Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Για δες καιρό που διάλεξες, μάνα να με γεννήσεις...

Η μέρα των γενεθλίων μου είσιεν ανέκαθεν πολλά αρνητικά στοιχεία. Ας πούμεν, ήταν μες στη μέση του καλοτζιαιρκού τζιαι εν εμπορούσα να καλέσω φίλους/ συμμαθητές, οι μισοί ελείπαν (μάνα μου ρεεεε ο καημένος).
Αλλά το πραγματικά μεγάλον πρόβλημαν ήταν η "περιρρέουσα ατμόσφαιρα", τα εμβατήρια στο ράδιο, οι εκπομπές στο ΡΙΚ (μόνον ΡΙΚ είσιεν να δεις ως τα τέλη των eighties, τζιαι τζείνον που τες τέσσερις το απόγευμαν τζιαι μετά), ούλλα περί του προδοτικού πραξικοπήματος τζιαι της βάρβαρης τουρκικής εισβολής. Κάθε χρόνον το ίδιον ποίημαν, σειρήνες αντί για happy birthday. Τζιαι συνεχίζουμεν ως σήμερα, 37 χρόνια ρέμαλος, κανεί πιον σιόρ.
Αει στον πελάν, φέτος επροσθέσαμεν τζιαι την τραγωδία του Μαρί για να "μαυρίσει" τζ' άλλον η κατάσταση.
Γι'αυτό σας παρακαλώ, του χρόνου τον Μάιο που θα έρτουν τα δημοψηφίσματα, αν είσαστε στο παρά τσακ να ψηφίσετε "όϊ" (ήντα πράμαν;;;;), σκεφτείτε τζιαι τον καημένον τον Γούφην που θέλει επιτέλους να πιει τες μπυρούες του στα γενέθλια του χωρίς να ακούει σειρήνες τζιαι πένθιμα εμβατήρια ούλλη μέρα τζι'ούλλη νύχτα!

Pretty, pretty pleeeeeeeease!!! Ψηφίστε "ναι", αν μη τι άλλον για μέναν!! Θέκιου!!

Stay cool and keep rocking!!

3 σχόλια:

  1. Ελά πε μου ρε Γούφη, έτσι σκατά που τα έκαμεν ο Χριστόφκιας στο Μαρί με τες εμμονές του τσιαι τα γινάθκια του (τόσοn πριν όσοn τσιαι μετά την έκρηξην), με 10,000 κόσμο έξω που το προεδρικό να τον δεκαθκίαζουν τσιαι να ζητούν την παραίτησην του, με ίντα ψυσσίην εννά φέρει σχέδιον λύσης να το παρουσιάσει στον κόσμο;

    Ακόμα τσιαι εμείς οι αμετανόητοι ναινέκοι εννά το σκεφτούμε δκυο φορές λόγο της ανικανότητας του. Αφού ο άθρωπος έχει αποδείκτη (δυστυχώς) πολύ κατώτερος των περιστάσεων. Ότι πει που δαμέ τσιαι δα σωστό/λάθος ούλλοι εννα λαλουν όι.

    Γι' αυτό τσιαι του χρόνου αλλά νομίζω τσιαι για πολλά χρόνια ακόμα εν με τα πένθιμα εμβατήρια τσιαι τις σειρήνες που εννά γιορτάζεις τσιαι εσύ τσιαι γώ τα γενέθλια μας.

    Άτε χρόνια πολλά και από χρόνου.

    Υ.Γ: Θυμάσαι στο δημοτικό που σε επεριπαίζαμεν ότι ετηλεφώνησες τους Τούρκους να έρτουν τσιαι εκακοφαίνετουν σου (τα χρόνια της αθωώτητας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Σαββάκη, μεν μου είσαι απαισιόδοξος, ούλλα θα παν καλά, ακριβώς γιατί κανένας εν το περιμένει. Του χρόνου στο Βαρώσι σείριους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε το ίδιο πρόβλημα με τον αδερφό μου. Σας εύχσομαι να τα γιορτάσετε του χρόνου σε καθεστώς πανηγυρισμών.

    Καληνύχτα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή