Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Ττοπ οφ δε Φλωρ 2015


Είμαστεν εις τας Αθήνας για λλίες μέρες τζιαι για άλλη μια φορά αναρωθκιούμαι: πως μπορεί ένας λαός να καταφέρει να παττίσει σε τούτην την χώραν που κάθε παθκιά της εν ένας θησαυρός πραγματικά; 
Τέσπα, η ανάρτηση εν καθαρά για να βάλω κάτω έναν ττοπ 10 του έτους στα φλωροτράγουδα που ακούω εσχάτως, κυρίως μέσα που τη συχνότηταν του Kiss Fm, ο οποίος τελικά εν είναι Κυπριακός σταθμός, αλλά υπάρχει τζιαι δακάτω στους "αδερφούς" καλαμαράδες. Πρέπει να πω ότι θεωρώ τη χρονιάν που επέρασεν φοβερά αξιόλογην, πραγματικά, ώσπου να βαρεθώ το έναν σουξεδάκιν, εκόλλαν μου άλλον. Επίσης, γουστάρω απίστευτα τούτην τη μόδαν των 80's, που εκτός που τα ρούχα φαίνεται να διαπνέει τζιαι τη μουσικήν φέτος. Τα 80's εν η εποχή της νιότης μου εξάλλου.
Βάλλω τα τραούθκια σε υπερσυνδέσεις, καθώς για κάποιο λόγον αν τα βάλω ως παραπομπή στο youtube, μετά που κάποιον διάστημαν χάνουνται που την εκάστοτε ανάρτηση.

Καλήν ακρόασην:









Έshιει ακόμα τουλάχιστον 5 κομμάθκια που θα έβαλλα ευχαρίστως, αλλά λόγω "παλαιότητας" εψιλοβαρέθηκα τα. Όπως είπα, ήταν καλή χρονιά. Τζιαι εις άλλα με υγείαν!

Ως τα ττοπ οφ δε Φλωρ 2016, stay cool and keep rocking!

8 σχόλια:

  1. Συμφωνώ μαζί σου, ακούσαμε πολλά καλά τραγούδια το 2015. Να προσθέσω το hideaway της kiezsa. Ακόμα ότι προτιμώ το radio dj γιατί έχει πιο καλό γούστο και σου προτείνει και κάτι διαφορετικό πάρα τα ίδια και τα ίδια συνεχεια. Keep popping.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκουα το παλιά. Εν βάλλει τόσο συχνά classics, βάλλει πιο πολλά πρόσφατα σουξεδάκια. Έτσι παίζει παραπάνω ποικιλία. Επίσης ο Kiss βάλλει λλιόττερες διαφημίσεις σχετικά.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νιότη εν τα χρόνια που έσιεις ομπρός σου. Άλλαξε ρόταν αν θέλεις να γεράσεις όμοφρος.

    Αν θέλεις να μάθεις γιατί επαττήσαν σε στύλ πολάρ, αγόρασε την τριλογίαν του Πέτρου Μάρκαρη για ενθύμιον που το ταξίδιν σου. Ληξηπρόθεσμα δάνεια, Περαίωση, ψωμί-παιδεία-ελευθερία. Τα εθκιάβασα τζιαι τα τρία μονοκόρτις, τζιαι ερούφησα τζιαι το πόπαστον "Τίτλοι τέλους", τόσον μου έλειψεν που τα ετέλειωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοώ τη σωματική νιότη φίλε. Η πνευματική νιότη εν άλλη υπόθεσην. Που τζιείνην την άποψην, δυστυχώς ή ευτυχώς ποττέ έθθα περάσω τα 16.
      Ευχαριστώ για την εισήγηση. Τα κομμάθκια εν τα εσχολίασες, ακούεις πράματα;

      Διαγραφή
  4. Παρόλο που είμαι σκληροπυρηνικός ροκκάς και τα τελευταία χρόνια δεν ακούω (σχεδόν) τίποτε άλλο πέραν των AC/DC και Meat Loaf, το #4 Madcon Dont Worry, είναι φοβερό τραγουδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έshιει πολλά ρε παιδί μου, που παρά την "μη ροκ" φύσην τους εν πολλά αξιόλογα. Αλλά που την άλλην "βοά" η απουσία ενός hard rock/ metal σταθμού που τα Κυπριακά "ερτζιανά" (που λαλούν τζιαι οι αδερφοί εν Ελλάδι)...

      Διαγραφή
  5. Τα 20 ελληνικά άλμπουμ του 2015:

    http://www.avopolis.gr/articles/articles-greek/54970-2015-greek-20

    Αξίζει να τα ακούσεις όλα, ανεξάρτητα από τις μουσικές σου προτιμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή