Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Του χρόνου νάμπου εννά γράφω;


Έριξα μιαν μαθκιάν στο αν τζιαι τι ελάλουν πέρσι την ίδιαν ημέραν τζιαι ανακάλυψα το εξής:

"Αισιόδοξος είμαι τζιαι για την πρόβλεψην μου: τη λύσην του κυπριακού το 2012. Το τελευταίον δεκαήμερον του Γεννάρη θα δείξει αν μπορώ να ελπίζω ή αν θα γίνω πρόωρα "κουβανός" (ορολογία των στοιχηματιών)."

Συμπέρασμαν: Φιντέλ θέλω πολιτογράφησην φιλούδιν!


 Το 2012 είσιεν τζιαι μιαν πρόβλεψην περί καταστροφής του "κόσμου" (της γης δηλαδή, διότι έσιει ολόκληρον σύμπαν που εν φακκά προφανώς πεννιάν για τον κομμόροτσον μας). Άτε βρε, αναβολήν ως την επόμενην.

Κατά τα άλλα, η καπιταλιστική κρίση συνεχίζεται τζιαι η διακυβέρνηση της αριστεράς (η πρώτη στην ιστορίαν του τόπου) κοντεύκει στην ολοκλήρωσην της (εκτός τζιαι αν κάμει καμμιάν σιόκκινγκ έκπληξην ο Μαλάς, αν τζιαι υπάρχει θέμαν αν είναι ορίτζιναλ "αριστερός"). Όπως είπα τζιαι παλαιότερα, δεν κρίνω οτιδήποτε πριν φτάσει στην περάτωσην του τζιαι πριν ακούσω ανασκοπήσεις/ αναδρομές αντικειμενικές τζιαι υποκειμενικές. Αλλά έναν εν το σίουρον για τούτην την πενταετίαν! Είσιεν νερά, πολλά νερά! Εφάμεν κοτσιηνομανίταρον τζιαι αγρέλλιν τζιαι εσπάσαμεν. Τουμάνιν όποτε επηένναμεν για κατούρημαν. Μεγαλεία! 
Τζιαι ποδοσφαιρικές επιτυχίες. Ομάδες σε ομίλους, ομάδα στους οκτώ του τσάππιο λλικ. Μεγαλεία! 
Είμαστεν δε (η Ανορθωσάκκα) με την ολοκλήρωσην του έτους, τέσσερις πούντους που πάνω που τον δεύτερον τζιαι μπορεί να μείνουμεν τζιαμέ ως το τέλος. 
Μπροστά σε τούτα τι σου είναι ο εκφασισμός της κοινωνίας τζιαι η διαιώνιση του αριστερο-δεξιο-αστικο-προλεταριο-γριβο-μακαριακού διχασμού; Α; Ψιλοπράματα. Οι σφαγές στη Συρίαν; Κόφτει μας; Έσιει τζιαι λαϊκήν κυπριακήν σοφίαν επί του θέματος: 

"Απ'ον φορτώνει πόσσω σου, τάνα του να φορτώσει" 

Το πιο πάνω μπορεί κάποιος να το βαφτίσει αβασάνιστα τζιαι ως μόττο του καπιταλισμού.

Φυσικά ούλλα αρχίζουν τζιαι καταλήγουν στην προσωπικήν οπτικήν οπότε επιλέγω ξανά να είμαι αισιόδοξος. Εν έχω λόγο να μεν πιστεύκω ότι πέραν της μαυρίλλας ο νέος χρόνος εννά φέρει τζιαι καλά πράματα, όπως εξάλλου έγινεν τζιαι φέτι τζιαι ούλλα τα χρόνια που αθθυμούμαι στην σχετικά σύντομην (ακόμα) ζωήν μου. 

Το σίουρον όμως είναι έναν:

Ότι θα συνεχίσω να είμαι ψύχραιμος τζιαι να ροκκάρω:


Αγγλιστί, stay cool and keep rocking, (all year long baby)! !

2 σχόλια: