Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ούτε ΔΗΚΟ θέλω, ούτε ΕΔΕΚ κ. Αναστασιάδη!!


Όπως σε αρώταν η Ξένια τότε που εστήριξες Ομήρου για την προεδρίαν της βουλής: "τι θέλουμεν εμείς με τούτους (Νίκο μου)"; Ειδικά όταν "τούτοι" περιλαμβάνουν τύπους όπως ο Καυλίας.
Μιλώ προσωπικά φυσικά γιατί κάτι φίλοι εσύραν μου μπηχτές όταν εμίλησα κάπου για "έναν γύρον" στες προεδρικές. My bad! Γιατί να σιήζουμεν τες κκελλάες μας τζιαι να γινούμαστεν ρεζίλιν για μιαν εφτομάν όταν μπορούμεν να το κάμνουμεν για θκιό; Φυσικά εγώ πουθενά εν είπα έναν γύρον γλύφοντας το ΔΗΚΑ (Δημόσιον Καπαρέ - copyright: Cyprus Critic, φίλτατος blogger) αλλά επειδή εσύ κ. Αναστασιάδη τούτον κάμνεις εγώ σαν εν δυνάμει ψηφοφόρος σου καλώ σε να σταματήσεις. Εν ξεφτίλλα, εν το καταλάβεις;
Εβαρέθηκα σιόρ να αποκτά αξίαν τούτον το απομεινάριν του μακαριακού παρακράτους. Κυρίως "δεξιοί" τζιαι λινοπάμπατζιοι (χωρίς ιδεολογίαν ουσιαστικά) τζιαι λλίοι "αριστεροί" (του καναπέ - κάποιοι λαλούν τους τζιαι "υγιές μέρος", λες τζιαι μέσα σε έναν καπαρέ έσιει τίμιες τζιαι παράνομες...) που εν τολμούν ποττέ να λάβουν καθαρήν θέσην στην κοσμοθεωρίαν τους, παρά τσιβιτζιάζουν πασ'την εξουσία, είτε "δεξιός" την κρατά είτε "αριστερός".
Ούτε τους (εθνικο)σοσιαλιστές τους θέλουμεν, ξαπόλα τους. Αν είχαν λλίην τσίππαν ήταν να διαλυθούν τζιαι να παν οι παραπάνω στο (Γ)ΕΛΑΜ τζιαι οι υπόλοιποι στο ΑΚΕΛ.
Για τα άλλα θκιο κομματίδια του "ενδιάμεσου" (sic) έθθα πω τίποτε. Ζαττίν εν ανύπαρκτα, γιατί να τους δώκω υπόστασην;

Τζιαι μιαν τζιαι μιλούμεν για τσίππαν, τζιαι σου κ. Αναστασιάδη (που γλύφεις φανερά τζιαι εν το αρνείσαι) τζιαι ο κ.Κυπριανού (που γλύφει υπογείως αλλά εν το παραδέχεται) αν είσιετε λλίην ήταν να φέρετε το νου σας όπου τον έσιετε τζιαι να κάμετε μιαν μίνιμουμ συνεννόηση να λυθεί το κυπριακόν. Τόσον γλυτζιά εν η μαυρογέρημη η εξουσία τα μαύρα; Τόσον μαλάκες μας θεωρείτε επιτέλους με την κουφέτταν της "τουρκικής αδιαλλαξίας"; Πόθθεν ως πόθθεν εν πιο σημαντικές οι διαφορές στην κοινωνικοοοικονομικήν κοσμοθεωρίαν που μιαν εισβολήν τζιαι κατοχήν σαράντα χρόνων;  Εν σας είπεν κανένας ότι η ασφάλεια εν η βάση της πυραμίδας τζιαι ούλλα τα άλλα σούζουνται άμα έννεν στερεή;

Ώσπου να κλωτσήσουμεν ομαδικώς το ΔΗΚΑ τζιαι τη συνοπαρτζιάν του, stay cool and keep rocking!

8 σχόλια:

  1. Το ερώτημα φίλε Woofi, δεν είναι αν θα κλωτσήσουμεν ή όι το ΔΗΚΟ τζαι την συνοπαρτζιάν του. Το ερώτημαν είναι αν ΘΕΛΟΥΝ είτε οι του ΔΗΣΥ είτε οι του ΑΚΕΛ να το κλωτσήσουν.

    Διότι τζαι οι θκιό θέλουν το, μιας τζαι μόνοι τους εν κάμνουν παιχνίδι. Εν ηφκαίννουν τα νούμερα τους. Τζαι μπρος στο φάσμα της απώλειας του βάζου με το μέλιν (λέγε με εξουσία), μπαίννουν στο αρμάριν (τζαι κλειαμπαρώννουνται) ιδεολογίες, πάγιες θέσεις, δεσμεύσεις κλπ κλπ.

    Εν τυχαίο που το ΑΚΕΛ πάει με Μαλά; Λαλεί σου αν πάμεν με "μη κομματικό" υποψήφιο, ενναν πιο εύκολον να πείσει ο Κάρογιαν τα ρίφκια του τζαι νάρτει μιτά μας.

    Ο δε Αναστασιάδης θέλει τα κόμματα του "ενδιάμεσου χώρου" να συνεχίσουν τες προσπάθειες τους. Να ξανααποτύχουν δηλαδή τζαι να συνάξει όσους μπορεί τζι οι υπόλοιποι να γλοιάσουν τζαι να παν με το ΑΚΕΛ.

    Άμαν το ΕΥΡΩΚΟ εβαφτίστηκεν "κόμμα του κέντρου", πού να πα να σταθούμεν; Anyway, εν βλέπω να αλλάσσει τίποτε επί της ουσίας, θα έχουμεν το ίδιον ακριβώς πράμαν τζαι σε τούτες τες εκλογές μεταξύ πρώτης τζαι δεύτερης Κυριακής:

    - Πόσα Υπουργεία θέλεις για νάρτεις μαζί μου;
    - Τόσα
    - Έλα τα τζαι ττόκκαν
    - Περίμενε Μάριε, εγώ διώ σου τζαι την Προεδρία της Βουλής!
    - On second thought...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός φίλε αλλά εγώ τουλάχιστον ξεκαθαρίζω (εγγράφως) τη θέση μου. Ο Αναστασιάδης δικαιούται ένα shot αλλά χαλά με πολλά το τι κάμνει για να το πετύχει. Σχεδόν όσον με χαλά η συναγερμική αλλεργία του ΑΚΕΛ.

      Διαγραφή
  2. Φίλε μου μα εκαταφέραν να σε νευριάσουν που είσαι πάντα ήρεμος!

    Όντως ο Αναστασιάδης εκατάντησε αηδία τζαι δυστυχώς όπως πάει το πράμα μειώνουνται ακόμα παραπάνω οι επιλογές μας. Ειδικά αν πάει μαζί του το ΔΗΚΑ που τον πρώτο γύρο.

    By the way thanx για το ref....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρεσε μου…!!!
    Ας παραμερίσουν τα μικροκομματικά συμφέροντα , να πουν του λαού την Αλήθεια , να λύσουμε το κυπριακό και τότε να δεις πως θα εξαφανιστούν τα (από) κομματα του ούτω καλούμενου ενδιάμεσου χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεννικά φίλε νομίζω εν ούλλους που εννά τους επηρεάσει τυχόν λύση του κυπριακού. Η κομματική εικόνα στην Κύπρον εν περίεργη έτσι τζι'αλλιώς. Βασικά ο συναγερμός εν φιλελεύθεροι με 5-10% ακραίους, οι οποίοι εν πολλά καιροσκόποι για να παραδεχτούν ότι εν του ΕΛΑΜ. Το ΑΚΕΛ εν σοσιαλδημοκρατικόν με 10-20% σκλυροπυρηνικούς κομμουνιστές τύπου ΚΚΕ. Οι υπόλοιποι έν έχουν σαφήν ιδεολογίαν, εν έναν συνονθύλευμαν ευκαιριακόν που όντως εν έσιει μέλλον με λυμένον το κυπριακόν. Βασικά θα μπορούσεν να υπάρχουν θκιό κομματίδια (~10%) της άκρας αριστεράς τζιαι δεξιάς αντίστοιχα, το φιλελεύθερον τζιαι το σοσιαλδημοκρατικόν. Αν δε λυθεί το κυπριακόν, τα άκρα μπορούν να εκλείψουν τζιαι να συνενωθούν σε έναν "τρίτο" χώρο (π.χ. πράσινοι, "πειρατές" κλπ.). Μπακαλίστικον, ξέρω το αλλά there it is...

      Διαγραφή