Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Είμαστεν τέλεια για τον cock....

Εμιλούσαμεν εψές με ένα γνωστό, διαδικτυακά, για το ευρύτερον θέμαν του "έθνους" τζιαι της διαμόρφωσης του στο σύγχρονο κόσμο. Η συζήτηση ήταν προέκταση μιας "αιρετικής" ανάρτησης ενός άλλου διαδικτυακού γνωστού, στην οποίαν επαρέθετεν την άποψην του ότι οι Κύπριοι εν είναι, ούτε υπήρξαν ποττέ "Έλληνες", με την ευρείαν έννοιαν του όρου, τζιαι ότι η διαμόρφωση της εν λόγω "συνείδησης" έγινεν "άνωθεν" που μιαν εξελισσόμενην ελίτ, στο πλαίσιον της αποσκίρτησης που την υπό αποσύνθεσην οθωμανικήν αυτοκρατορίαν. Ο συνομιλητής μου, πέραν της διαφωνίας του επί της ουσίας του άρθρου, εθεωρούσεν ότι τέθκοιες απόψεις, εκτός που ατεκμηρίωτες, είναι τζιαι η αιτία "εθνικιστικής περιχαράκωσης" πολλών, οι οποίοι ωθούνται να ενταχθούν σε ή τζιαι να ψηφίσουν φασιστικά μορφώματα όπως το ΕΛΑΜ, τα μηνύματα των οποίων "αποκτούν εγκυρότηταν" λόγω της διατύπωσης "αιρετικών απόψεων". Ανέφερεν μου τζιαι έναν παράδειγμαν για να δώσει παραστατικότηταν στο φαινόμενον τούτον:

"Υπάρχει και το στοιχείο της πρόκλησης που αντί να προσφέρει κάτι θετικό δρα αρνητικά. Αυτό λέω. Για παράδειγμα υπάρχει ας πούμε ένα χωριό που είναι ομοφοβικό παλιά κεφάλια που λέμε. Κι εγώ ντύνομαι τραβεστί και πηγαινοέρχομαι στην πλατεία του χωριού. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;;; Να αγριέψουν περισσότερο και να γίνουν περισσότερο ομοφοβικοί. Έτσι είναι."

Να σημειώσω ότι ο γνωστός τούτος είναι μετριοπαθής άθρωπος, τουλάχιστον που όσον τον ξέρω εξ αποστάσεως μέσα που τες συζητήσεις μας. Τζιαι την ανησυχίαν που εκφράζει μπορώ να την αντιληφθώ αν τζιαι πολλές φορές επισείει την ως απειλήν.
Σήμερα που λέτε, ωσάν να το "εκαλομελετήσαμεν", θωρώ μιαν είδησην για την προσπάθειαν ματαίωσης μιας "αιρετικής παράστασης" του Θ.Ο.Κ. στη Σωτήρα. Μια ομάδα, μεγάλη προφανώς, κατοίκων της κοινότητας, "διαποτισμένη" με τα "χριστιανικά ιδεώδη" (τα οποία αν δεν το ξέρετε ήδη, καθορίζουν την ομοφυλοφυλίαν ως αμάρτημαν εξ ορισμού) αντέδρασεν τζιαι απαίτησεν όπως μείνει μακριά η εν λόγω παράσταση που το "άσπιλον" χωρκόν τους, άμπα τζιαι "διαφθείρει" κανέναν τζιαι ππουshτέψει (οι τελευταίες λέξεις δική μου ευγενική προσθήκη στο σκεπτικόν των χωρκανών).
Κατ'αρχήν να εζούσαμεν 100 χρόνια πριν, θα εμπορούσα να δικαιολογήσω λλίον τες φοβίες των χωρκανών. Τότε μπορεί να εφοούνταν ότι το "ππουshλίκκιν" εν όπως τη γρίππην, τζιαι κολλάς το. Σήμερα ακόμα τζιαι ο πιο αδαής επαρχιώτης θεωρώ ξέρει ότι εν υπάρχει έτσι φόος. Επίσης, ακόμα τζιαι να ήταν "κολλητικόν", ή να "εξυπνούσεν" με το να δεις μιαν παράστασην με ομοφυλοφυλικά φιλιά τζιαι άλλες περιπτύξεις, η απάντηση εν απλή: μεν πάεις να το δεις...μεν κοντέψεις του χώρου που εννά παιχτεί, κάμε κανέναν θυμιατόν τζιαι κανέναν ξεμμάθκιασμαν, κλείστου σπίτι σου τζιαι κλείδωσε την πόρταν, φόρα ωτοασπίδες τζιαι άλλα τεινά τζιαι λογικότατα.
Όμως οι κάτοικοι της "ηθικής" Σωτήρας εν μπορούν να αρκεστούν σε τούτα τα "ημίμετρα". Όϊ κουμπάρε μου. Οι κάτοικοι της Σωτήρας θέλουν να γίνουν "Σωτήρες" (εκτός που Σωτηρκάτες) της "ελληνοχριστιανικής ηθικής" (!!!). Θέλουν να στείλουν το ηχηρόν μήνυμαν ότι "παραστάσεις με ππούshτιες μέσα εν θα παιχτούν καν εντός των ορίων της ηθικής μας κοινότητας" (!!!). Να τες παίξετε αλλού κύριοι διαφθορείς του Θ.Ο.Κ., οι οποίοι προφανέστατα είσαστεν "ελευθέρων ηθών".
Φυσικά, με βάσην το σκεπτικόν του φίλου που ανέφερα προηγουμένως, η παράσταση όντως εν "προκλητική" βρε αδερφέ. Πάεις μέσα σε ένα χωρκόν με "παλιά κεφάλια", "ομοφοβικόν" τζιαι παίζεις παραστάσεις με "ππούshτιες" (σόρρυ για την άκομψη λέξη, η "πολιτικά ορθή" είναι gay, αλλά αμφιβάλλω αν κόφτει τους Σωτηρκάτες τούτον). Μεν γκρινιάζεις μετά αν γίνουν ακόμα πιο ομοφοβικοί τζιαι ψηφίσουν ΕΛΑΜ (πιο) πρόθυμα. Αν στήσουν τζιαι κανέναν gay Σωτηρκάτην (ή Σωτηρκάτισσαν, η εν λόγω ασθένεια πλήττει τζιαι τα θκιό χριστιανικά φύλα δυστυχώς), που εννά εντοπίσουν αύριον μεθαύριον, μέσα στην πλατείαν του χωρκού τζιαι καλύψουν τον με πίσσαν τζιαι πούπουλλα πριν τον ξαποστείλουν σε άλλες, "αμαρτωλές", περιοχές να ασκήσει το "ππουshλίκκιν" του (ή το λεσβιηλλίκκιν της).
Εγώ φυσικά εν είμαι πλέον μαζόχας. Παλιά ενόμιζα ότι εννά αλλάξω τες κκελλάες του κόσμου, όπως άλλαξεν η δική μου όταν εκαταρρέαν μεγαλώνοντας τόσα στερεότυπα που είχαν φυτέψει παιδιόθεν οι συγγενείς, οι δασκάλοι τζιαι οι υπόλοιποι ενήλικες του περιβάλλοντος μου. Θεωρώ ότι οι Σωτηρκάτες, τζιαι οι κάθε Σωτηρκάτες τούτου του κόσμου, οφείλουν να ξεκολλήσουν μόνοι τους, όπως το εκατάφερα εγώ, τζιαι δεν οφείλω σε κανέναν να τον ξεστραβώσω. Ας τα φκάλει πέρα μόνος του. Οπότε εγώ ΔΕΝ θα τους έκαμνα την τιμήν να παίξω την εν λόγω παράστασην στο χωρκόν τους. Θα την επαρουσίαζα κάπου που την θέλουν.
Που την άλλην, ξέρω ότι μέσα στην Σωτήραν, που εν τζιαι μεγάλο χωρκόν, κάπου ένας νεαρός ομοφυλόφιλος, άντρας ή γυναίκα, θα ήθελεν να πάει να την δει την παράστασην. Θα ήθελεν να νιώσει ότι εν ανήκει στο περιθώριον της "ελληνοχριστιανικής ηθικής" τζιαι ότι ο σεξουαλικός του προσανατολισμός εν δικαίωμαν του τζιαι εφόσον εν βλάφτει κανέναν δικαιούται να τον ζει στο φως της μέρας, χωρίς ενοχές. Ότι η αγάπη τζιαι ο έρωτας εν έχουν στεγανά τζιαί όρια τζιαι ότι ο άθρωπος εν έναν φοβερά πολυδιάστατον πλάσμαν που εν καλόν να μεν καλουπώνεται που κατασκευάσματα όπως η θρησκεία, το έθνος τζιαι άλλες ομαδοποιήσεις. 
Τζιαι λαλώ ότι ο Θ.Ο.Κ πρέπει να πάει να παίξει την παράστασην μέσα στη Σωτήραν. Για τζιείνα τα πλάσματα που ασφυκτιούν μέσα στην επαρχιώτικην στραβωμάραν. Τζιαι τες οικογένειες τους, όσες τουλάχιστον τους αγαπούν όπως είναι, χωρίς "κριτήρια".
Ώσπου να παίξει το "Cock" στη Σωτήραν τζιαι άλλα ομοφοβικά μέρη, stay cool and keep rocking!

4 σχόλια:

  1. Εν πολλά ωραίο το άρθρο σου. Τοποθετείς το θέμα στη σωστή του διάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 35 χρονών κοπέλα μες τη Λευκωσία και έχει τις απόψεις που αναφέρεις, αφού αγχώθηκε ότι η διαφήμιση του Τζιάμπο θα κάνει το γιο της πούστη. Αχ ντιαρ Γουφ, είμαστε χειρότερα απο ότι νομίζεις. Κολόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώρες ώρες τζιαι γω απελπίζουμαι. Αλλά νομίζω σε κάποια θέματα, ειδικά στα αστικά κέντρα μια βελτίωση υπάρχει στες νοοτροπίες. Η επαρχία εν άλλη υπόθεση...

      Διαγραφή