Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ναι ρε κοπέλια, είμαστεν καλλίττεροι που τους "μουλλάες"!


Έσιει λλίες ημέρες που ακούμεν για τες αντιδράσεις των απανταχού μουσουλμάνων για μιαν ταινίαν  που προσβάλλει λαλούν τον Μωάμεθ. Εις στη Λιβύην μάλιστα εματζιελέψαν τζιαι τον πρέσβην της Αμερικής. Τζιαι κάμνω χάζιν να ακούω τους δικούς μας δακάτω, ΜΜΕ τζιαι κοσμάκην να υπονοεί εμμέσως πλην σαφώς  το κλασσικόν "μα εν μουλλάες, εν μουσουλμάνοι, εν ισλαμιστές, εν φανατικοί κλπ. κλπ.), τάχα μου πως εμείς δακάτω είμαστεν "καλοί αθρώποι" τζιαι "εν θα εκάμναμεν ποττέ έτσι πράματα", "είμαστεν χριστιανοί ορθόδοξοι " κλπ.
Εχτές που λαλείτε φέρνουν μου τα κοπέλια μου (πάσιν αισίως προδημοτικήν φέτι) που το (δημόσιον) νηπιαγωγείον τους το πιο κάτω φυλλαδιούϊν για να χαρώ την πρόοδο τους:
 
 
Πείτε μου εσείς τωρά: γίνεσαι "μουλλάς" άμα το θωρείς τούτον ή εν γίνεσαι; Ρε κοπέλια, έλεος εν πέντε χρονών μωρά που να πάρει! Δηλαδή πόσον λλιόττερον σκοταδιστικόν τζιαι θεοκρατικόν εν τούτον το πράμαν που το λυντσάρισμαν κάποιου λόγω της προβολής μιας ταινίας; Τζιαι είσαστεν τζιαι εκπαιδευτικοί κατά τα άλλα. Εκαταφέρετε να αποτελεί είδησην για τες εφημερίδες ότι μαθητές του λυκείου εδιανοηθήκαν να αρνηθούν να χάννουν την ώραν τους με τα "θρησκευτικά". Κινδυνεύοντας να τεθούν στο περιθώριον ως "άθεοι".
Φυσικά εν τζιαι φταίτε εσείς. Εν εγώ που φταίω, που για να μεν σαντανώσω τα γέρημα τα μωρά εννά την κοτσάρω την εικονούλλαν πασ' το ψυγείον, δίπλα που τζιείνην με το "τέρας" της πεντηκοστής τζιαι τα άλλα χαϊμαλιά που μας πέμπετε τακτικά.
 
'Ωσπου να σταματήσει η θεοκρατία στην Κύπρο, stay cool and keep rocking!
 

28 σχόλια:

  1. φίλε δεν συμφωνώ! Όσο πλύση εγκεφάλου και αν θεωρηθεί αυτό το φυλλάδιο (που πρέπει να είναι κάποιων δεκαετιών, νομίζω εζωγράφισα παρόμοιο) δεν υποκινεί τη βία με οποιοδήποτε τρόπο. Όσο για την είδηση για τους μαθητές του Λυκείου, σόρρυ υπήρξα κι εγώ πριν μια δεκαετία και είμαι πεπεισμένη ότι δεν είναι επειδή είναι άθεοι που αρνούνται να κάνουν θρησκευτικά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.Εν πάση περιπτώσει δεν θεωρώ ότι πλέον στην Κύπρο όποιος δηλώσει άθεος περιθωριοποιείται. Αντίθετα, όποιος νέος άνθρωπος θρησκεύεται συχνά αποτελεί αντικείμενο χλευασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Breda η μομφή που εκδήλωσα με τη συγκεκριμένην ανάρτηση δεν αφορά στο τι γράφει το φυλλάδιον αλλά στην αυταπάτην μας ότι είμαστεν τζιαι καλά πιο "προχωρημένοι" σαν κοινωνία που τους μουσουλμάνους/ ισλαμιστές κλπ. (για τους οποίους είμαστεν στερεοτυπικά σίουροι ότι εν ούλλοι φανατικοί τζιαι έτοιμοι να σφάξουν ή να ανατιναχτούν) αλλά εν έτει 2012 δεν έχουμεν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι η πίστη τζιαι ακόμα παραπάνω η θρησκεία (άλλον το έναν τζιαι άλλον το άλλον) ΔΕΝ έχουν θέσην στην εκπαίδευσην, ειδικά που τόσον μικρές ηλικίες. Για τον απλόν λόγον ότι στερούνται έτσι τα κοπελλούθκια της ελευθερίας να επιλέξουν ΑΝ τζιαι ΤΙ θα πιστεύουν. Είμαστεν θεοκρατία σχεδόν όσον τζιαι οι φανατικοί, φονταμελιστές ισλαμιστές τζιαι καλά κάμνουμεν να δούμεν τον εαυτόν μας στον καθρέφτην πριν αρκέψουμεν να τους κριτικάρουμεν.
      Διαφωνώ επίσης για το θέμαν του χλευασμού. Με εξαίρεσην κάποιους militant άθεους με τους οποίους δεν συμφωνώ, ο μέσος άθεος αναγνωρίζει το δικαίωμαν των αθρώπων να πιστεύουν αφενός τζιαι να θρησκεύουν αφετέρου (αν τζιαι η κοσμοθεωρία των αθέων θεωρεί πιθανόν μιαν ημέραν να μεν υπάρχουν θρησκείες αλλά μόνον προσωπική πίστη). Απλά απαιτούν η επιλογή να γίνεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ (χωρίς προσηλυτισμόν που "τρυφερήν" ηλικίαν). Η δε στάση των θρησκευομένων προς τους άθεους στην Κύπρον (προσωπική εμπειρία) είναι από απειλητική ("πρέπει να σας κρεμάσουν που τους στύλους") τζιαι περιχαρακωμένη ("είσαστεν απειλή για τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη") έως φιλεύσπλαχνη ("μάνα μου ρε, εννά πάεις στην κόλαση αλλά πέρκι σε συγχωρήσει ο θεός, εν μεγάλος").

      Διαγραφή
  2. Η ταινία ηταν στημένη στα πλαίσια της επίσης στημένης εξαρσης του ισλαμισμού από τις ΗΠΑ με σκοπό τη δημιουργία διαταραχων και συγκρούσεων που σκοπό έχουν την επέλαση του ΝΑΤΟ για την "επιβεβλημενη" εκδημοκρατικοποίηση μουσουλμανικών χωρών.

    Οι ΗΠΑ να μην κλαίσιν για τον πρεσβη τους διότι ειναι δικό τους θυμα...

    Οσο για τα σταυρουδακια στα σχολεια φυσικά οδηγουν στην απονομή της βιας σε οσους δεν ειναι χριστιανοι - και κατα δευτερο, οχι δεν εν υγιες να βαλλεις τα μωρα να ακουουν φωνες που το υπερπεραν στα πεντε τους...αν αυριο πιασει την ππαλα τζαι πει σου ειπεν μου το ο θεος τί θα του πεις; εν εσεις; θα σου πει σαν μου το πεις που τα πεντε μου..!!!

    αλλον οι πανανθρωπινες αξιες αλλον οι φωνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύουν οι πρώτες μου κουβέντες στην Breda mon cherie. ΔΕΝ αφορούσεν τα χαϊρκα της αμερικανικής πολιτικής η ανάρτηση αλλά την υποκρισίαν τζιαι στρουθοκαμηλισμόν της Κυπριακής κοινωνία στο θέμαν θρησκεία, εκπαίδευση, κράτος, εκκλησία κλπ.
      Αλλά που την άλλην μεν μου δικαιολογάς τα χτηνά που ελυντσάραν έναν άθρωπον στο όνομαν κάποιου φανταστικού φιλαράκου γιατί λέει επαίξαν ταινίαν που τον προσβάλλει. Έτσι χτηνά που ένει, καλά να τους κάμουν τζιαι οι αμερικάνοι τζιαι άλλοι ιμπεριαλιστές που κάμνουν θραύσην με έτσι κκελλάες.

      Διαγραφή
  3. Α μπράβο έτω που έσιει τζιαι όξυπνους τούτος ο τόπος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γουφι με αφορμη το φυλλαδιο να σου πω μια δικη μου εμπειρια..ο δικος μου υιος στα πεντε του ηταν πεπεισμενος πως υπαρχει θεος τζαι μαλιστα οτι αυτον τον θεον το λαλουσιν Δια, Αρη, Διονυσο κ.λ.π...απλά ήταν μανιακος με τες ιστοριες για το δωδεκαθεο..

    Επηεν λοιπον στο νηπιαγωγειο και απαιτησεν μεσα στην ταξη να γινει αποδεκτον πως ο θεος υπαρχει και λεν τον Δια!!!

    Αποτελεσμα αυτου,ηταν να πασιν καποια αλλα μωρα σπιτι τους και να λαλουν πως σημερα στο σχολειο ενα παιδακι ειπεν μας πως τον θεο λεν τον Δια...

    Την επομενη μερα ανακοινωσεν μου η δασκαλα πως καποιοι γονεις εζητήσαν επιτήρηση για να μεν καμνουν παρεα τα δικα τους παιδακια με το δικο μου....τα οποια παιδακια εκτοτε, αυτο το σταυρουδακι που λεει το ποιημα στο φυλλαδιο το εφορουσαν και στο νηπιαγωγείο ποξω που το τρικο μαλιστα για να φαινεται καθαρα και η πιστη...αυτη ειναι η πατριδα μας...τζαι ναι ειμαστεν ολιγον μουλλαες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να εν κόζιν ο γιος. Τωρά σε ήντα φάσην είναι;

      Διαγραφή
    2. Επερασαμεν από πολλές φάσεις με το ζήτημα...ως που ηρθεν η μέρα που με ερωτησεν ευθέως: εσύ πιστεφκεις πως υπάρχει θεός;...για να είμαι ειλικρινής εκολωσα λλίον...επειδη ξέρω πως εν ενα βασικό δόγμα τούτον,τζαι η πίστη τζαι η αθεία, τζαι εν θα μου άρεσκεν να μεν εσιει επιλογή...οπόταν είπα του, πως κανένας εν μπορεί να του απαντήσει τούντο ερώτημα, ευτυχώς ή δυστυχώς εν δική του υπόθεση να το απαντήσει, ξεροντας πως πέρνω ενα ρίσκο...απλά εξήγησα του πως ίσως να περάσει που διάφορες φάσεις με το θέμα...όπως τζαι εγινε...τώρα εν στην φάση που γίνεται εξω φρενών με τους θεολόγους...:)...διοτι αντιλαμβανεται μαλλον την ψυχολογικη πίεση που ασκείται "μεσω αγάπης" και καλά...διοτι μεγαλωνοντας αρχίζουν τζαι οι "φιλοσοφίες" περαν που τα φυλλαδια τζαι τζιαμε βαρτου ρίγανι..:)...βασικά εν δέχεται την κατηχηση δηλδη την πλυση εγκεφάλου...τουτον εν ενα κερδος..

      Διαγραφή
  5. ήβρα τα τετράδια μου του δημοτικού. Εσιοκαρίστηκα. Έγραφα εγώ έτσι πράματα;
    Αγκάλιασα τους γονιούς μου τζιαι ευχαρίστησα τους γιατί εμάθαμμε να σκέφτουμαι τζιαι εν με επιέσαν ποττέ να γίνω χριστιανή. Εν εξαιτίας τους που εν έγινα τζιαι εγώ "μουλλάς". Γιατί αν με αφήναν στο έλεος του σχολείου....

    Δεισδαιμόνα μου, απίστευτη η ιστορία με τον γιο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ επίεσα τους δικούς μου ως τωρά να γίνουν κάτι αλλά φοούμαι εν τζιαι οι θκιό θεϊστές πηλέ. Τώρα να δω ήνταλως εννά κουμαντάρω χωρίς να παραβώ τον ίδιον μου τον κανόναν (ελεύθερη επιλογή)...

      Διαγραφή
  6. Έτσι, στη ΓΝΩΜΗ της Παρασκευής θα έχει αναφορά και για τις "δικές μας" αντιδράσεις σε ταινίες όπως ο τελευταίος πειρασμός, την υστερία με τες ταυτότητες στην ελλάδα κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, μα εν διαφορετικά τζιείνα φίλε μου. Εν κανεί που τον αφορίσαμεν τον Καζαντζάκην, να τον κάμνουν τζιαι ταινίαν;

      Διαγραφή
  7. Θκιαβάστε τζιαι τον Αναστασιαδόπληκτον Δρουσιώτην τι λαλεί δαμέ σχετικόν:

    http://www.makarios.eu/cgibin/hweb?-A=5984&-V=history

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βόλεβη κάποιους να διαιωνίζετε το παραμύθι της όποιας θρησκείας.
    Παραμύθια που επινοήθηκαν για να μας εξουσιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τεράστιο το θέμα της Θρησκείας και της επιρροής της και στον τόπο μας. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο «αδούλωτος (ελληνο)κυπριακός λαός» είναι βαθειά θρησκευόμενος και δεν θα βγει εύκολα απ’ αυτό το λούκκι! Οι θρησκευτικές [ελληνορθόδοξες] δοξασίες, πρακτικές και τελετουργίες και οι αναχρονισμοί που τις συνοδεύουν αναπαράγονται καθημερινά και μέσα από την κοινωνική και πολιτική ζωή, αλλά και μέσα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Πόσα προγράμματα έχουν γίνει από τηλεοράσεως [ας πούμεν στα Ελίτας show] με “γέροντες” και “πατέρες” της Εκκλησίες που μιλούν για θαύματα και κλαίουσες εικόνες!

    Κάποια στιγμή ίσως γράψω κι εγώ και τη δική μου θρησκευτική κι ακολούθως άθρησκη και άθεη πορεία και για τα προβλήματα που αναφύονται απ’ αυτήν την επιλογή - και στο σπίτι και στην μικρή κλειστή κοινωνία που ζούμε. Ας πούμε οι συζητήσεις που προέκυψαν από την άρνηση μου να βάλω στην είσοδο του σπιτιού μου εκείνο το ρατσιστικό αυτοκόλλητο που λέει ότι «Απαγορεύεται η είσοδος σε Ιεχωβάδες, Πεντηκοστιανούς και λοιπούς αιρετικούς», ή για μια πρώτη [δειλή] κουβέντα μου, όταν πεθάνω να με κάψουν αντί να με θάψουν. [«Εν κανεί που μας ταλαιπωρείς τώρα που είσαι ζωντανός, να μας ταλαιπωράς τζιαι με τον θάνατο σου», ήταν μια πρώτη απάντηση]…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως εξαναείπες παλιά φίλε, έτο τζιαι ένα θέμαν στο οποίον ομονοούμεν...

      Διαγραφή
  10. Δείτε και την τελευταία ανάρτηση μου: http://aneforiwn.blogspot.com/2012/09/1182012.html?showComment=1348142945592

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η κυπρος ανηκει μονο στον χριστο.οξω οι ακελικοι του ισλαμ23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:47 π.μ.

    η φιλολαικη ιδεολογια του ακελ!ολη μερα πολεμας τον χριστιανισμο εκτος απο τον νικηφορο επειδη ειναι δικος σου και χορηγα το κομμα.να λαβετε υποψη οτι ο ακελικος νικηφορος ειναι ο μεγαλυτερος επιχειρηματιας της κυπρου!οταν οι οπαδοι του ακελ πχ πενταλιοτης,ειρηνια χαραλαμπιδου,τραμπουξοπουλος και οι free thinkers βριζουν τον λαο της κυπρου επειδη πιστευει μουγκα το ακελ.μουγα η φασιστικη γνωμη.οταν καποιος αμερικανος αρα φιλος του ακελ πχνομπολ ενερτζυ,ψωνια ελσας απο νεα υορκη...!!!!!! κανει ταινια για τον μωαμεθ και σουζεται ολη η αραπια ολο το ακελ ωρυεται κατα της κακιας αμερικης αλλα με το μετρο!μηπως ενοχλησουμε την εδω πρεσβεια που εδωσε τοσα στο κομμα το 2004. πχ καθε πρωτη παρασκευη του μηνα ο κατσουριδης μπαινει στην πρεσβεια και κανει 2-3 ωρες!η γνωμη επιτιθεται στον χριστιανισμο και κυριως την ορθοδοξια και υπερασπιζεται τους φασιστες μουσουλμανους!!!!!!ποτε ξανα ψηφος στο ακελ!ψηφιζουμε ολοι τους εχθρους του ακελ.φτανει να ειναι ελληνες και ορθοδοξοι.καμια ψηφους στους εχθρους του λαου.σε αυτους που μας πηραν τις δουλειες.σε αυτους που διωχνουν τις επενδυσεις ελεω ιδεολοψιας!θα σε καταγγειλω παντου για να μαθουν τι εστι ακελ.κατω ο φασισμος σας!εξω το ακελικο ισλαμ απο την κυπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα φίλε (;) το να μιλάς με ακελικούς, ακόμα τζιαι να συμφωνείς κάπου μαζίν τους, ΔΕΝ σε κάμνει ακελικόν. Για να καταλάβεις σε κάποια θέματα κατηγορούν με (οι ακελικοί) ότι είμαι "κλασικός συναγερμικός". Εγώ πάλε νομίζω πλέον ότι εν καλύπτουμαι που κανέναν κόμμα στην Κύπρο ή αλλού, μάλλον τείνω προς την κοσμοθεωρίαν της αναρχίας. Αλλά καθαρά φιλοσοφικά για την ώραν. Είμαι πρακτικός άθρωπος.
      Εν γεγονός ότι τζιαι το ΑΚΕΛ ΔΕΝ παρουσιάζεται με ειλικρίνειαν στο θέμαν "θρησκεία", ενώ τζιαι η βάση του κόσμου του εν σε μεγάλο βαθμό είτε θρησκευόμενη είτε θεϊστές γεννικά (πλήρως αντιφατικόν με τον κομμουνισμόν κατ' εμένα). Αλλά που την άλλην εν το μόνον κυπριακόν κόμμαν που κάμνει συστηματικήν κριτικήν στην εκκλησία(οϊ αρκετήν κατά τη γνώμη μου) στο θέμαν "κοσμικότητα του κράτους", την οποίαν προβλέπει τζιαι το σύνταγμαν μας αν δεν κάμνω λάθος. ΔΕΝ το είδα να "πολεμά τον χριστιανισμόν" (τζιαι καλά κάμνει). Απλά μπορεί οι πλείστοι κριτικοί της θρησκείας (τζιαι οϊ της πίστης, αλλιώς ΔΕΝ είναι πραγματικοί freethinkers) να είναι "αριστερίζοντες". Έτερον εκάτερον.
      Η δική μου ανάρτηση σκοπόν είσιεν να καταδείξει ότι ΔΕΝ αφήνουμεν στα κοπελλούθκια μας να θκιαλέξουν μόνα τους τι θα πιστεύουν τζιαι στερούμεν τους την ελευθερίαν επιλογής προσηλυτίζοντας τα σε τρυφερές ηλικίες σε συγκεκριμένο δόγμα. ΔΕΝ είναι εκπαίδευση η μύηση σε μη επιστημονικά αποδεδειγμένες "αλήθειες" γεμάτες με αντιφάσεις τζιαι διδασκαλίες μίσους (όπως π.χ. το θέμαν της ομοφυλοφυλίας τζιαι του αυνανισμού). Η εικόνα που έβαλα εν απλά ένα μικρόν μέρος μιας καθημερινής λιτανείας (π.χ. αύριον εννά κάμουν αγιασμόν τα νήπια) που τους δημιουργεί φοβερά στερεότυπα. Τζιαι όϊ μόνον κάμνουμεν το τούτον, αλλά βαυκαλιζούμαστεν ότι είμαστεν καλλίττεροι τζιαι πιο "προοδευτικοί" που τους ισλαμιστές.
      Μπορείς να "καταγγείλεις" ότι θέλεις, εν έχω τίποτε να κρύψω. Αντίθετα καλοσωρίζω οποιονδήποτε διάλογον, οϊ όμως το βρισίδιν για να εξηγούμαστεν.

      Διαγραφή
  12. Γούφη, έπεται συνέχεια. Stay cool. :-)) Μετά τον αγιασμόν, όπου τζιαι νά΄σαι εννάν Χριστούγεννα τζιαι θα πάρουν τα μωρά κοινόν εκκλησιαμόν τζιαι να κοινωνήσουν ομαδικά. Φαντάζομαι θα πάρουν οι δασκάλοι την γραπτήν έγκρισην των γονιών, (;) και σε μεγαλύτερες τάξεις μπορεί τα παδιά σου να εξομολογηθούν τες "μικρές ή μεγάλες αμαρτίες" τους σε κάποιον πνευματικό "γέροντα" τζιαι εσύ μπορεί να μεν πάρεις χαπάριν.


    Συμφωνώ μαζί σου, και συμπληρώνω ότι εμείς είμαστεν χειρότεροι από τους μουσουλμάνους, φανατικούς ισλαμιστές αν λάβουμε υπόψη μας ότι υποτιθεται ότι μεγαλώνουμε σε ένα πιο ελεύθερο περιβάλλον,(;;) από τον ελεγχόμενο περιβάλλον που έχουν πολλές μουσουλμανικές χώρες.

    Δυστυχώς για κάποια έθιμα, είμαστε αναγκασμένοι να πορευθούμε με τις επιταγές της εκκλησίας, εκτός και αν είμαστε έτοιμοι να έρουμε σε ρήξη ακόμα και με τον πιο στενό περίγυρό μας. Π.χ. θα μπορούσα να αποφασίσω να μην βαφτίσω τα παιδιά μου και να αποφασίσουν εκείνα όταν μεγαλώσουν. Σκεφτου τες αντιδράσεις πιθανόν του/ της συζύγου, και σίγουρα γονιών, πεθερικών, κλπ. καθώς και τον αντίκτυπο αυτής της πράξης (παράλειψης μου καλύτερα) πάνω στο ίδια τα παιδιά από την ασφυκτικά κλειστή κοινωνία που ζούμε. Η κάθε μας πράξη, η κάθε μας κίνηση τα πάντα περνούν από τον έλεγχο του περίγυρου μας. Φαντάζεσαι παιδιά αβάφτιστα να πηγαίνουν στο δημοτικό σχολείο, τι πόλεμο θα υφίσταντο;

    Η θα μπορούσες να φανταστείς ότι θα σεβαστείς την επιθυμία λ.χ. κάποιοι δικού σου ανθρώπου και μην του κάμεις κανονική κηδεία στην εκκλησία ή ακόμα και ταφή αλλά καύση, ή να μην κάμνεις μνημόσυνα και κόλλυβα κλπ.

    ΄Αλλο παράδειγμα, ο πολιτικός γάμος. Κάποιοι προχωρούν και συνάπτουν πολιτικό γάμο, όμως σχεδόν πάντα ακολουθεί και ο θρησκευτικός.

    Φυσικά αυτοί που θα πρωτοστατήσουν θα υποστούν όλες τες συνέπειες, την κατακραυγή, τα σχόλια, τον πόλεμο, άν ακολουθήσουν όμως αρκετοί και με τη πάροδο του χρόνου, μπορεί να δεκτούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να αποφασίζει τι θα κάμει με την προσωπική και πνευματική του ζωή.

    Εννα πολλολοήσω τζιαι να πω ακόμα ότι μαθαίνουμε από τα μικρά μας χρόνια ότι εμείς είμαστε οι καλύτεροι, οι σωστοί, οι αγαπητοί του Θεού, (ώσπου να μεγαλώσουμεν τζιαι να δούμεν ότι ο κάθένας εν αγαπητός του δικού του θεού). Είμαστε ορθόδοξοι, πιο σωστοί από όλους τους χριστιανούς, για τες άλλες θρησκείες γνωρίζουμε από καθόλου έως ελάχιστα, όμως σίγουρα εν τίθεται θέμαν εν λανθασμένοι, τζιαι ο παράδεισος εν μόνον για μας.

    συνέχεια πιο κάτω.

    ιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τραγική ειρωνία φίλε είναι ότι δεν είναι το ζητούμενο να καταργηθεί κάτι για να επιβληθεί κάτι άλλο αλλά να υπάρξει πραγματική ελευθερία επιλογής σε θέματα πίστης. Το πιο απλόν που πρέπει να γίνει (τζιαι σε προοδευτικές κοινωνίες έσιει ήδη υιοθετηθεί) είναι να διαχωριστεί το θέμαν πίστη που την εκπαίδευση. Όποιος θέλει να "κατηχήσει" το κοπελλούϊν του ας το κάμει στο σπίτι τζιαι την εκκλησία, τζιαι οϊ σε χώρους τεκμηριωμένης γνώσης. Αλλά μετά χάννεται ο έλεγχος, οπότε σιγά μεν συναινέσουν τα "μεγάλα κεφάλια" χωρίς τους σχετικούς αφορισμούς τζιαι δαιμονοποιήσεις ("υποσκάπτετε το έθνος τζιαι τη θρησκεία, τα ελλην οχριστιανιανικά ιδέώδη κλπ.")

      Διαγραφή
  13. Τούτη η υπεροψία μεταφέρεται τζιαι στην αντιμετώπιση των άλλων λαών. Είμαστε ρατσιστές. Πιστεύουμε ότι είμαστε ο ομφαλός της γης, σαν την Κύπρον δεν έσιει, τζιαι ότι όλοι μα όλοι στην υφήλιο ή έχουν την έννοια μας, ή ασχολούνται μαζί μας, ή το χειρότερο μας πολεμούν, για κάποιο "ανεξήγητο" λόγο.

    ΄Εχω μιαν πολλά καλή φίλη, δασκάλα, η οποία είναι θεά στο μάθημα της ιστορίας. Μου έλεγε ότι πάντα πάνω στον πίνακα γράφει τα αίτια, τις αφορμές, κλπ, ενός πολέμου και επίσης ΠΟΙΟΣ ενίκησε. Οπότε μετά από αρκετά μαθήματα ιστορίας αντεδράσαν τα παιδιά (νομίζω ηταν εκτη τάξη δημοτικού). Μα κυρία πάλε ΔΕΝ ενικήσαμεν;;; Σοκαριστικό ε;

    Μα άλλη φίλη μου μητέρα ενός πεντάχρονου αγοριού, μου αφηγήθηκε το εξής περιστατικό που έγινε πριν μερικούς μήνες. Το παιδί είπε στην μητέρα ότι η δασκάλα τους, τους είπε να μην πιούν γάλα την επομένη το πρωί, γιατί θα κοινωνήσουν. Η μητέρα, ξέροντας το παιδί της, το έβαλε να πιεί γάλα και αν του πεί κάτι η δασκάλα να της πει να επικοινωνήσει με την μάμμα.

    Πήγε στο σχολείο το παιδί, ρωτά η δασκάλα αν ήπιε κάποιο παιδί γάλα, ο μικρός και μόνο αυτός, σηκώνει το χέρι και λέει την αλήθεια.

    Τι νομίζετε ότι έγινε; Η δασκάλα (ηλίθια και ανεπαρκής κατ΄έμένα) έβαλε το πέντε χρονών παιδί ΤΙΜΩΡΙΑ να καθίσει στο παγκάκι ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, διότι είπε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Κάποια άλλα παιδιά πήγαν και του είπαν: - Ρε βλάκα, τζιαι εμείς ήπιαμε γάλα, εφάαμεν τζιαι κόρν φλέκς, αλλά εν το είπαμεν. Τωρά τι διαφορά έχει τούτη η δασκάλα που τον μουλλάν ή την μουσουλμάνα με την μπούργκα. Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει.

    Ατε τζιαι έναν πιπεράτον. Πριν χρόνια μια άλλη φίλη μετά από πολλές πιέσεις τρίτου ατόμου, επήγε να εξομολογηθεί σ΄εναν "πνευματικόν". Μεταξύ άλλων ερώταν την αν έκαμεν σέξ με άλλον άντραν εκτός που τον άντραν της πριν και μετά τον γάμον, αν έκαμεν καμιάν αποβολήν και διάφορα άλλες γαργαλιστικές λεπτομέρειες που αφορούν την σεξουαλική ζωήν ενός ζευγαριού.

    Τζιαι καρτεράτε να μεν ανακατευονται στην πολιτικήν οι παπάδες. Αφού εν τζιαι μέσα στες κρεβατοκάμαρες, εννα λείπουν που την πολιτικήν;

    Ιων σκεπτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε παιδί μου κολάζουν τους οι αμαρτωλοί τους ιερείς μας. Αν τζιαι πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι τουλάχιστον οι απλοί κληρικοί που παντρέφκουνται τζιαι έχουν οικογένειες (άρα κάμνουν τζιαι σεξ) εν παρασάγγας πιο "λογικοί" (το κατά δύναμην) αθρώποι που τους "άσπιλους" ιεράρχες.
      Δες αν δεν βαρκέσαι άλλες θκιό αναρτήσεις σχετικές:

      http://woofisarfkai.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

      http://woofisarfkai.blogspot.com/2011/09/blog-post_11.html

      Ειδικά η δεύτερη επιβεβαίωσεν μου πόσον βρωμεί που την κκελλέν το ψάριν...

      Διαγραφή