Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

"Αυτή είναι η Κύπρος"....(τζι'αν σ'αρέσκει φιλούδιν)...

http://www.youtube.com/watch?v=S8hZBgDij3

Εν έχω κάτι να σχολιάσω, πέραν της παρότρυνσης να δείτε τζιαι τα σχόλια που κάτω που το βίντεο στο youtube, εν αρκούντως "διαφωτιστικά" για το που βρισκούμαστεν ως αθρώποι. Εν φκάλλω την ουρά μου πόξω.

Ώσπου να μπορώ να την φκάλω, stay cool and keep rocking!

6 σχόλια:

  1. εν ηξέρω τι εν πιο τρομακτικό η πράξη του αστυνομικού ή τα σχόλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες όταν σαν το έβλεπα αναρωτιόμουν «εν έχει οικογένεια εκείνος ο αστυνομικός, ενθα σχολάσει και να πάει στα μώρα του, πως μπορεί και τα κοιτάζει στα μάτια και να τα αγκαλιάζει στοργικά »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έshιει τζιαι ωραίον βιβλίον για τούτον, που άθρωπον που έζησεν τούτον το φαινόμενον:

      ΧΡΟΝΗΣ ΜΙΣΣΙΟΣ “…ΚΑΛΑ, ΕΣΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕΣ ΝΩΡΙΣ” Εκδόσεις ΓΡΑΜΜΑΤΑ

      Κάπου διηγείται ότι σε διάλειμμα των βασανιστηρίων, ο βασανιστής του ακούετουν που διπλανό δωμάτιον να μιλά τρυφερά στον ανήλικον παιδίν του, σαν τον πιο στοργικόν τζιύρην. Τζιαι μετά εστρέφετουν να συνεχίσει τα βασανιστήρια...
      Οπότε να είσαι σίουρος Κώστα μου ότι ο παρέας οϊ μόνον έθθα μετλανιωσεν αλλά εννά ήβρεν τζιαι πολλές δικαιολογίες για τον εαυτόν του, καθώς τζιαι στήριξην που τους δικούς του...

      Διαγραφή
  3. Έγραψε και ο Dreamer για τούτο.
    Youtube:Λόγω του μεγάλου αριθμού σχολίων με φασιστικό / ρατσιστικό / σεξιστικό / χυδαίο / υβριστικό / απειλητικό περιεχόμενο αποφασίσαμε να απαγορεύσουμε την ανάρτηση σχολίων σε αυτό το βίντεο.

    Αφαιρέσαν τα σχολία, να δούμε τι εγράφαν Το μόνο σίγουρο είναι ότι τελικά νομίζουμε ότι είμαστε η αρία φυλή. Τζιαι στα μέσα μας και στα έξω μας ρατσιστές του κερατά είμαστε. Ε το κάμνουμε μόνο για να συνάουμε ελιές. Εν τζιαι ο τζιαιρός τους τωρά.(ακούστηκε τζιαι τούτο ότι οι αστυνομικοί μας εσυνάαν ελιές γνωστού πολιτικού).

    Εν κατακλείδι είμαστε για τα πέη με το παρδόν τζιολάς τζιαι έτσι κκελλέ έτσι ξιουράφιν θέλει (pun intented). Επίσης θα ήθελα να πω ,να μας ζήσει το police academy στην Κύπρο και όλα του τα παρελκόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να εν τζιαι καλλίττερα που τα εφύαν τα σχόλια. Ορισμένα ήταν εμετικά τζιαι άλλα φοϊτσιάρικα όπως ειπώθηκεν πιο πάνω.
      Η αστυνομία, όπως τζιαι ο στρατός, εν "παράλογες" καταστάσεις, αναγκαίες σε έναν παράλογον κόσμον που εν έτει 2013 μοιάζει πιο ανασφαλής παρά ποτέ.
      Αν τζιαι ο αδερφός μου εν αστυνομικός τζιαι αγαπώ τον τζιαι πιστεύκω ότι εν κάτι ξεχωριστόν, εν δύσκολον να φανταστώ αθρώπους να δουλεύκουν υπό τες περιστάσεις που δουλεύκουν οι αστυνομικοί τζιαι οι στρατιωτικοί τζιαι να μεν έshιει κάποιες επιδράσεις στην αθρωπιάν τους. Εξαρτάται φυσικά που τα πόστα που δουλεύκουν, ας πούμεν ο αρφός μου εν αστυνομικός της γειτονιάς, παλιά ήταν τροχαία κλπ.
      Η Κυπριακή κοινωνία εν επαρχιώτικη, τζιαι παλεύκει να προσαρμοστεί στην αστικοποίησην τζιαι την αυξανόμενην αλληλεπίδρασην με τους "ξένους". Εν θα έλεα ότι εν παραπάνω ή λλιόττερον ρατσιστική που άλλες κοινωνίες σε αντίστοιχα στάδια εξέλιξης τους.

      Διαγραφή