Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ψάξετε τον ορισμόν του ψεύτη...

"Ψέματααα, ψέματααα, πες μου πως είναι ψέμααααα, ένα αστείο χαζό, ένα όνειροοοο".


Πάει ακόμα έναν καπιταλιστικόν μόττο: "It's like money in the bank!!". Που υποτίθεται υπονοούσεν την σιουρκάν. Το μακρύν σιέριν του "συστήματος" φτάννει τζιαι τζιαμέ, στο ιερόν άδυτον μας, την "ατομικήν ιδιοκτησίαν". Ου γριστός!
Νίκε μου είσαστεν ψεύτες φιλούδιν. Όσον τζιαι να το ζαχαρώσουμεν, περί "πιστολιών, κανονιών τζιαι άλλων στενόμακρων εργαλείων στον κρόταφον ή και αλλού", είπετε ψέματα. Εν απλόν, ψάξετε την ερμηνείαν της λέξης. Όταν λαλείς "δεν θα δεχτώ" τζιαι δέχεσαι εν ψέμαν, τέλος. Ψεύτες, τζιαι σεις τζιαι όσοι που την Ευρώπην εφκήκαν εχτές τζιαι αρνιούνταν το ενδεχόμενον. Τζιαι τζιείνον εν ακόμα σιειρόττερον διότι αν εσάς ασσιχτιρίζουμεν σας (με κάποιον τρόπον), τζιείνους εν τους τζίζουμεν. Είμαστεν στο έλεος τους κοινώς.
'Ντάξει καταλάβω ότι εννά προσπαθήσετε να το περάσετε ως έναν "λευκόν ψεματάκιν" ("white lie" που λαλούν τζιαι στα εγγλέζικα χωριά), του τύπου "μα αν ακόμα τζιαι το υπονοούσαμεν ότι παίζει να σας φαν τες καταθέσεις, ήταν να κάμετε το bank run πριν πιάμεν όσα εθέλαμεν". Σωστός επί της ουσίας, γιατί να πεις της γυναίκας σου ότι έκαμες one night stand αφού "έννεν έρωτας, εν απλά ακόλαστον, άγριον σεξ της μιας νύχτας"; Φυσικά το ερώτημαν είναι, μετά ποιος εννά σου πιστεύκει ότι μόνον έναν έκαμες; Ή ότι έθθα κάμεις τζι' άλλα;
Εν το ίδιον με το να κάθεσαι σε έναν τραπέζιν τζιαι ο δίπλα σου μάσιεται να χώσει το σιέριν του μεσ'την πούγκαν σου. Ο απέναντι θωρεί τον τζιαι προειδοποιεί σε "ρε μλκ, τούτος μάσιεται να σε κλέψει". Εσύ γυρίζεις τζιαι θωρείς τον μεσ'τα μάθκια τζιαι ρωτάς "ρε μλκ, μάσιεσαι να με κλέψεις;" τζιαι τζιείνος λαλεί "εγώ μάνα μου, ποττέ!!". Μετά χώννει το σιέριν του μεσ'την πούγκαν σου τζιαι πιάννει σου το 1/10 που τα λεφτά σου. Καταλάβεις το εσύ τζιαι λαλείς του: "καλά ρε μλκ εν είπες ότι έθθα με κλέψεις;". Τζιαι τζιείνος απορεί τζιαι ενίσταται: "Μα μόνον το 1/10 σου έπιασα, αν το επαραδέχουμουν ήταν να τα φκάλεις ούλλα που την πούγκαν". Τζιαι φυσικά μπορεί τζιαι να φκεις τζιαι φταίχτης όταν του πεις: "Τζιαι καλά ρε μλκ, πως θα σε ξαναεμπιστευτώ εγώ που δαμέ τζιαι δα;".
Οπότε Αναστασιάδη μου, ανεξαρτήτως τι έγινεν εψές, πάππαλλα, πραγματικά δεν επερίμενα που τόσον νωρίς να σε χαντακώσουν. Φώναξε τωρά ότι εν αδικία, "μετά την απομάκρυνσην εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται". Έννεν έτσι που διδάσκει το σύστημαν που ασπάζεσαι;
Τζιαι μια συμβουλή τζιαι για το κυπριακόν. Αν αντέξεις τζιαι είσαι τζιαμέ ακόμα μετά που τούτα που εγίναν, έτσι να κάμεις τζιαι τζιαμέ. Φέρτο έναν πρωίν σαββάτου "λυμένον" τζιαι σέρβιρε μας το. Μόνον έτσι (η μόνη παρήγορη σκέψη που έκαμα εψές).
Φυσικά χαζοκούμπαροι μου τζιαι σεις, επειδή είσαστεν, όπως η μέση λαομάζα, υποκριτές επί της ουσίας τέθκοιων πραγμάτων, μεν σιασιάρετε να κάμετε bank run τζιαι να ποκουππίσετε τη βουλήν πριν σκεφτείτε πρώτα τες συνέπειες. Ζαττίν αρέσκουν σας οι αυτοεκπληρούμενες προφητείες, τα "είπα σας τα εγώ" του κάθε πολιτικάντη τύπου Λιλλήκκα, Ομήρου, Παπαδοπουλλακίου τζιαι Κυπριανού κλπ. Αν ΔΕΝ κάμετε bank run τζιαι αν ΔΕΝ καταψηφιστεί στη βουλήν το μνημόνιον, που τα λλία που καταλάβω, οι συνέπειες έθθα είναι τόσον άσσιημες στο άμεσον μέλλον. Φυσικά όταν σε κλέφκουν τζιαι δεν αντιδράς εννά σου το ξανακάμουν, αλλά η συμπεριφορά όχλου μόνον τον όχλον βλάφτει, οι καρχαρίες εν τζιαμέ που κάμνουν πάρτούθκια. Φυσικά την επομένην εννά πρέπει ούλλοι μας πλέον να ξυπνήσουμεν (όπως λαλεί ο OSR) τζιαι να αποφασίσουμεν τι πραγματικά θέλουμεν που τούτην την ζωήν επιτέλους. Τζιαι να (αυτο) οργανωθούμεν για το πραγματικόν καλόν ούλλων μας.
Οπότε κάτσετε σκεφτείτε με το κομμάτιν του εγκεφάλου που εν λογικόν τζιαι οϊ συναισθηματικόν τζιαι μετά πράξετε. Για να μεν λαλείτε πάλε μετά ότι "εν μας τα είπαν".

Ώσπου να εν ξέρω γω τι, stay cool and keep rocking!!!

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Όπα!
      Επήα τζιαι στο Λεμεσιανόν καρναβάλιν σήμερον. Οϊ άσσιημα αλλά χαρκούμαι εν κάμνει για μας τους χαζίριν 40ρηδες.

      Διαγραφή
  2. Εν να διαφωνήσω στο τι έν ψέμα. Αν πεις τη γυναίκας σου "θα πάω γήπεδο" αλλά στο δρόμο έβρεις ένα τραυματία τζε πάρεις τον πρώτες βοήθειες σημάινει είπες ψέμα στη γυναίκα σου; Ή αν πεις της κόρης σου "θα σου αγοράσω ποδήλατο" αλλά πχ λόγω κουρέματος δεν έχεις τα λεφτά είπες ψέμα;

    Σύγουρα το κούρεμα, ειδικά για τα ποσά κάτω που τες "εγγυημένες" 100.000 εν μεγάλη μαλακία για πολλούς λογους. Αλλά αν οι επιλογές ήταν πράγματι είτε το κούρεμα είτε το κλεισιμο Λαικής και Κύπρου και χάσιμο όλων των καταθέσεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνονόματε το ψέμαν εν ψέμαν. Εν έσιει άλλην ερμηνείαν. Εν τζιαι συζητώ αν έκαμεν καλά ή αν είσιεν επιλογήν. Για τούτον εννά δείξει εξάλλου σύντομα.
      Έσιει μιαν ταινίαν με baseball που νικούν οι πρωταγωνιστές, αλλά την ώραν που πανηγυρίζουν οι παίκτες ο ένας σταματά τζιαι ππουνιαρίσκει τζιείνον με τον οποίον τον εκεράτωσεν η γυναίκα του. Μετά σηκώννει τον πάνω τζιαι συνεχίζουν να πανηγυρίζουν.
      Έθθα του πω τζιαι μπράβο του Νίκαρου όταν λαλεί ψέματα. Αλλά εννά τον κρίνω ώσπου εν πρόεδρος για το τι θα κάμει, τζιαι οϊ πριν αναλάβει καλά καλά (όπως κάμνουν οι "αριστεροί" τούτου του τόπου, μάσιαλλα το κάχριν τους αααα!)

      Διαγραφή
  3. Γούφη δεν είναι μόνο ο Νίκος που είπε ψέματα.Εν ούλλοι που είπαν ψέματα.Γιατί όλοι ήξεραν, ότι εν να φτάσουμε ως δαμέ.Συμπεριλαμβανομένων τζιαι τζίνων που μας οδήγησαν ένα βήμα πριν την χρεωκοπία τζιαι τωρά ωρύονται σαν μωρές παρθένες, τζιαι έχουν τζιαι την αναίδεια να ζητούν μέχρι τζιαι παραίτηση του προέδρου.Ως ορθολογηστή που σε θεωρώ,επερίμενα να κρίνεις τον πρόεδρο λλίο πιο ήπια τζιαι συνεσταλμένα.Το να αποκαλείς τον πρόεδρο ψεύτη, νομίζω εν λλίο βαρύς τζιαι επιφανειακός χαρακτηρισμός.Σόρρυ, αλλά νομίζω,ότιεπαρασύρτηκες τζιαι συ που τις αερολογίες των λαικιστών τύπου Άντρου Κυπριανού,Ομήρου τζιαι Λιλλήκκα.Εάν ήσουν στην θέση του προέδρου τι θα έκανες ;Θα τα αποκάλυπτες όλα τζιαι να κατάστρεφες τον τόπο;Αφού ξέρεις πολλά καλά ότι με μια τέτοια κίνηση ο τόπος θα οδηγόταν με μαθηματική ακρίβεια στην χρεωκοπία.Για αυτό τζιαι οι παρομοιώσεις σου εν λλίο άστοχες.Άλλο οι πραγματικότητες τζιαι άλλο το πληκτρολόγιο φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω η στάση μου εν ξεκάθαρη τζιαι στην ανάρτησην τζιαι στην απάντησην προς τον Μπαν πιο πάνω. Κανένας εν με επαρέσυρεν, τους υπόλοιπους ούτε καν τους έβαλα υπόψη. Τι θα έκαμνα εγώ, αν είχα δηλώσει ότι ΔΕΝ; ΔΕΝ. Αλλιώς θα εδέχουμουν ότι είπα ψέματα, ή ότι αν θεωρείται λλιόττερον βαρύν, αθέτησα μιαν υπόσχεσην προς τον κόσμον που με εψήφισεν.
      Στο διάγγελμαν του εψές είπεν ότι ανέλαβεν το πολιτικόν κόστος κλπ. Μια συγγνώμη θα ήταν καλλίττερη, έστω τζιαι αν εξήγησεν το "μπροις γκρεμμός τζιαι πίσω ρεύμα".
      ΔΕΝ θα του κάμνω εκπτώσεις επειδή τον εψήφισα. Αλλά φυσικά ούτε θα τον κρίνω ως πρόεδρον τζιαι να ζητώ να παραιτηθεί όπως κάποιοι καλοθελητές. Ούτε για τον Χριστόφιαν το είχα κάμει εξάλλου.

      Διαγραφή
  4. Ασχετον με το θέμαν, αλλά θα πω στον ανώνυμον πιο πάνω ότι άμα κάποιος έχει άποψη για ένα θέμα, τζιαι λαλεί τι σκέφτεται, δεν σημαίνει ότι τον παρασύρουν άλλοι!!! Ωσπου μας αρέσκει ότι γράφει κάποιος εν πολλά καλά, έσιε νούν τζιαι κρίσην, άμα πει κάτι που διαφωνούμεν, επαρασύρτηκεν, εβκήκεν που το μονοπάτιν.!!!

    Πολλά καλά τα είπεν΄ο γούφης.Εξέραν ούλλοι τζιαι ελαλούσαν ψέματα. Εσυνεδριάζαν ούλλη νύκτα, εφκάλαν ανακοίνωση η ώρα έξι το πρωϊ, ακολουθούσεν τριήμερο, ούλλα συνεννοημένα. Πίεση να το εγκρίνει η βουλή άρον άρον. ΄Αρον άρον σταύρωσον αυτόν.

    Τι υπεράνθρωποι ρε παιδίν μου εκεί στες Βρυξέλλες. Με τζιοιμούνται, με τρων, με πίννουν. Ούλλη νύκτα παίζουν στα ζάρκα τζιαι στα σκάκια τες τύχες του κόσμου. Εθελα να γράψω μόνον γαμ--- τον κόσμον.
    ιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή