Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Οι κορούδες του καφέ.


Έshιει τωρά λλία χρόνια που εν σύνηθες θέαμαν στο παγκέττον πολυσύχναστων δρόμων να θωρείς μικρά οχήματα με πινακίδες κάποιου καφέ τζιαι δίπλα μιαν (ή παραπάνω) καλλίγραμμην κοπελλούδαν, κατά βάσην που το εξωτερικόν, ντυμένην με τρόπον που να μαγνητίζει τα αρσενικά βλέμματα στα περαστικά αυτοκίνητα (τζιαι αντιστοίχως φαντάζομαι να προκαλεί εκκρίσεις ορμονών έχθρας στις γυναίκες που περνούν, ειδικά τες παντρεμένες).
Αρχικά, όταν το επρωτοπαρατήρησα, είδα το θετικά το θέμαν. "Έξυπνος όποιος το εσκέφτηκεν" είπα γιατί εν γνωστόν ότι εμείς οι κυπραίοι είμαστεν σάγληες για λλίην ζαμπούαν τζιαι λλίον ποπόν εκτεθειμένον, "εννά κάμει καλές πωλήσεις".
Στην πορείαν είδα ότι τα αρχικά "σημεία πώλησης" ήβραν μιμητές, τζιαι κάθε μισό χιλιόμετρον εθώρες τζιαι μιαν κοπέλαν με το κιοσκούδιν της στην άκρην του δρόμου να προσπαθεί να σε τραβήσει να γευτείς τον καφέν της. Τζιαι παράλληλα με την αύξησην των κοπέλλων, επαρατήρησα τζιαι "μείωσην" των ρούχων που εφορούσαν. Σε βαθμόν, που όσον απονήρευτος τζιαι να το επροσέγγιζα, άρκεφκεν να χαλά η κατάσταση. Διότι πλέον οι κοπέλλες, αν δεν εγίνετουν που την αρχήν τούτον, εφαίνετουν να πλασάρουν τζιαι υπηρεσίες πέραν του αρχικού προϊόντος.
Αφενός είχα την απορίαν, οι "αρχές του κράτους" (οι ποιες;) εν εκάμναν τες σκέψεις που έκαμα εγώ τζιαι ο μέσος περαστικός κυπραίος άντρας, αφού πρώτα εκάμναμεν βεβαίως το οφθαλμόλουτρο μας; Ότι κάτι μπορεί να παίζει πέραν του καφέ; Πάντως, πέραν του ράδιο αρβύλα τζιαι της κλασσικής συνομοσιολογίας που γουστάρουμεν σαν επαρχιώτες κουτσομπόληδες, εν εντόπισα κάπου ποττέ στην επικαιρότηταν περίπτωσην να κατηγορηθεί κάποιος, ότι προάγει τούτες τες κοπέλλες ως πόρνες.
Που την άλλην, βλέποντας πιο αθώα το θέμαν τζιαι πιο φιλοσοφικά, εσκέφτηκα αν το να ντύνεται μια κοπέλλα τολμηρά για να "τραβήσει" πελάτες στο προϊόν της συνιστά κάτι κατακριτέον. Είχα πει παλιά ότι νιώθω τυχερός που εν έκαμα κόρην διότι ξέρω πολλά καλά τι περνά που το μυαλόν του μέσου άντρα όταν θωρεί καλλίγραμμα σώματα γυναικών, τζιαι δη νεαρών, οι οποίες τροποντινά επιδεικνύουν τα κάλλη τους με σαφήν προκλητικότηταν. Αν όμως οι εν λόγω κοπέλλες το πράττουν συνειδητά τζιαι ελεύθερα, ποιον είναι εν τέλει το πρόβλημαν; Πέραν ίσως του θέματος της καλλιέργειας της συνολικής αυτοεκτίμησης, τζιαι οϊ μόνων των εμφανισιακών προτερημάτων;
Επίσης, σε μιαν πιο "μανατζιερίστικην" προσέγγισην του θέματος, εδιερωτήθηκα γιατί σε μιαν κοινωνίαν όπου οι γυναίκες εν πλειοψηφία, εν εσκέφτηκεν κανένας να βάλει όμορφους νεαρούς με θεληματικά πηγούνια τζιαι ανεπτυγμένους δελτοειδείς (τόσα καταλάβω για το τι τραβά τις γυναίκες) να πουλούν καφέν ή άλλα προϊόντα όπως οι καλλίγραμμες νεαρές; Ήντα δηλαδή οι γυναίκες εν έχουν ψυshιήν αγαπητέ καπιτάλα; Οξά φοάστε ότι εννά παρκάρει τζιαι καμμιά γνωστή σας στα καφέ του δρόμου για νταραβέριν με τον γοητευτικόν πωλητήν;

Ώσπου να καλυφθεί τζιαι το γυναικείον κοινόν (τζιαι το libido αυτού) που τα καφενεδάκια του δρόμου, stay cool and keep rocking!

6 σχόλια:

  1. (W)ouffou! Ενόμιζα θα μου έλυες απορία ετών! Κάμε καμιά διερεύνηση να ξέρουμε! Και FYI οι γυναίκες δεν ενθουσιάζονται με το προφανές τόσο εύκολα, γι' αυτό και αποτελούν πιο δύσκολο target group:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά ελπίζω να μεν τρέχει τίποτε τζιαι απλά να φταίνει το "βρώμικο" μυαλό μου.
      Όσο για το αν οι γυναίκες εν λλιόττερον "visual" που τους άντρες, επέτρεψε μου να έχω τες αμφιβολίες μου. Η κύρια διαφορά μας σαν φύλα κατ'εμέναν είναι καθαρά στη διαχείρισην των ερεθισμάτων τζιαι οϊ στα ερεθίσματα καθαυτά. Οπότε έναν τεκνόν με ωραία διάπλασην τζιαι πινελιές γοητείας (στο ντύσιμο, στο στυλ κλπ.) είμαι σίουρος ότι θα ετραβούσεν μεγάλο μέρος των περαστικών γυναικών. Βέβαια μόνον μια δοκιμή μπορεί να το επιβεβαιώσει.

      Διαγραφή
  2. έχουμεν ένα μόνο εγκέφαλο Γούφη, γι αυτό εν θα πιάσει το σχέδιο με τους καλλίγραμμους αντρες:)

    Όσο η προσφορά οφθαλμόλουτρου γίνεται συνειδητά τζιαι ώριμα, τζιαι έννεν εκμετάλλευση (ή αλαφροσύνη) τότε εν θωρώ που εν το μεμπτό.
    όσο δύσκολα βρίσκεις άντρα που να μεν του περνούν σκέψεις άμαν δει μιαν όμορφη γυναίκα, εξίσου δύσκολο ένει να έβρεις γυναίκα που να μεν θέλει να την θαυμάζουν.

    (που εν κ ο λόγος που εν καταλαβαίνω τες μπούργκες, αλλά τούτο εν άλλου παπά ευαγγέλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν είπα για "καλλίγραμμους" άντρες, είπα "όμορφους νεαρούς με θεληματικά πηγούνια τζιαι ανεπτυγμένους δελτοειδείς". Φυσικά ο έξυπνος μάνατζιερ θα έβαλλεν μια γυναίκαν, ή μιαν ομάδαν γυναικών, να κάμει τις συνεντεύξεις των υποψηφίων "καφετζίων". Όπως είπα τζιαι πιο πάνω, εν διαφέρουν τόσον τα δύο φύλα στην αποτελεσματικότηταν των οπτικών ερεθισμάτων στη libido τους. Διαφέρει το πως διαχειρίζονται τούτα τα ερεθίσματα. Έτερον εκάτερον.
      Οι μπούρκες τζιαι άλλα παρανοϊκά κατασκευάσματα των θρησκειών είναι απέλπιδες προσπάθειες τούτων των εξουσιαστικών συστημάτων να χειραγωγήσουν την ανθρώπινη φύση. Με οικτρά αποτελέσματα συνήθως διότι εν φύση τούτη, έννεν παίξε γέλασε...

      Διαγραφή
  3. Τωρά που εμπήκα στο χειμερινό πρόγραμμα, και πάω και έρκομαι Λευκωσία, οι κοπέλλες που αναφέρεις (φυλλοσυκιώτισσες με σκανδαλώδες μαύρισμα στο χρώμα του καφέ που σερβίρουν), είναι το μόνο πράμα που κάμνει αρεστή την διαδρομή που την Λακατάμια ως τον περιφερειακού του Τσερκού και ως το χάιγουεϊ. Επίσης είναι (μαζί με το ότι δεν πρέπει να ανοίξω θερμοσύφωνα για ζεστό νερό) το πράμα που με παρηγορεί για την ζέστη που υπάρχει ακόμα.

    Οκ μπορεί το εν λόγω θέμα να προωθεί την κουλτούρα ατόμων, όπως την περιβόητη τύπισσα στα καλλιστεία με ΤΗΝ ατάκα για το AIDS, αλλά στην τελική, it's a victimless crime.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, το ότι αρκέφκουν να καλύπτουν τα κάλλη τους με πιο "ζεστά" ενδύματα συνδυάζεται με τη μελαγχολίαν που μου φέρνει η έλευση του Shειμώνα.

      Διαγραφή