Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Κάλεσμα Ειρήνης - Barış çağrısı



........stay cool and keep rocking!

13 σχόλια:

  1. δηλαδή είσαι υπέρ του να βγει η κύπρος και η ελλάδα από την ΕΕ και είσαι εναντίον της ένταξης της Κύπρου στο ΝΑΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι υπέρ της συζήτησης τζιαι αμφίπλευρης ενημέρωσης. Για την Ε.Ε. ακόμα διαμορφώννω άποψη (ακόμα είμαι θετικός αλλά χαλά ώσπου πάει) τζιαι σίουρα είμαι εναντίον της ένταξης στο ΝΑΤΟ (γενικά είμαι εναντίον της ύπαρξης του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επήα να σε προβοκάρω αλλά είσαι καλόν παιδίν ρε γμτ!
    ;)

    άτε stay cool and keep rocking που λαλούν τζαι στα δαλιτικα χωρκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε όι τζιαι να χαλάσουμε το ΝΑΤΟ. Κύριε ελέησον! Που εννά κάμει αίτηση ύστερα ο κ. Νίκος;

    Σε τούτο να πάμε, την πρώτη σεπτ. εν τα καταφέραμε. Ραντεβού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως, η τοποθέτησή σου πιο πάνω, συνδυασμένη με τα πιο κάτω από του Λινού, ίσως να σε φέρει σε μεγάλα διλήμματα και πολύ σύντομα...

    "Οποιος νομιζει οτι εν δυνατον να υπαρχει λυση χωρις τουρκικες εγγυησεις εν καταλαβει τες ευιασθησιες της ιστορικης εμπειριας των τουρκοκυπριων - οποιος ομως θελει να παραχωρησει στην Τουρκια η στο Νατο [στο οποιον η Τουρκια ειναι ο βασικος παικτης στην περιοχη] , μονομερη δικαιωματα στην βορεια Κυπρο, εν καταλαβει επισης τες δυναμικες της περιοχης, ουτε την ιστορια.
    Τζαι αμα συνδυαστουν οι μονομερεις [αντι οι διεθνεις] "εγγυησεις", με την πραγματικοτητα της Ανατολικης Μεσογειου - οτι δηλαδη η Τουρκια εν ο επιτηρητης του ΝΑΤΟ στην περιοχη, τοτε προφανως αν η Κυπρος προσπαθησει να προσεγγισει το Νατο, εν σαν να καμνει αιτηση παραδοσης στην στρατιωτικη επιτηρηση του τουρκικου στρατου.
    Επειδη εν θελω να ακουομαι υπερβολικος να αθθυμισω οτι τες 2 φορες που η Κυπρος αφεθηκε στην απολυτη δικαιοδοσια του Νατο, η Τουρκια [τζαι οϊ οι τουρκκυπριοι] ηταν σαφως κερδισμενοι:
    Το 1955 στην Τριμερη Αγγλιας, Ελλαδας, Τουρκιας, η Τουρκια απεκτησεν παλε για πρωτη φορα δικαιωμα στην Κυπρο μετα το τελος της οθωμανικης αυτοκρατοριας.
    Τζαι το 1974 για 5 μερες [15-20 Ιουλη] το Νατο εισειν απολυτο ελεγχο στην Κυπρο - τζαι η Τουρκια εκαταφερεν να φτασει μεχρι την Λευκωσια....
    Εν απλα μαθηματικα - η Ελλαδα ενεν αντιστοιχη [ειτε σαν μεγεθος, ειτε σαν αποσταση, ειτε ..κλπ] της Τουρκιας. Τζαι αρα καθε συμμετοχη στο ΝΑΤΟ, απλα θα δια στην Τουρκια παραπανω δικαιωματα.
    Η πραγματικη δυναμη της κυπριακης πλευρας, τζαι των ελληνοκυπριων ειδικα, ηταν παντα η διεθνης εμπλοκη - ετσι επηεν το κυπριακο στον ΟΗΕ πριν το 1960, ετσι εν εγινε εισβολη πριν το 74, ετσι εκαταφερν η Κυπρος να εβρει τα ποθκια της μετα το 74."

    http://sirmastocomputer.blogspot.com/2012/09/blog-post_1250.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εθκιάβασα την ανάρτηση του Λινού πιλέ. Αφού έχω τον τζιαι στα "Μεν ξηάσω να θκιαβάσω". Όπως θα δεις, εν παραπάνω οι "αριστερές παραπομπές" τζιαμέ παρά οτιδήποτε άλλον.
      Φυσικά έχω διλήμματα φίλε, εν είμαι άσκεφτος άθρωπος γεννικά. Εμιλούσα με θκιό φίλους που εμεγαλώσαμεν μαζίν ως "μέλη της ενωτικής παράταξης" τζιαι είπαν μου ότι "σκέφτουνται σοβαρά να μεν ψηφίσουν Νίκαρον έτσι που κάμνει".
      Αλλά φίλε πραγματικά τζιαι συ τζιαι ο Λινός πρέπει να "ξεπεράσετε" τζιαι τα δικά σας κλισέ. Πε μου φίλε εσύ που είσαι τζιαι πολλά θκιαβασμένος, ποια ήταν η συμπεριφορά της Σ. Ένωσης κατά τζιαι μετά την εισβολήν. Ήταν "φιλοκυπριακή"; Οξά "φιλοσοβιετική"; Εσυμπίπταν τα θκιό ποττέ;

      Διαγραφή
    2. Κοίτα, εν θα κάμω εγώ την υπεράσπιση της Σοβιετίας, στο κάτω-κάτω, η Κυπριακή Αριστερά τζιαι το Παγκ. Συμβούλιο Ειρήνης που εν αναπόσπαστο κομμάτι του Λαϊκού Κινήματος, εν τζιαι είχαν θέση ποτέ υπερ της ένταξης στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας ρε αδελφέ...
      Εν στους αδέσμευτους που εθέλαμε να μείνουμε...

      Η Σ.Ε εκατέρρευσε, το ΝΑΤΟ εν δαμέ τζιαι συνεχίζει, οι οποιεσδήποτε κινήσεις ενάντια στις πολιτικές του τζιαι σε όσους το προξενεύκουν του λαού, εν στον παρόντα χρόνο που αποσκοπούν να κάμουν παρέμβαση.

      Διαγραφή
  6. δηλαδή αν δεν σκέφτεσαι να ψηφίσεις αναστασιάδη ποιες επιλογές σου απομένουν στην δημοκρατία μας;

    μαλάς λιλήκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιλλήκκας τζιαι λευκόν/ άκυρον/ αποχή εν παίζουν. Τα τελευταία μόνον όταν αρκέψουμεν την επανάστασην μυαλού (επιτυχώς) τζιαι μετά.

      Διαγραφή
    2. Εξάλλου έσιει τζιαι άλλους υποψηφίους χαρκούμαι. Α, τζιαι η Μακαρία έξω...

      Διαγραφή
    3. δηλαδή είσαι μεταξύ αναστασιάδης μαλά

      ακελδησυένωση έναν πράμα

      τζαι τα κυριότερα σου κριτήρια ποια είναι που θα βαρύνουν ποια θα είναι η τελική σου επιλογή; αν μπορώ να ρωτήσω φυσικά

      Διαγραφή
    4. Η συνολική συμπεριφορά τζιαι διαλεκτική τους αλλά τζιαι το πως θα παρουσιάσουν τες θέσεις τους για το κυπριακό.
      Η οικονομία εν δευτερεύουσα για μένα (το βόλεμαν που είπαμεν). Αλλά βαρεί πολλά τζιαι η κοινωνική πολιτική, το πως θα χειριστούν τη νεολαία, αν θα ευνοήσουν την έρευναν κλπ.

      Διαγραφή
    5. έτσι ακριβώς
      ακελδησυένωση

      με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσε ένας καλόπιστος άνθρωπος μη κολλημένος όπως τον γούφι να ψηφίσει συναγερμό θα μπορούσε να ψηφίσει τζαι ακελ
      αφού άλλωστε εν τζαι έχουν ουσιαστικές διαφορές

      τούτον ας προβληματίσει τούτους που το παίζουν αριστεροί τζαι αντιμνημονιακοί μισιμου ενώ εμειώσαν μισθούς εδώκαν τα ούλλα στους τοκογλύφους τζαι αθθυμηθήκαν τωρά να σηκώσουν τα λάβαρα του αγώνα

      αίντε ολαν τζαι κανεί



      Διαγραφή