Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

"Εκοιμήθη" (sic)

 

"Ετζ̆οιμήθην". Ακούεται σαν απειλή. Διότι άμα "τζ̆οιμηθείς", παίζει τζ̆αι να ξυπνήσεις. Για τους υπόλοιπους εξ ημών, έχουμεν το "επέθανεν", που σίουρα εν πιο "οριστικόν".
Η κουβέντα ούλλη για τον αρχιπίσκοπον Χρυσόστομον τον Β', που σήμερα άφησεν μας χρόνους. "Εκοιμήθη" λαλούν, διότι εν αρχιερέας τζ̆αι όχι κοινός "λαϊκός" που απλά "πεθανίσκει". Αν δεν το ξέρετε ήδη, τούτοι οι αρχιερείς μας εν είναι "κοινοί θνητοί", εν "άγιοι", τζ̆αι όταν "κοιμηθούν", το νεκρόν τους σώμαν εν αποκαλείται "πτώμαν" ή "σωρός" αλλά "σκήνωμαν".
Τούτα ούλλα το 2022 που ο άθρωπος έσ̆ιει σχεδιάσει την μετάβασην στον Άρην τζ̆αι έσ̆ιει ξεκλειδώσει μεγάλον αριθμόν που τα βασικά μυστήρια του σύμπαντος. "Τζοιμησμένοι", "άγιοι" τζ̆αι "σκηνώματα". Με τες υγείες μας τζ̆αι καλά να μας κάμει ο Βλαδίμηρος ο γάρος όταν πατήσει το κουμπίν με τα πυρηνικά.
Για να προλάβω τους "μετριοπαθείς πιστούς", που εννά σπεύσουν ενδεχομένως να μου σούσουν το δάκτυλον για τον αποθανόνταν (σόρυ, τον κεκοιμημένον), ότι πρέπει να σεβούμαστεν τους νεκρούς κλπ., να αναφέρω ότι εν έτρεφα τον παραμικρόν σεβασμόν για τον συγκεκριμμένον άθρωπον όσον εζούσεν ακόμα, τζ̆αι εν βλέπω πως τωρά που εν νεκρός οφείλω να αλλάξω στάσην. Εξάλλου ο Παύλος (ο απόστολος σιόρ) εν άλλα που εννοούσεν με το "ο νεκρός δεδικαίωται". Ψάξετε το, ειδικά άμα θέλετε να το παίζετε πραγματικοί χριστιανοί.
Τζ̆αι κάτι τελευταίον, για τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης: την στιγμήν που φκάλλετε μιαν είδησην, μεν εφαρμόζετε θκυό μέτρα τζ̆αι θκυό σταθμά στην άσκησην της πολιτικής ορθότητας που συνήθως, με περισσήν υποκρισίαν, επιστρατεύκετε. Διότι το να γράφεις ότι ο τάδε "εκοιμήθην" τζ̆αι οι υπόλοιποι απλά "επεθάναν", εν κλασική περίπτωση δυσμενούς διάκρισης. Ωσάν να έχουμεν ακόμα τζ̆αι στον θάνατον "προνομιούχους", επειδή όταν εζούσαν ασκούσαν εξουσίαν εκκλησιαστικήν ή άλλην, τζ̆αι τούτον "ανεβάζει τους το επίπεδον".

Ώσπου να καταλάβουμεν ότι τουλάχιστον ο θάνατος εν η υπέρτατη ισότις, stay cool and keep rocking!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου