Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Καλό μήνα...




Εμπήκεν ο Δεκέμβρης σήμερα τζιαι ένοιωσα την ανάγκην να ευχηθώ σε ούλλους να εν καλός. Λαλεί μου τζιαι η αγάπη μου πριν 2-3 ώρες : "..μα ήντα καλός άθρωπος που είσαι, shιαιρετάς τον κόσμον, διάς τους προτεραιότηταν στο δρόμο...", τζιαι εν ήμουν σίουρος αν το ελάλεν που καρκιάς ή αν εδιερωτάτουν πόσον θύμαν άντρας της έλαχεν.
Πρέπει να σας διαβεβαιώσω, διότι κανένας εν με ξέρει όπως εγώ, ότι όπως τζιαι να φαίνουμαι προς τα έξω, έχω πολλά "σκοτεινά" στοιχεία στο χαρακτήραν μου που δεν τα διανοείται εύκολα κάποιος. Αλλά ρε παιδί μου, αν έχω τζιαι έναν καλόν στο χαρακτήρα μου εν η θετική στάση, η αισιοδοξία, το χαμόγελον. Εν στοιχείον ίδιον δικό μου, αλλά τζιαι επιλογή μου. Τζιαι για τούτον όπου τα συναντήσω αρέσκουν μου πάρα πολλά, τζιαι όποιος μου τα προσφέρει κερδίζει με αμέσως. 
Τούτον φυσικά εν σημαίνει ότι όποιος εν τα έshιει τούτα έννεν οκ ή εν με έχουν κερδίσει τζιαι αθρώποι "ανάποδοι", διότι στο κάτω-κάτω έννεν μόνον ο άθρωπος αλλά τζιαι οι συνθήκες στες οποίες τον βρίσκεις, καθώς τζιαι τούτον που λαλούμεν "χημεία". Αλλά εν στοιχεία που κάμνουν τα πάντα τόσον πολλά πιο εύκολα. Όπως λαλεί τζιαι το τραγουδάκιν:



Γι'αυτόν κόσμε, να έshιεις καλό μήναν τζαι να θωρείς τα πράματα θετικά, το ποτήριν μισογεμάτον...
Ώσπου να τη δεις έτσι σχέδιον, stay cool and keep rocking!

3 σχόλια:

  1. είμαι μαζί σου! έτσι τα θωρώ τζι εγιώ τα πράματα. καλά να περνάς γενικώς εύχομαι γιατί το "καλό μήνα" ήταν ένας λόγος που έκοψα το fb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να διευκρινήσεις λλίον γιατί;

      Διαγραφή
    2. τούτες οι ανούσιες ρε φίλε ευχές στους τοίχους "καλό μήνα", "καλημέρα", "καλό χειμώνα" κλπ και τα δεκάδες σχόλια πουκάτω. σκέφτου και τα υπόλοιπα. αυτά :)

      Διαγραφή