Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Θεοκρατία τζιαι Αναστασιάδης


Επεράσαν μόνον 8 μήνες τζιαι προσπαθώ ρε κουμπάρε να είμαι σωστός, να δώκω του αθρώπου χρόνον, να κάμω υπομονήν. Αλλά ρε κουμπάρε μου εν με αφήννει ο γέρημος. Πρώτα με τα ψέματα του Μάρτη, μετά με τες επιλογές των αθρώπων που κάμνει τζιαι τωρά με τα μουσκουρούθκια με τον Ντάουνερ τζιαι τες εξωφρενικές έως υποτακτικές στη θρησκείαν συμπεριφορές του:




Αν δεν το εκατάλαβες φιλούδιν πρόεδρε, είσαι θεσμός σε έναν "κοσμικόν" κράτος. Καλώς ή κακώς ΔΕΝ έχουμεν θεοκρατίαν, νομίζω; Αν θα πάεις ως ο Νίκος ο θρησκόληπτος να προσκυνάς κόκκαλα μαλακία που σε δέρνει αλλά αν πηέννεις ως ο θεσμός του προέδρου της γης των α(γ)ρίων, ξεφτιλίζεις το ρε κουμπάρε, εν το καταλάβεις; Τζιαι έννεν άλλοθι ότι έshιεις ας πούμεν τζιαι τον (εθνικο)σοσιαλιστήν Ομήρου (πρόεδρος της βουλής τούτος, μεγάλον μακαρονοτέρας σώσε μας!!!) που πίσω σου να καρτερά να ασκήσει το ειδωλολατρικόν του αϊπιν.
Μα ζούμεν στο 2013 ρε κουμπάρε, δηλαδή διερωτούμαι! Αλλά νάμπου μιλώ τζιαι γω ο μαλάκας, όταν καταπίννω τα κοπελλούθκια μου να μεν είναι 6 κόμα τζιαι να προσκυνούν χαϊμαλιά τζιαι εικονίτσες με φανταστικούς φιλαράκους. Σκατά στα μούτρα μου τζιαι μέναν!

Ώσπου να ξεσκατωθώ, stay cool and keep rocking!

9 σχόλια:

  1. που τζείνην την πρώτη φωτογραφία τα λεφτά ούλλα (τζαι κυριολεκτικά τζαι μεταφορικά) εν το ύφος του αρχιεπισκόπου.

    με το ποστ σου, συμφωνώ πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι εννά είshιεν χάζιν να κάμεις διαγωνισμόν για το τι λεζάντα θα εμπορούσες να βάλεις ή το τι σκέφτουνται ή λαλούν τζιείνην τη στιγμή.

      Διαγραφή
    2. να κάμω μια προσπάθεια; :-)

      Αναστασιάδης: "ήταν ανάγκη να βάλω τζαι γλώσσα σσσιόρ;"
      Αρχιεπίσκοπος: "γλύφε γλύφε, τζι άλλο τζι άλλο ααααχ ναι ναι εγιώ είμαι εγιώ είμαιαιαιαιαιαιαι"

      Διαγραφή
  2. Δεν έχουμε κοσμικό κράτος. Αμολάτε τούντην καραμέλλα. Ο κάθε πολίτης κάθε χώρας έχει περισσότερα δικαιώματα απο κάποιον ξένο και αυτό διασφαλίζεται μέσα απο τις πεποιθήσεις της δημοκρατίας και των αντιπροσώπων που εκλέγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά τζιαι εν τέλει ΔΕΝ έχουμεν κοσμικόν κράτος. Τζιαι θέλουμεν το, όπως υποτίθεται λεν κάποια άρθρον του συντάγματος.
      Τα παρακάτω εν που δαμέ:
      http://www.eanda.gr/nomikos-logos/i-arxi-toy-kosmikoy-xaraktira-toy-gallikoy-kratoys

      "Ο «κοσμικός» ή «λαϊκός» χαρακτήρας (laïcité) της γαλλικής δημοκρατίας συνίσταται σε θεωρητικό επίπεδο στην από το κράτος τήρηση ίσων αποστάσεων έναντι όλων των θρησκειών (θρησκευτική ισότητα), δηλαδή στην θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους και στην θρησκευτική ελευθερία των ιδιωτών. Κατά συνέπεια, η από το γαλλικό κράτος προνομιακή μεταχείριση συγκεκριμένης θρησκείας (αναγνώριση επικρατούσας θρησκείας) ή η δυσμενής μεταχείριση συγκεκριμένης θρησκείας (έλλειψη ανεξιθρησκίας) ή όλων των θρησκειών (προσπάθεια επιβολής αθεΐας) θα ήταν αντίθετη στην ίδια την αρχή κοσμικού χαρακτήρα του κράτους."

      Όταν ο "ανώτερος άρχοντας" τούτου του κράτους συμπεριφέρεται όπως στες φωτογραφίες, εγώ το ελάχιστον που θεωρώ χρέος στον εαυτό μου να κάμω είναι να του τα "χώσω". Αν εν καραμέλα τούτον, εν έχω πρόβλημαν να την πιππιλλώ κοινώς...

      Διαγραφή
  3. Εξίχασες το άλλον. Όταν επήεν ο Γροστόφκιας στην επιτροπήν του Πική, αρνήθηκεν να ορκιστεί πάνω στο ευαγγέλιον τους διότι όπως είπεν έχομεν κοσμικόν κράτος τζιαί έδωσεν μιαν απλήν διαβεβαίωσην ότι θα πει την αλήθκειαν, όπως θα έκαμνεν τζι' ο κάθε άδρωπος που σέβεται τον εαυτόν του. Μετά επήεν τζι' ο Νίκος μας στον Πικήν, τζιαί εδήλωσεν με στόμφον "Είμαι χριστιανός ορθόδοξος γι' αυτό θα ορκιστώ στο ευαγγέλιο", για πίκκαν. Όι όπως τον άλλον, τον κουμουνιστήν ήθελεν να πει. Τζιαί τούτος ο έδρωπος εν πρόεδρος της δημοκρατίας μας κύριε. Φίλε μου εγελαστήκαμεν. Ζημιά δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ο Χριστόφιας, σόρρυ που θα το πω, αλλά έννεν που τα "πρότυπα" μου στο συγκεκριμένον τομέαν. Αθθυμούμαι τον πολλές φορές να αγορεύει που άμβωνες εκκλησιών. Αλλά σίουρα στο συγκεκριμένο θέμαν ήταν πολλά πιο σωστός που το Νίκαρον.

      Διαγραφή
  4. κοιταξε, κακα τα ψεματα οι παραπανω κυπραιοι ανω των 50 εχουν την εκκλησια πολλα ψηλα σαν θεσμο αρα ο Αναστασιαδης καμνει κινηση μαρκετινγκ ετσι. Επισης, η σχεση του πρωην προεδρου με την εκκλησια ηταν εκ διαμετρου αντιθετη αρα δειχνει τζιε τη διαφορα του που τον προηγουμενο προεδρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ο Αναστασιάδης έκαμεν το μάρκετινγκ του προεκλογικά με το σύνθημαν "θέλετε ηγέτην" (λλίον πολλά). Οι συγκεκριμένες συμπεριφορές εν δείχνουν άθρωπον που ηγείται αλλά άθρωπον που άγεται. Γεννικά ως τωρά εν σκέττη απογοήτευση. Αναμένωμεν μετά ελπίδος ανάκαμψην.
      Όσο για το Χριστόφια, τζιαι γεννικά την αριστεράν δακάτω, εγώ θα διατυπώσω το εξής (πιθανώς αυθαίρετον τζιαι ισοπεδωτικόν) αξίωμαν: "αριστερός τζιαι θρήσκος ΔΕΝ γίνεται. το πολλύν αγνωστικιστής, αν τζιαι όπως εν γνωστόν, οι αγνωστικιστές εν άθεοι που εν έχουν τα αρχίδια να το παραδεχτούν"...

      Διαγραφή