Μόλις εστραφήκαμεν σπίτιν, αφού απολαύσαμεν κόταν, αυκολέμονην τζιαι ζυμαρικά στα πεθερικά μου τζιαι είχα στο μυαλό μου τρία θέματα για ανάρτησην, θκιό ανάλαφρα τζιαι ευχάριστα τζιαι έναν αρκετά βαρύν τζιαι δυσάρεστον. Τζιαι μιας τζιαι η συγκεκριμένη εν η πρώτη ανάρτηση του 2016, είπα να θκιαλέξω έναν που τα ανάλαφρα/ ευχάριστα. Ας πούμεν λοιπόν θκιό λόγια για τα μούshια ή γένια αν προτιμάτε.
Την ιδέαν έδωσεν μου την ο πεθερός μου, ο οποίος εις ένδειξην πένθους για το θάνατον του πατέρα του (βλέπε προηγούμενην ανάρτηση) άρκεψεν να αφήνει μούσιν. Προσωπικά νομίζω εν ο μόνος λόγος που θα άφηνα εγώ γένιν, μοιάζει μου μια τροποντινά συναισθηματική στάση τζιαι ένας απλός σχετικά τρόπος να αποτίσεις τιμήν σε ένα δικό σου άθρωπον που έφυεν που τη ζωήν. Αλλιώς, θεωρώ το να αφήνεις μούshια παντελώς μαζοχιστικήν τζιαι ανεξήγητην τάσην, όποθεν τζιαι να την πιάσεις.
Κατ'αρχήν τα γένια μου εν της μιας μπακκίρας, αραιά τζιαι σκληρά, με αποτέλεσμαν να ξυρίζουμαι κάθω 2-3 μέρες γιατί αν ξυριστώ πιο πυκνά γεμώννει η φάτσα μου σπυράκια που τες τριχούες που γυρίζουν ανάποδα τζιαι κλείουν τους πόρους. Αλλά τζιαι πυκνά να ήταν, τίποτε που την αίσθησην τους τζιαι την "λειτουργικότηταν" τους εν θα με ενέπνεεν να τα αφήσω.
Γι'αυτόν, εν παντελώς ακατανόητη τούτη η πρόσφατη μόδα με τους μουσάτους πανταχόθεν. Εν ενδιαφέρον να εντοπιστεί πόθεν αρκέφκουν έτσι χαζές μόδες τζιαι ούλλοι σπεύδουν να τες μιμηθούν άμπα τζιαι φανούν "out". Τι σου προσφέρει στο κάτω-κάτω ένα μούσιν; Εκτός που φαγούραν, ή αγριάδαν στη φάτσαν, ή μιαν εστίαν μικροβίων, ή μιαν φωλιάν να συνάουνται τα λίπη τζιαι τα ψίχουλα που το φαϊν που τρώεις ή έναν συσσωρευτήν οσμών όπως το λίπος του δέρματος ή ο καπνός που το τσιγάρον;
Άσε που ουδέποτε εκατάλαβα πως θα αρέσει σε μιαν γυναίκαν να σε φιλά με έναν θάμνον που τσιμπά τζιαι χώνει το στόμα σου. Φυσικά οι γυναίκες ουδέποτε εδείξαν οποιανδήποτε στοιχειώδην λογικήν ή συνάφειαν στα γούστα τους, αλλά πάλε ρε αδερφέ, θωρείς κάτι κοπέλια που καταλάβεις ότι εν ωραίοι για το "ασθενές φύλον" (sic) τζιαι αναρωθκιέσαι γιατί επιμένουν να θέλουν να χαλάσουν τη φάτσαν τους με έναν κομμάτιν μαλλιά.
Κάτι μόδες άλλες, όπως το ελαφρώς αξύριστον ή τα μουσούθκια τύπου Ντ'Αρτανιάν να τα καταλάβω, εδοκίμασα τζιαι γω να αφήσω goatie κάποτε, άμα είσαι ας πούμεν νάκκον babyface μπορεί να σου δώσει έναν αντρισμόν για κάποιον ποσοστόν θηλυκών, ή τζιαι έναν ποσκόλιον μπροστά που τον καθρέφτην αν είσαι κάπως ναρκισσιστής. Αλλά ένας θάμνος τρίχας πάνω στη φάτσαν σου, όπως των αθρώπων των σπηλαίων τι εξυπηρετεί;
Άσε που σου στερεί μιαν πραγματικήν απόλαυσην (κατ' εμέναν), ειδικά μετά που έναν ζεστόν μπάνιον: το ξύρισμαν. Εν απόλαυση να ξυρίζεσαι με το γένιν σου μαλακόν μετά το μπάνιον, τζιαι να νιώθεις τζιείνην την φρεσκάδαν του λείου δέρματος τζιαι της καθαριότητας που αποπνέει.
Ώσπου να καταλάβω ήνταλως αρκέφκουν τζιαι που βασίζουνται οι "μόδες", stay cool and keep rocking!
Οι άνδρες πως/ πότε "εδείξαν οποιανδήποτε στοιχειώδην λογικήν ή συνάφειαν στα γούστα τους";;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑναφέρομαι καθαρά σε στοιχεία εξωτερικής εμφάνισης, οϊ γενικά. Ας το πω παραστατικά: αν περάσει μπροστά που μιαν παρέαν 10 αντρών μια γυναίκα, 8 στους δέκα λλίον πολλά εννά πουν παρόμοιαν άποψην. Αν συμβεί το ίδιον με μιαν παρέαν 10 γυναικών, αμφιβάλλω αν θα ακούσεις θκιό "πορίσματα" που να συνάδουν μεταξύ τους. Τζιαι ο λόγος εν απλός: ο άντρας εν wired οπτικά, η γυναίκα εν wired να ψάχνει "βαθύτερα" χαρακτηριστικά...
ΔιαγραφήΕγώ πριν ενα περίπου χρόνο αποφάσισα να αφήσω μούσι. Ο λόγος ήταν γιατί ακούω συχνά ότι φαίνομαι πολύ μικρότερος από όσο είμαι. Και δεν μου αρέσει. Καθόλου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίμαι σαράντα ετών και όταν ακούω τους άλλους να μου λένε ότι φαίνομαι μικρότερος, μου προκαλεί ένα εκνευρισμό που αδυνατώ να εξηγήσω. Έτσι σκέφτηκα ίσως αν αφήσω μούσι να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Και να πω την αλήθεια δεν έχω προσέξει αν είναι της μόδας τα μούσια ή όχι.
Αυτό όμως που με έπεισε να το κάνω ήταν ένα σχόλιο του Carlin για λευκούς φαλακρούς που ξυρίζουν το κεφάλι τους. Τζαι επειδή ο Carlin είναι μακράν ο αγαπημένος μου κωμικός, τζαι επειδή είμαι φαλακρός τζαι ξυρίζω το κεφάλι μου, είπα "Fuck you George" τζαι άφησα μούσι.
Εδώ το σχόλιο του Carlin για τους φαλακρούς, που με έπεισε να αφήσω μούσι.
https://www.youtube.com/watch?v=gpCCbFSFeS4
Αλλά τωρά τούτα που έγραψες για μικρόβια, οσμές, λίπη κ.τ.λ. άρχισα να σκέφτομαι "Μήπως να το ξυρίσω;"
"Θεός" ο Carlin, αρέσκει μου τζιαι μέναν πολλά. Κάμνει μου εντύπωσην που είσαι συνομήλικος μου περίπου αλλά πειράζει σε να μικροδείχνεις. Στες ηλικίες μας μάλλον εν ευχάριστον να ακούεις κάτι τέθκοιον, αλλά ο καθένας με το χαρακτήραν του.
ΔιαγραφήΜεν επηρεαστείς που μέναν για το μούσι σου, η ανάρτηση δείχνει καθαρά την προσωπική μου αίσθηση για το θέμαν, εξάλλου όπως τζιαι το τριχωτόν της τζιεφαλής, τζιαι το τριχωτόν του προσώπου άμα το φρεσκάρεις τακτικά εννά εν καθαρόν (φαντάζουμαι)...
Εν ευχάριστον, αλλά εξαρτάται ποιος/ποιοι/ποιες, σου το λαλούν. Και μερικές φορές και για ποιον λόγο σου το λαλούν. Γενικά νιώθω άνετα με την ηλικία μου και κάποια κουσούρια στις συμπεριφορές των άλλων όπως οι κολακείες, προκαλούν μου εκνευρισμό. Δεν τις αναζητώ ούτε τις έχω ανάγκη.
ΔιαγραφήΆσε που εκνευρίζομαι όταν αυτές προέρχονται από άτομα που τις έχουν αναγάγει σε επιστήμη και που προσωπικά θα προτιμούσα να μην συναναστρέφομαι μαζί τους.
Μια φορά, άτομο που δεν γνωρίζω καλά, δηλαδή γνωστός, δεν ξέρω γιατί, μου είπε ότι οι φαλακροί που ξυρίζουν το κεφάλι (είμαι φαλακρός και ξυρίζω το κεφάλι) και αφήνουν μούσι, είναι αηδιαστικοί και μου πρότεινε να το ξυρίσω. Τού είπα να έρθει να του δώσω ένα φιλί να του περάσει. Εν του άρεσε το χιούμορ μου. Όι ότι είμαι τζαι κανένας Carlin δηλαδή. Μακάρι να 'μουν.
Εκνευρίστηκα όμως(εν ήταν κουβέντα τούτη να μου πει) αλλά δεν επηρεάστηκα από αυτόν και ούτε επηρεάστηκα από εσένα για να πάω να ξυριστώ. Αλλά επειδή διαβάζω σε συχνά, είδα το ποστ σου που μια χιουμορίστικη πλευρά.
Πρόσεξα όμως ότι κάποιοι άλλοι πήραν την ανάρτηση σου,ίσως λίγο προσωπικά. Μεν γράψεις ξανά για μούσια τζαι πράματα που μπορεί να θυμώσουν άλλους. Γράφε για νεράιδες τζαι γοργόνες για να 'σαι πάντα μέσα.
Woofis,
ΑπάντησηΔιαγραφήΜεταξύ σοβαρού και αστείου τα πω τα εξής – δες τα πως γράφονται πιο πολύ με χιουμοριστική διάθεση, γιατί διαφορετικά θα φάμε τα μουστάτζια ΜΑΣ (κι ΕΣΥ προφανώς ΔΕΝ διαθέτεις μύστακα):
Έχω, λοιπόν, την πολύ ισχυράν άποψη ότι ασχολείσαι μ’ ένα θέμα [τα μούshα] για το οποίο δεν ΣΟΎ πέφτει ΚΑΘΟΛΟΥ λόγος, γιατί (όπως δηλώνεις) δεν έχεις υπάρξει ποτέ μουσάτος, ούτε και γενειοφόρος! Ποιος σ’ αρώτησε;
Άσε που λόγω του γεγονότος ότι είσαι και ολίγο τί σπανός [όπως ομολογείς!], προφανώς να σού έχεουν δημιουργήθεί κάποιες ανασφάλειες [για να μην πω και ψυχολογικά προβλήματα], που με την πάροδο του χρόνο έχουν μετατρέπει σε αντιπάθειες προς τους μουshάες, τις οποίες προσπαθείς να δικαιολογήσεις δαιμονοποιώντας τα μούshα γενικώς, ή/και θεωρώντας τα απλώς κι απλοϊκά ως θέμα μόδας... Έπαθες τζι’ ΕΣΟΥ του (Αισώπειου) μύθου με την αλεπού που όσα σταφύλια δεν έφτανε τα ‘λεγε άγουρα...
Πολύ χαρακτηριστική της απλοϊκότητας των τοποθετήσεων ΣΟΥ, αλλά κι ενός ακατανόητου [για να χρησιμοποιήσω και μια έκφραση δική ΣΟΥ] ρατσισμού σε βάρος των μουshάων, είναι έμπλεες δαιμονοποητικών στοιχείων οι τοποθετήσεις ΣΟΥ:
«Τι σου προσφέρει στο κάτω-κάτω ένα μούσιν; Εκτός που φαγούραν, ή αγριάδαν στη φάτσαν, ή μιαν εστίαν μικροβίων, ή μιαν φωλιάν να συνάουνται τα λίπη τζιαι τα ψίχουλα που το φαϊν που τρώεις ή έναν συσσωρευτήν οσμών όπως το λίπος του δέρματος ή ο καπνός που το τσιγάρον; [Εφαντάστηκες έναν μουshά να τρώει παγωτό, ή σούπα τραχανά, ή γλύκισμα σοροπιαστόν, ας πούμεν ένα κατεΐφιν, ή να είναι συναχωμένος με πολλές μύξες; Όμως τί λόγος ΣΟΎ πέφτει ΕΣΕΝΑΝ; Προβληματα δικά ΤΟΥ εν τούτα! Που την άλλη, μπορεί οι τρίχες, ας πούμεντε, του μουστατζιού, να είναι και «φωλιά» νερού, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ανά πασά στιγμή για να ξεδιψάσει ο μουshάς]...
«Άσε που ουδέποτε εκατάλαβα πως θα αρέσει σε μιαν γυναίκαν να σε φιλά με έναν θάμνον που τσιμπά τζιαι χώνει το στόμα σου»... [Όντως τούτο μπορεί να είναι νάκκον πρόβλημα, όμως σε μια γυναίκα μπορεί ν’ αρέσουν άλλα πράματα που έχουν σχέση με τα μούshα!!! Μην κρίνεις τα πάντα σε σχέση με τα μούshα στη βάση της δικής ΣΟΥ μη μουσάτης ζωής!]...
Πάντως, «stay cool and keep rocking», κι ασ’ τους μουshάες στον κόσμο ή στην κοσμάρα τους!
Αγαπητέ Άνεφ, εν νομίζω να πρέπει να φέρεις έναν χαρακτηριστικόν (π.χ. μούσιν) για να εκφέρεις άποψην για λλόου του, εξάλλου μπορεί να μεν άφηκα ποττέ πλήρες μούσιν αλλά υπήρξα πολλά συχνά αξύριστος τζιαι πίστεψε με ένιωσα κάποιες που τες επιδράσεις της τρίχας γυρόν που το στόμα μου, πόσον μάλλον να τες άφηνα να θεριέψουν. Άσε που όποτε το διαπράξω (να μείνω αξύριστος πάνω που 3-4 μέρες) βάλλει μου shιέριν η Αγάπη γιατί αγιεύκει με τζιαι αshιημίζει με (παραπάνω) κατά το γούστον της.
ΔιαγραφήΕπίσης, ίσως να μεν ήμουν πολλά ξεκάθαρος στην ανάρτησην. Εν με ξενίζει ιδιαίτερα το μούσιν που μόνον του, αλλά τούτη η μόδα που φαίνεται να ήρτεν που κάπου τωρά τελευταία, να αφήνουν ούλλοι έναν. Αν ήταν μια ευχάριστη τζιαι ενδιαφέρουσα "εμπειρία" ήταν να καταλάβω το πόσον πολλά εδιαδόθηκεν, αλλά εν μπορώ να δω τι εν το τόσον "τραβηκτικόν" σε έναν μούσιν, εξ'ου τζιαι η απορία που διαπνέει την ανάρτηση.
25 χρόνια μουσάτος δεν εβίωσα κανέναν που τα προβλήματα που αναφέρεις και καμιά που τες γεναίτζιες που είχαν να κάμουν μαζίν τους εξέφρασεν το παραμικρόν ανακάτσιασμαν ή προτίμησην στες ελάχιστες εξαιρέσεις που τα εξαφάνιζα έτσι για πλάκαν. Είναι αλήθκεια όμως ότι τριμάρω τα κάθε δεκαπέντε τζιαι δεν είναι όπως τούτα τα μοδάτα τα τωρασινά τα fidelστάιλ..
ΑπάντησηΔιαγραφήΌπως είπα τζιαι του Άνεφ πουπάνω, νομίζω η ανάρτηση εν αφορά όσους διατηρούν το μούσιν τους χρόνια, έχουν το "ζήσει" τζιαι εν τροποντινά "θιασώτες" της εν λόγω εμφάνισης, άρα ξέρουν τζιαι πως να το φροντίσουν για να νιώθουν άνετα μαζίν του. Αναφέρομαι σε τούτην την πρόσφατην μόδαν που όπου γυρίσεις θωρείς μουσάτους. Με βάσην την μικρήν, η αλήθκεια, εμπειρία μου με την τριχοφυϊαν του προσώπου, έχω την αίσθησην ότι εν δικαιολογείται τούτον το μεράκκιν.
ΔιαγραφήΜικρή συντακτική διόρθωση της εισαγωγής του πιο πάνω σχολίου ΜΟΥ, για αποφυγή παρερμηνειών: «Μεταξύ σοβαρού και αστείου να πω τα εξής – και δες αυτά που θα γράψω πιο πολύ με χιουμοριστική διάθεση...»
ΑπάντησηΔιαγραφήνα ζήσουν τα μούσια, τα μουστάκια και ότι θέλει κανένας να έχει πας στην φάτσα του.
ΑπάντησηΔιαγραφήεμένα αρέσκει μου το μούσι, ειδικά του Φιτζ, που το πλυνίσκει κάθε μέρα κ μουσκομυρίζει, και έχει άσπρο πιγουνάκι και εν πυκνό και χαρτκόρ.
τούτη τη συζήτηση μπορούμε να την κάνουμε για όλα τα θέματα της εμφάνισης!
πχ ποια η χρησιμότητα να φκάλει μια γυναίκα τες τρίχες της μασχάλης της; καμία!
ποιά ηχρησιμοτητα να έχει μακρια μαλλιά=καμία!
έτσι τους αρέσκει έτσι κάμνουν!
άτε εν θα σε προσβάλω αλλά λαλείς να ταιρκάζει το "όσα δεν φτάννει η αλεπού τα κάνει κρεμμαστάρκα";
Όπως είπα, εν βασίζουμαι στην κατανόησην των γυναικείων γούστων για να φκάλω άκρην για το συγκεκριμένο θέμα. Η δική μου η Αγάπη, όπως είπα πάλε, μεν με δει αξιούριστον, αρκέφκει το πόξιλλικκιν. Επίσης, εν έshιει να κάμει με το αν μπορώ ή οϊ να αφήκω γένι εγώ (που μπορώ, απλά εννά πάρει πιο πολλύν τζιαιρόν που άλλους, "πυκνόφυτους"). Έshιει να κάμει πρώτιστα με το τι επίδρασην έshιει στη φάτσα σου αλλά τζιαι - κυρίως - στα θέματα "λειτουργικότητας". Πλύννε το όσο θέλεις το πρωί, μετά που θκιό γεύματα, κάμποσες δερματικές εκκρίσεις τζιαι κανένα τσιγαράκιν εν όπως το μαλλίν - θέλει λούμαν, εν αρκεί ένα face wash, ειδικά τούτα τα μούshα που θωρώ με την τρέχουσαν μόδαν, που εν όπως των Περσών βασιλέων ή των αρχιερέων της ορθοδοξίας.
ΔιαγραφήΕπίσης, άλλον να αφήνεις τρίshιες να μεγαλώνουν (όπως το μούσιν ή το μουστάτζιην, το οποίον εν το θωρώ τόσον άβολον αν με ρωτάς αλλά "στυλιστικά" χαλά με παραπάνω που το μούσιν) τζιαι άλλον να τες φκάλλεις ή να τες ξυρίζεις. Οι τρίshιες στη μασχάλην ή άλλες πτυχώσεις του σώματος εν έχουν ουσιαστικά καμμιάν άμεσην επίδρασην στην εμφάνιση σου καθημερινά, παρά μόνον αν είσαι τίτσιρος ή με σχετικά παοκαλυπτικά μαγιώ. Αν γουστάρεις να αφήνεις ένα δασάκιν στες μασχάλες, την ράshιην, στήθος, εφηβαίον κλπ. by all means εν έχω ιδιαίτερον πρόβλημαν. Εν θα τες δω κατά πάσαν πιθανότηταν εκτός τζιαι αν είμαι οικείος/ σύντροφος σου ή φορείς ξεμάσχαλα τζιαι μοστράρεις μου τες μεσ'τα μούτρα. Του μούσιν όμως, όπως τζιαι τα μαλλιά, διαμορφώνουν πολλά τη φυσιογνωμίαν ενός εκάστου. Εν άστοχη δηλαδή η σύγκριση που έκαμες. By the way, γουστάρω πολλά τα μακριά μαλιά στες γυναίκες τζιαι εν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κόφκετε ούλλες όταν περάσετε κάποιες ηλικίες λες τζιαι εν σημάδιν ανωριμότητας.
Ούλλα τούτα με πολλύν αγάπην τζιαι εκτίμησην πάντα για την παρέμβαση σου.
τα μακριά μαλλιά-πιάννουμε που δαμέ
Διαγραφήήντα χρήση έχουν;
μόνο ταλαιπωρία, κόψιμο, θεραπείες, να μεν έχει ψαλίδα, ναεν γυαλιστό, να εν χτενισμένο, να πυρώνεις και να δρώνεις το καλοκαίρι, να δυσπηρκάς να τα πιάννεις κότσο, να πονείς την κελλέ σου όταν πιάνεις κότσο, όταν τα ξαπολάς που τον κότσο να έχουν σχήμα που τον κότσο και να μεν θωρκούνται!
σοοοοο ήντα χρήση εχουν; τπτ , μια ταλααπωρία και χάσιμο χρόνου και λεφτών! αλλά αρέσκουν σου!κ οι γυναίκες αφήνουν τα
κ μετά γερνούν κ βαρκούνται τούτη ολη την κατάσταση και κόφκουν τα κ πνάζουν!
Ναι τα μαλλιά εν όντως στην ίδιαν κατηγορίαν με τες "τρίχες του προσώπου" διότι διαμορφώνουν τη φυσιογνωμία σου δραστικά. Αλλά ρε Μπέα μου, σόρρυ τωρά συγκρίνεις τη χάρη τζιαι τη θηλυκότηταν μιας μακρομαλλούσας με την αγριάδαν ενός γενιού; Τζιαι πάλε, εν συγκρίνεται η ταλαιπωρία του μουshιού με το μακρύ μαλλί, άλλον να είναι κάτι μέσα στα μούτρα σου, μπροστά στο στόμα σου, τζιαι άλλον πάνω στη κκελλέ σου. Επίσης, επειδή τζιαι γω είμαι μακρυμάλλης, τα μακριά μαλλιά θέλουν απλά έναν κόψιμον κάθε 2-3 μήνες (για την τροξαλλίδαν) τζιαι αν θέλεις εν κάμνεις καθόλου styling, ειδικά άμα εν σπόντα, όπως τα δικά μου. Άμα εν σγουρά πάω πάσον, αλλά τα σγουρά εν απείθαρχα τζιαι κοντά. Συμφωνώ για το θέμαν του κότσου, εν ένας συμβιβασμός για να μπορείς να λειτουργήσεις που εν επιβαρυντικός παρά τα κοντά. Για το καλοτζαίριν της Κύπρου έννεν τόσον μεγαλλύττερη ενόχληση σε σχέσην με τα κοντά, εκτός αν τα ξυρίσεις τέλεια, ενώ το γένιν είναι μεγάλη ενόχληση διότι, ξανά, εν μέσα στα μούτρα σου. Τζιαι μεν μου πεις ότι η έννοια να ξυρίζεις κάθε λλίον τη κκελλέν σου εν λλιόττερη που το να πάεις να κουρευτείς κάθε 1-2 μήνες. Το δε ξύρισμαν του προσώπου όπως είπα ήδη εν απλή τζιαι ευχάριστη διαδικασία. Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω αν ισχύει το ίδιο για το τριχωτόν της τζιεφαλής.
ΔιαγραφήΤα μακριά μαλλιά στες γυναίκες, βάσει του τι θωρώ γυρόν μου, συνδέω τα με μιαν αθωωότηταν της νιότης, οι παραπάνω έφηβες τζιαι νεαρές γυναίκες έχουν τα μακριά, τζιαι θεωρώ το πολλά "θηλυκόν" στοιχείον, χωρίς φυσικά να εν το μόνο στοιχείον θηλυκότητας. Μετά, ειδικά στες παντρεμένες τζιαι τες μαμάδες, κάτι προκύπτει τζιαι πάει ο μέσος όρος τζιαι κόφκει τα κοντά. Εν ξέρω ήντα ψυχολογία εν τούτη αλλά εν την αποδίδω στην επιζητούμενην άνεσην, αποδίδω την στην αίσθησην της ωριμότητας που εν συνάδει ενδεχομένως με μακρύ μαλλί. Για τούτον σπάνια θωρείς μακρυμαλλούσες μεσήλικες ή ηλικιωμένες.
Θωρώ τέλος κάτι μαυρούες σούπερ μοντέλα κατά τα άλλα με ξυρισμένην την κκελλέν τζιαι πραγματικά απωθούν με, όσον ωραίον σώμαν τζιαι πρόσωπον τζιαι να έχουν. Τζιαι εν νομίζω να είμαι εξαίρεση σε τούτον, μάλλον ο μέσος άντρας εννά συμφωνήσει μαζί μου....
Μπέατριξ, σκέφτηκες ποτέ να κάνεις standup comedy? Και δεν το λέω για να σε ειρωνευτώ. Απλά τα σχόλια σου περί μαλλιών και κότσου (έσιει έτσι λέξη;) εκάμαμε να γελάσω.
Διαγραφήμα ρε ανώνυμε, αμα πιάννεις τα μαλλιά σου με κοτσάκι πώς το λές; κότσο!
ΔιαγραφήWoofi,
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή χρονιά να έχουμε!
Για τις μόδες δεν έχω να πω και κάτι. Συνήθως αυτοί που τις προωθούν, μας τις πλασάρουν έμμεσα και υπάρχουν γύρω μας έντονα αυτές οι επιλογές. Βασίζονται κυρίως, νομίζω, στην τάση των περισσότερων ανθρώπων να ανήκουν σε ομάδα.
Η τελευταία τάση των μουσιών, ειδικά σε άτομα που έχουν μαύρα σκληρά μούσια, μου θυμίζει λίγο ... αρχαίους Πέρσες.
Μου αρέσουν τα μακρυά μαλλιά και τα μούσια. Μου αρέσει πολύ η εικόνα του ... ανθρώπου των σπηλαίων όπως το είπες.
Το μούσι είναι και θέμα στυλ, όπως θα ήταν π.χ. ένα στυλ ντυσίματος.
Το μακρύ μούσι που είναι τώρα στη μόδα μου αρέσει ιδιαίτερα γιατί εν πολλά ωραία η αίσθηση να περνώ τα δάκτυλα μου μέσα από τα μούσια του συντρόφου μου. Εν ένα είδος τρυφερότητας.
Καλή χρονιά! Ναί όντως αθθυμίζουν Πέρσες, ή αν θέλεις, παπάες χωρίς ράσα. Επίσης, εξεκαθάρισα τζιαι πιο πάνω ότι εν αναφέρουμαι στους "συνειδητούς" μουσάτους, που έχουν μούσιν για χρόνια ανεξαρτήτως μόδας, τζιαι ενδεχομένως να το έχουν συνηθίσει αρκετά ώστε να το περιποιούνται τζιαι δεόντως, αλλά προσπαθώ να αντιληφθώ τα κίνητρα της πλειοψηφίας που έσπευσεν τωρά να υιοθετήσει τούτην την εμφάνισην, παραθέτοντας πλείστα όσα αρνητικά θωρώ εγώ. Φυσικά εν την άποψη τζιαι αίσθηση μου που παραθέτω, η οποία πρέπει να πω ότι έshιει μια δόσην παραπάνω "βιώματος" που εσάς τες κοπέλες, διότι είμαι τζιαι γω εν δυνάμει "μουσάτος", τζιαι ξέρω τι σημαίνει η διαχείριση τρίχας προσώπου τέθκοιας έκτασης.
ΔιαγραφήΓια την ένδειξην τρυφερότητας καταλαβαίνω τζιαι επαυξάνω, αν τζιαι για άλλη μια φορά απορώ τζιαι εξανίσταμαι για το τι πράματα μπορεί να "συγκινήσουν" τα θηλυκά...
εεε... πόθεν να ξεκινήσω. το goatee ήταν τζαιρός τζιαι επέρασε. τα μούσια βοηθούν πολλούς αρσενικούς στην εξωτερική εμφάνιση, τζιαι βάλω τζιαι τον εαυτό μου μέσα. τωρά εν ξέρω αν μιλάς για μούσια 2 πόντων, δηλαδή θκιο εβδομάδες αξύριστος για μένα, ή για μούσια μέχρι τα βυζγιά. Γένι εν θα άφηνα ποτέ. Αλλα αξύριστος μεινίσκω. Δουλεύκω σε γραφείο με πουκάμισο κτλ άρα πρέπει να είμαι τζιαι κάπως συσταρισμένος. Αλλά παίζω πελλό που πριν τα Χριστούγεννα. Εν κρυάδα αφού!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή χρονιά!
Εν μιλώ για το ελαφρώς ή έντονα αξύριστος, μιλώ για τούτα τα δασώδη γένια που θυμίζουν το Ναβουχοδονόσοραν που λαλεί τζιαι η Νεράϊδα, τζιαι πάλε οϊ όσους τα έχουν για τζιαιρόν αλλά τούτην τη μόδαν που επροέκυψεν εσχάτως τζιαι επόλλυνεν εκθετικά ο πληθυσμός των μουσάτων. Εν μπορώ να καταλάβω τι γοητείαν άσκησεν ως μόδα, ούτε ως αισθητική εμφάνισης ούτε ως "λειτουργικότητα", τζιαι τούτην την απορίαν εκφράζει η ανάρτηση.
ΔιαγραφήΥγείαν τζιαι ευτυχίαν εύχομαι φίλε!
http://starecat.com/content/wp-content/uploads/someday-soon-this-beard-lumbersexual-will-be-remembered-like-this-oldschool-long-hair.jpg
Διαγραφήuntil then, stay unshaved and keep rocking!
Ο Leo συμφωνεί μαζί σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήhttps://www.youtube.com/watch?v=fNJI2A0v8yI