Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Παράδειγμαν Αυτοοργάνωσης

Ρίξετε μια μαθκιάν στην σημερινήν κατάστασην του παιδότοπου κοντά στο σπίτι μου στην Καλλιθέαν του Δαλιού. Σημειωτέον ότι ο συγκεκριμένος παιδότοπος εστήθηκεν λλίον πριν τες τελευταίες δημοτικές εκλογές, σαν ένδειξη της ειλικρινούς προσήλωσης του δήμου τζιαι του τότε (τζιαι σήμερα) ένοικου του στην ευημερίαν των κατοίκων. Έκτοτε έσιει ψιλο-αφεθεί στη μοίραν του, χωρίς να τοποθετηθεί έστω μια στοιχειώδης περίφραξη για να μεν βουρούμεν τα κοπελλούθκια μεσ'τον παρακείμενον δρόμον, που εσχάτως έσιει γίνει ιδιαίτερα πολυσύχναστος για ΙΧ.





Σε ερώτησην μου προς έναν κατά τα άλλα φίλτατον δημοτικόν σύμβουλον πριν καμμιάν εφτομάν για το αν ξέρει τι συμβαίννει τζιαι αφήκαν τα έτσι κιλίκκιν τζιαι τα οικόπεδα τζιαι τους παιδότοπους, απάντησεν ότι δεν είναι θέμαν ριαλιών, καθώς ο συγκεκριμένος δήμος έσιει, αλλά διαδικασίας, καθώς αναμένεται κατοκύρωση των σχετικών προσφορών. Μια προφανώς οϊ ιδιαίτερα σβέλτη διαδικασία.
Καθώς εθωρούσα σήμερα το χάλιν τούτον, εσκέφτηκα μιαν συνάντησην στην οποίαν επαρευρέθηκα μετά του φίλου OSR στην πλατείαν Φανερωμένης όπου εσυζητήσαμεν τούτην την ωραίαν λέξην "αυτοοργάνωση".
Τζιαι είπα που μέσα μου ότι μια ωραία δράση αυτοοργάνωσης θα ήταν να πιάμεν εγώ τζιαι 4-5 γείτοι που μιαν τσάππαν τζιαι κάμποσα σκουπιδοσάκκουλλα τζιαι αντί να καρτερούμεν το δήμον να καθαρίσουμεν εμείς τον παιδότοπον που ψυχαγωγεί τα κοπελλούθκια μας.

Ώσπου να πιάμεν τες τσάππες, stay cool and keep rocking!

4 σχόλια:

  1. τζε μετά να σε καταγγείλουν για επέμβαση σε δημοτική περιουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε καλησπέρα τούτον που εισηγήσε καμνη το με εκστρατεία υπό τον τίτλο "καθαρίζω ρο πάρκο της γητονιας μου" που λίγη το ερχόμενο Σαββάτο ο δήμος αγλανζιας μόνο που εν νομίζω να το καμνη στα πλαίσια προωθήσεις τις "αυτοοργάνωση" άλλα επιδη ελιψαν τα ριαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή