Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Είσαι Κύπριος Μπλόγκερ; Ενδιαφέρει σε! Εν είσαι; Πάλε ενδιαφέρει σε.


Φίλτατοι συμ-μπλόγκερς τζιαι των τριών φύλων, προσεχώς έρκουνται δύο όμορφα event τα οποία ως άθρωπος (καλάν, shύλλος) που σέβεται τον εαυτόν του, ως μπλόγκερ τζιαι σκεφτόμενον ον, οφείλει να προωθήσει. Δείτε περί αυτού τες εξής προσκλήσεις:




Η φίλτατη Όλγα Ρουβήμ είναι η, γνωστή τζιαι μη εξαιρετέα στο δια-μπλογκικόν γίγνεσθαι, Νεράϊδα  ενώ ο φίλτατος Κώστας Πατίνιος νομίζω εν χρειάζεται συστάσεις.

Προσωπικά θα προσπαθήσω να θέσω υπό την αιγίδαν μου τες θκιό εκδηλώσεις, αφενός γιατί θέλω να γνωρίσω την Όλγαν (τον Κώσταν εγνώρισα τον στην παρουσίασην του βιβλίου του "Δρόμου Δρώμενα", όπου επίσης είχαν την τιμήν να με γνωρίσουν ο Στροβολιώτης τζιαι ο Νίκος ο Λαζάρου) τζιαι αφετέρου να αποκτήσω άλλα θκιό ωραία, φρέσκα, τοπικά βιβλιούθκια προς κατανάλωσην.

Εσείς φίλτατοι συμ-μπλόγκερς αλλά τζιαι άλλοι αναγνώστες/ επισκέπτες του μπλογκ που παρακολουθείτε με κομμένην την ανάσαν το τι τσαμπουνώ δαμέσα δα, αδράξετε πάραυτα την ευκαιρίαν να έρτετε στα μέρη των εν λόγω παρουσιάσεων τζιαι να μας γνωρίσετε τζιαι σεις. Αν εν πλυμμένη θα φορήσω τζιαι την ειδικήν φανελλούν που έχω κάμει με το όνομαν "Woofis" πάνω για να με ξεχωρίσετε που το πλήθος. 

Ώσπου να σας δω στες παρουσιάσεις των βιβλίων των συμ-μπλόγκερς, stay cool and keep rocking!

6 σχόλια:

  1. χαίρε! στην Όλγα εν μπορώ να έρτω δυστυχώς, τζι έχω το βιβλίο της που μόλις είχεν τυπωθεί εδώ και μήνες. στον Πατίνιο θα είμαι και θα τα πούμεν εκεί!

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Woofi, Ευχαριστώ πολύ που ήρθες στην εκδήλωσή μου! Με συγκίνησες. Χαίρομαι που σε γνώρισα, έστω μια καλησπέρα που είπαμε!
    Εύχομαι να τα πούμε καλύτερα στην παρουσίαση του Πατίνιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν χρειάζονται ευχαριστίες, ήρτα κυρίως για "ίδιον όφελος"!
      Δυστυχώς τα κοπέλια εξεσαλώσαν τζιαι έφυα λλίον άρον-άρον οπότε εν τα εκατάφερα να τα πούμεν λλίον. Επιφυλάσσομαι στου Κώστα.

      Διαγραφή
  3. Ρε φιλε ευχαριστώ πολύ. Τορα το ειδα και χάρηκα για την πλοκοαλληλεγγη :-) την άλλη τρίτη προβλέπεται σηναξη πλοκερ (επονημον με ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή