Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Το πάχος μετράει...


Έshιει τζιαρόν να γράψω τίποτε πικάντικον οπότε αφορμής δοθείσης έδωκα μέσα. Με την Αγάπην προσφάτως ανακαλύψαμεν την ταshινόπιτταν της "διαδικτυακής τηλεόρασης" (να θωρείς δηλαδή τηλεόρασην μέσω internet τζιαι adroid box) τζιαι μια πανδαισία ταινιών τζιαι σειρών εξεδιπλώθηκεν μπροστά μας. Επειδή η Αγάπη έshιει μιαν αδυναμίαν στα reality (ενώ εγώ εν τζιαι...), εδώκαμεν πάνω στην εξής σειράν:

Naked Attraction

Ω ναι! Ο "παίκτης" θκιαλέει κάποιον να πάει ραντεβού, αξιολογώντας τον/ την που κάτω προς τα πάνω. Ενώ είναι όπως τον/ την εγέννησεν η μάνα του/ της. Με τα διάφορα "προσόντα" να αποκαλύπτονται "άφιλτρα". Αντέξαμεν να δούμεν θκιό επεισόδια πριν διερωτηθούμεν "μα νάμπουν τούτα που εκάτσαμεν τζιαι θωρούμεν σιόρ;". Στο πρώτον είshεν μιαν straight κοπέλαν που εθκιάλεξεν άντραν τζιαι στο δεύτερον μιαν bisexual γυναίκαν που τελικά εθκιάλεξεν γυναίκαν. Too "προχώ" για τα γούστα μας για παραπάνω επεισόδια αλλά είχαν χάζιν τα συγκεκριμένα θκιό. Άσε που τα υποψήφια άτομα εν ήταν μοντέλα θκιαλεμένα, χωρίς ατέλειες, αλλά απλοί καθημερινοί αθρώποι, με τα παχάκια, τες τρίshες, τες ελιές τους κλπ. 
Που τα ενδιαφέροντα της συγκεκριμένης εκπομπής, ήταν η παράθεση, σε ανύποπτες φάσεις τζιαι ανάλογα με το στάδιον επιλογής, διαφόρων "βιολογικών" τζιαι "ανατομικών" πληροφοριών, όπως π.χ. ποια η συνεισφορά του ηβικού τριχώματος στην ερωτική διέγερσην του άντρα, πως ο "συμμετρικός τύπος" προσώπου προσελκύει παραπάνω τες γυναίκες τζιαι φυσικά, αφού όπως είπαμεν, η παρουσίαση των υποψηφίων εγίνετουν που τα κάτω προς τα πάνω, πως αντιμετωπίζεται που τα άτομα όλων των φύλων το θέμαν των διαστάσεων του πέους.
Η "επιμόρφωση" λοιπόν, στο συγκεκριμένον "καυτόν" θέμαν ήταν αρκετά λακωνική τζιαι ξεκάθαρη: οι γυναίκες θεωρούν πολλά πιο μικρόν το "μέσο" μέγεθος από ότι οι άντρες. Επίσης, για τες γυναίκες δεν παίζει ρόλον το μάκρος, διότι αφενός τα αισθητήρια όργανα που υποβοηθούν τον οργασμόν είναι στην είσοδον του κόλπου, τζιαι αφετέρου διότι ενδεχόμενο μεγάλο μήκος προκαλεί, πολλές φορές, ανεπιθύμητες τριβές. Αντίθετα, το πάχος του πέους εν πιο σημαντικόν, αφού εν πιο ικανόν να προκαλέσει πίεσην στην είσοδον του κόλπου τζιαι να υποβοηθήσει τον οργασμόν, εφόσον φυσικά γίνουνται τζιαι τα υπόλοιπα σωστά (you know what I mean).
Άρα, τωρά εκαταλάβετε τον τίτλον τζιαι το νόημαν του: η έκφραση "το μέγεθος μετράει" μπορεί να αντικατασταθεί με "το πάχος μετράει". Αν τον έshετε κοντόν μεν αλλά παshήν δε, είσαστεν σε καλόν δρόμον.
Κλείω με έναν σχετικόν ανέκδοτον, το οποίον αθθυμήθηκα καθώς επληκτρολογούσα την τελευταίαν παράγραφον:

Πάει μια γυναίκα σε έναν περίεργον κτίριον όπου κάθε όροφος υποτίθεται ότι εφιλοξενούσεν άντρες βάσει διαστάσεων του πέους τους. Στον 1ον όροφον η πινακίδα έγραφεν "κοντόν τζιαι λεπτόν" οπότε φυσικά η ηρωίδα μας επήεν στο 2ον. Η πινακίδα τζιαμέ έγραφεν "κοντόν τζιαι χοντρόν" τζιαι φυσικά η κοπέλα έπρεπεν να τσιεκκάρει πιο ψηλά. Στον 3ον έγραφεν "μακρύν τζιαι λεπτόν" τζιαι στον 4ον - you guessed it - "χοντρόν τζιαι μακρύν". 
"Δαμέ είμαστεν" λαλεί που μέσα της η κοπελιά, αλλά μετά προσέχει ότι το ασανσέρ πάει τζιαι πιο πάνω. Η περιέργεια της γίνεται ακατανίκητη τζιαι αποφασίζει να πάει πιο ψηλά. Στον 5ον όροφον αντικρύζει άλλην μιαν πινακίδαν που γράφει το εξής: "Στον όροφο αυτό δεν μένει κανείς. Ο όροφος αυτός δημιουργήθηκε για να αποδείξει ότι εσείς οι γυναίκες δεν ικανοποιείστε με τίποτε!".

Ώσπου να ικανοποιηθούν οι γυναίκες, stay cool and keep rocking!

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα Γούφι.
    Το ανικανοποίητο εν μες τα χαρακτηριστικά της περίπλοκης γυναικείας σεξουαλικότητας I guess.

    Γκούχου... έπρεπε να τελειώσω αυτό που έγραψες και να σκεφτώ και 2-3 λεπτά για να καταλάβω τελικά ότι εν εννόας αν εν πασιης ο άλλος αν μετρά... πφ γυναίκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά Νεράϊδα μου, περί ορέξεως....σε τούτον τον κόσμον θα εύρεις ούλλα τα γούστα, προτιμήσεις, βίτσια....ούλλοι έχουν κάπου "εκεί έξω" κάποιον που εν δυνητικός θαυμαστής.

      Διαγραφή
  2. βγαλε λεφτα διασκεδαζοντας https://www.neobux.com/m/v/?rh=66616772693138

    ΑπάντησηΔιαγραφή