Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Στρουθοκάμηλοι, τραμπούκοι τζιαι άλλα επίκαιρα


Εν τζιαι κάμνει εντύπωση, τουλάχιστον σε όσους που εμάς έχουν στοιχειώδην επίγνωσην του τι εστί ΕΛΑΜ τζιαι ναζισμός, το σημερινόν κατάντημαν στη βουλήν. Όταν ως κοινωνία είσαι έτοιμος να ξεπλύνεις κοινοβουλευτικά μιαν ομάδαν που εν έτει 2017 ασπάζεται τζιαι προωθεί τα εθνικοσοσιαλιστικά ιδεώδη του Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, του κόμματος του Χίτλερ δηλαδή, πρέπει να είσαι έτοιμος τζιαι για τούτα. Φυσικά μια μερίδα συμπολιτών μας ουσιαστικά εν αδαής, αμόρφωτη τζιαι "παραπλανημένη" ότι τα "καλά παιθκιά με τα μαύρα που βοηθούν φτωχόν κόσμον" εν τζιαι εκάμαν κάτι κακόν, όπως καλή ώρα οι πολιτικοί μας (που όντως εκάμαν τα σκατά για να είμαστεν σωστοί, ειδικά οι βουλευτές του ΔΗΣΥ για το θέμαν του ενωτικού δημοψηφίσματος). Έτσι όταν τους μοστράρεις τες σβάστικες τούτων των "παιδιών", το βάδισμαν της χήνας τους, τα τσιτάτα τζιαι τες απειλές τους εναντίον των εβραίων, των ομοφυλοφίλων, των "τουρκοπροσκυνημένων" κλπ. παίζουν πελλόν, ή στρουθοκαμηλίζουν, για να το πούμεν πιο "λόγια". "Εγώ είμαι Έλληνας" λαλούν, "τούτα εν πελλάρες που κάμνουν κάτι λλίοι, οι παραπάνω εν Έλληνες πατριώτες, όπως εμέναν". Αμ δε, κυρ Παντελή μου, αμ δε...
Υπάρχει τζιαι μια άλλη μερίδα πληθυσμού, τζιαι καλά "συνειδητοποιημένη", που ενδόμυχα τζιαι στα κρυφά ξέρει πολλά καλά το "ποιόν" τούτων των "καλών παιθκιών με τα μαύρα" τζιαι γουστάρει το, γουστάρει το πολλά. Εν αθρώποι που αφενός εν τολμούν οι ίδιοι να παραδεχτούν δημόσια τούτα τα γούστα τους, έτσι ηδονίζουνται όταν τα θωρούν να εκδηλώνουνται τζιαι αφετέρου βολεύκει τους η αναταραχή που προκαλεί η παρουσία των (γ)ελαμιτών, γιατί δημιουργεί προβλήματα σε άλλους αθρώπους που εν χωνεύκουν, είτε πολιτικά, είτε κοινωνικά, είτε άλλωσπως. Έτσι, επιστρατεύκουν την υποκριτικήν στάσην των "ίσων αποστάσεων" τζιαι της θεωρίας των "δύο άκρων" ("ναι, κακά τα παιθκιά με τα μαύρα, αλλά κακά τζιαι τα παιθκιά με τα κότσιηνα, λόγω χάρην, επειδή εν το ίδιον πράμαν") τζιαι συνήθως αμφισβητούν τα εμφανή τεκμήρια περί των ναζιστικών πεποιθήσεων ζητώντας "άρθρα καταστατικών" τζιαι άλλες νομικίστικες μπαρούφες.
Τούτη η δεύτερη μερίδα κατ'εμέναν εν η πραγματική "αρρώστια" της εκφασιζόμενης κοινωνίας γενικά στον πλανήτην, τζιαι ειδικά στην μικρήν, επαρχιώτικην μας κοινωνίαν. Τούτοι που το παίζουν πάντα "υπεράνω", που θεωρούν τον εαυτόν τους τον "σοφότερον όλων" τζιαι που σούζουν με ευχαρίστησην τη κκελλέν τους όταν θκιαβάζουν ή ακούουν ρητορικές μίσους τζιαι γίνουνται μάρτυρες τραμπουκισμών. Τζιαι φυσικά σε τούτην την μερίδαν του πληθυσμού, αρμόζει παραπάνω που ούλλους, να βιώσουν την πραγματικήν "γλύκαν" της επικράτησης ενός ναζιστικού κόμματος στον τόπον τους. Δυστυχώς, μαζίν με τα ξερά, όπως πάντα κρούζουν τζιαι τα χλωρά. Εγλέπετε.

Κλείω με τον ορισμόν της λέξης "τραμπούκος", με έμπνευσην την εξύβρισην του ΓΓ του ΑΚΕΛ έξω που τη βουλή σήμερα (κακώς αντέδρασεν by the way, έδωσεν τους τζιαι υπόστασην):

"Η σημασία με την οποία χρησιμοποιείται η λέξη προέρχεται από την λατινική trabuco (Αγγλικά: trebuchet (en)), είδος πολεμικής μηχανής, καταπέλτη, που χρησιμοποιήθηκε πριν από την εφεύρεση της πυρίτιδας για το γκρεμίσμα τα τείχων, πύργων και άλλων βαρέων λίθινων κατασκευών.
Είναι άτομο που ανήκει σε παρακρατική οργάνωση ή σε κομματική παράταξη και δημιουργεί επεισόδια ή προβαίνει σε βιαιοπραγίες, συνήθως επί πληρωμή (κατ' επέκταση) άτομο που προσπαθεί να επιβάλει τις απόψεις του χρησιμοποιώντας βία."

Ώσπου να μάθουν ούλλοι, ή απλά να το παραδεκτούν, ότι το ΕΛΑΜ εν ναζιστικόν κόμμαν, stay cool and keep rocking!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου