Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Λλίον πριν το φινάλε

Εν είχα κάποιαν έμπνευσην ή θέμαν της προκοπής να καταπιαστώ αλλά στο μπλογκ έshιει δημιουργηθεί μια μίνι παράδοση να αποχαιρετώ  το έτος που φεύκει με έστω θκιό-τρεις κουβέντες.
Ήταν μια χαρά το 2016, τίποτε το συνταρακτικόν αλλά μέσες-άκρες θετική η αίσθηση. Βασικά ήταν κάπως απογοητευτικόν το ότι εν έκαταλήξαν οι διαπραγματεύσεις για να έχουν ήδη οριστεί δημοψηφίσματα, τζιαι να πω την αλήθκειαν φοούμαι την κατάληξην στην Γενεύην περίπου όπως φοούμαι κάθε φοράν που παίζει η φετινή Ανόρθωση, αλλά που την άλλην φαίνεται, μετά που 12 χαμένα χρόνια στα οποία μας εκαταδίκασεν το "λαμπρόν όχι" (λαμπρόν να μας κάψει βασικά) ότι παρουσιάζεται μια τέθκοια σύγκλιση συμφερόντων ούλλων των παικτών που μπορεί τζιαι να έχουμεν έστω την ευκαιρίαν να αποφασίσει ο κόσμος τι θέλει. Τζιαι παρά τες φωνασκίες τζιαι τες ιερές οργές των κλασσικών αρνητών των πάντων, ο απλός κόσμος πιστεύκω θα κλίνει, έστω οριακά, στο να δεχτεί το πλαίσιο συμφωνίας που θα του θέσουν. Εξάλλου εν πρόκειται παρά για μιαν πρώτην συμφωνίαν, την πραγματικήν λύσην θα την δουλέψει η κοινωνία μέσα που την καθημερινότηταν τζιαι σε βάθος χρόνου. Τώρα να δούμεν.
Ο Δεκέμβρης πάντως εφάνηκεν πολλά εντάξει τζιαι είχαμεν μιαν πραγματικά χειμωνιάτικην ατμόσφαιραν μέσα στες διακοπές. Ακόμα τζιαι η πολύτιμη ηλιοφάνεια της Κύπρου μπορεί να καταστεί κουραστική άμα εν διαρκής. 
Ταξιδάκιν εν εκανονίσαμεν, αν τζιαι την παραμονήν θα δοκιμάσουμεν κάτι διαφορετικόν που την συνήθην παράταξην μπροστά που την τηλεόρασην. Πιστεύκω θα περάσουμεν πολλά ωραία τζιαι αξιομνημόνευτα.
Ο νέος χρόνος που έρκεται, πέραν του κυπριακού τζιαι της κατάληξης σε συμφωνίαν, ελπίζω ότι εννά φέρει πάνω που ούλλα υγείαν, πάνω στην οποίαν ούλλα τα άλλα κτίζουνται. Έχω κάποια ενδιαφέροντα σχέδια στα σκαριά, επαγγελματικά ομιλώντας, που αν ευοδωθούν εννά προσφέρουν μιαν ενδιαφέρουσαν διετίαν. Αλλά το καλόν είναι ότι εν βιοπορίζουμαι που τη δουλειά μου, οπότε πιο πολλά εν έναν στοίχημαν δημιουργικής δραστηριότητας, πέραν των διαφόρων χόμπυ μου τζιαι της ενασχόλησης με τα κοπέλια τζιαι την Αγάπη. Η ομάδα μας προχωρά στο μέλλον με αρκετά σίουρα βήματα, εν έχω έννοιαν.
Κλείοντας, εύχομαι σε ούλλους που ασχολούνται μαζί μου αλλά τζιαι σε ούλλον τον κόσμον, υγείαν τζιαι ευτυχίαν! 
Τζιαι φυσικά, όπως πάντα, to stay cool and keep rocking, all year round baby!

6 σχόλια: