Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η "35χρονη" τζιαι η "Βουλγάρα"...

Για πολλά χρόνια είχα μιαν ψευδαίσθησην πως εν είμαστεν ρατσιστές σαν κόσμος δακάτω. "Άτε το πολλύν ξενόφοβοι" ελάλουν, του τύπου του επαρχιώτη που ρέσσουν τα αυτοκίνητα των "ξένων" που το χωρκόν του τζιαι καρφώννει το βλέμμαν του πάνω τους ώσπου να φύουν χωρίς να το καταλάβει καν πόσον αδιάκριτος, γραφικός τζιαι "φοϊτσιάρικος" γίνεται.
Ε, λοιπόν τον πούλλον, είμαστεν οϊ απλά ρατσιστές, αλλά τζιαι υποκριτές μαζίν. Τζιαι μια που τες πιο χαρακτηριστικές εκφάνσεις τούτων μας των χαρακτηριστικών εν ο τρόπος μετάδοσης κάποιων ειδήσεων που κάποιους δημοσιοκάφρους μας.
Βρίσκουν έναν βρέφος νεκρόν σε σκουπιδοτενεκέν. Η είδηση αναφέρεται κατευθείαν στην "Βουλγάραν" που το εγέννησεν τζιαι μετά επέταξεν. Πρέπει στα σχετικά ρεπορτάζ να επαναλήφθηκεν η εθνικότητα της εν λόγω γυναίκας 20 φορές, άμπα τζιαι εν συνδέσουμεν τη φυλήν της με μανάδες που σύρνουν τα μωρά τους στα σκουπίθκιά. Κάτι όπως το "ο ληστής πρέπει να ήταν αλλοδαπός, ήταν νάκκον μουζουρής" ή "άγριος καυγάς Ρουμάνων σε κατάσταση μέθης" ή "πεταλουδίτσες από Κίνα και Βιετνάμ προσφέρουν υπηρεσίες σε ηλικιωμένους" κλπ. Δώστε τροφήν στον ρατσιστήν που κρύβεται μέσα σας κοινώς.
Τζιαι άτε τούτα πες εν τζιαι εν μέρει σύνδρομα της επαρχιώτισσας κατίνας που ούλλοι κουβαλούμεν μέσα μας, ή μπορείς να τα χώσεις πίσω που έναν "υποβοήθηση της αστυνομικής έρευνας" (sic). Έλα όμως που δέννει τζιαι με μιαν υποκρισίαν τζιαι παλιανθρωπιάν απίστευτου μεγέθους. Ας πούμεν να δούμεν την περίπτωσην του 18μηνου που απαγάγαν τζιαι μετά εγκαταλείψαν μέσα σε νεκροταφείον (!) μέσα στο κρύον. Η πρώτη περιρρέουσα ατμόσφαιρα εμάσιετουν πάλε να εντοπίσει τον "αλλοδαπόν" (ή αλλοδαπήν, ζαττίν οι γεναίτζιες τους εν καλλίττερες μάνα μου;) πίσω που την "ειδεχθήν πράξην" που "εσιόκκαρεν το παγκύπριον" (το οποίον παγκύπριον στα τέθκοια του πόσα βρέφη σκοτώνουνται καθημερινώς στη Συρίαν τζιαι τη Λωρίδαν της Γάζας ας πούμεν αλλά δαμέ εσσικκιρτήστην). Όταν δε στην πορείαν εφάνηκεν ότι οι ύποπτοι εν οϊ απλώς Κυπραίοι με τη βούλλαν αλλά τζιαι συγγενείς, οι δημοσιοκάφροι μας αρκέψαν την λακωνικότατην αναφοράν στην ηλικίαν: "η τριανταπεντάχρονη".
Οϊ δημοσιοκάφροι μου. Μα δαμέ που εν η εθνικότητα; Μεγάλη παράλειψις από μέρους σας. Εντάξει εν Κυπραία, εκαταλάβαμεν το (εν εσυναφέρετε εθνικότηταν τούτην την στράταν) αλλά πόθθεν; Εν Παφίτισσα; Λεμεσιανή; Πρέπει να ξέρω γιατί μπορεί να πάω κάποιαν στιγμήν σε τούτες τες πόλεις, να φυλάουμαι. Θέλω τζιαι προάστειον για πιο πολλύν "εγκυρότηταν" τζιαι "πληροφόρησην" που λλόου σας. Ήντα εν το ίδιον ο Αγλαντζιώτης με τον Λατσιώτην;

Ώσπου να με "πληροφορήσουν εγκύρως" οι δημοσιοκάφροι μας πόθθεν εν η "35χρονη", stay cool and keep rocking!

12 σχόλια:

  1. Αφού είπαν ότι είναι η γυναίκα του αδερφού του βρε, τι άλλο να πουν; Διεύθυνση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί η οδός που μεινίσκει κάποιος εννά μεν παίζει ρόλον στην "εγκληματικήν του προδιάθεσην"; Με το ίδιον σκεπτικόν πάντα. Ναι να μας την πουν τζιαι τζιείνην να φκάλουμεν "σφαιρικόν συμπέρασμαν"...

      Διαγραφή
  2. θα ήθελα να μάθω αν οι δημοσιογράφοι μαθαίνουν να γράφουν έτσι στις σχολές που παν να σπουδάσουν ή απλά αντιγράφει ο ένας τον άλλον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να σπουδάζουν το πως να αντιγράφει ο ένας τον άλλον, go figure...

      Διαγραφή
  3. "πεταλουδίτσες από Κίνα και Βιετνάμ προσφέρουν υπηρεσίες σε ηλικιωμένους". θα μπορούσε να ήταν " Ελληνοκύπριοι συνταξιούχοι εκμεταλλεύονται φτωχές μετανάστριες." ή " οι γέροι μας παίρνουν τα μωρά σχολείον τζιαι μετά πα να γαμήσουν κινεζούες που εν 4-5 χρόνια πιο μεγάλες που τες αγγόνισσες τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζιαι να υποσκάψουμεν την άμεμπτην εικόναν του ελληνοκύπριου παππού; Ζητάς πολλά φίλε.

      Διαγραφή
  4. Νιωθω ευτυχής που ανακάλυψα αυτό το μπλογκ. Θεωρώ την μέρα πετυχημένη. Sign up πιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηντα, το άλλον ρατσιστικόν; Γέροντας 60 ετών, ή γριά 65 χρονών, μεσήλικας 50 κλπ. Θέλω πολλά τούτους τους δημοσιογράφους που θεωρούν του εξηντάρηδες γέρους, να τους βάλω μιαν μέραν μέσ΄΄ την αυλατζιάν να συνάουν πατάτες, ούλλη μέρα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, να τους δώ αν θα αντέξουν δίπλα που την 75χρονην χαζίριν μάναν μου.

    ιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα τωρά αφού το "γέροντας" τζιαι το "γριά" εν "τιμητικά" τζιαι "ένδειξη σεβασμού" (χαρκούνται).

      Διαγραφή
  6. Εν είδες τα ρεπορτάζ τη μέρα της απαγωγής που τα κοπέλλια του ΕΛΑΜ ήταν πρώτη μούρη πίσω που τη γεναίκαν που ήβρε το μωρό;

    Είχαν το σίουρο ότι εν αλλοδαποί που ήταν πίσω πο την απαγωγή τσιαι εφκήκαν όπως του καράολους σπέρνοντας φήμες και περιμένοντας να αποδώσουν δικαιοσύνη όπως αυτοί ξέρουν. Τελικά εχάλασεν τους το πάρτυ η 35χρονη τσιαι εκάμαν μιαν επίθεσην στους Κούρδους για να εκτονωθούν.

    Ποττέ ρατσιστές κουμπάρε; Εν οι άλλοι που εν μαύροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το ΕΛΑΜ τα πράματα εν ακόμα πιο σοβαρά. Εν η φάση που ο συλλογικός ρατσισμός αλλά τζιαι η ανοχή που επιδεικνύουμεν εκδηλώνεται πλέον με μισαλλοδοξίαν. Φταίμεν ούλλοι για τούτον τζιαι πρέπει να είμαστεν πιο "αντιδραστικοί" (με κίνδυνον να γίνουμεν τζιείνον που πολεμούμεν βεβαίως).

      Διαγραφή