Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Με έτσι μέσα, ξίκκο σου ο σκοπός...

Μάϊστα! Πραγματικά κε Αναστασιάδη μου, εν ξέρω που εννά πάει τούτη η βαλίτσα. Τώρα να κάμω έναν μίνι απολογισμόν των "μέσων", τουλάχιστον του τελευταίου έτους:

- Στήριξη Ομήρου για πρόεδρος της βουλής
- Στήριξη Γιωρκάτζιη για δήμαρχος Λευκωσίας
- Γλύψιμον του Κουλία δημοσίως
- Απολογίες στο Λιλλήκαν
- Ψέματα υπέρ Τάσσου Παπαδόπουλου
- Επίσημη παρουσία στο μνημόσυνον του Γρίβα (πιθανόν να επήετε τζιαι στου Μακαρίου, κόμα σιειρόττερα)

Τζιαι πόψε, παρουσία τζιαι ομιλία, πουουου, στο μνημόσυνον του Γιωρκάτζιη!!! Ενός αθρώπου που με τεκμήρια, έπαιζεν διπλόν ρόλον το 55-59, με πιο σοβαρόν τζιείνον ΥΠΕΡ των εγγλέζων. Που έτρωεν όποιον επήεννεν ενάντια στα συμφέροντα του. Που εσυνεισέφερεν τα μέγιστα στο φιλομακαριακόν παρακράτος τζιαι την ιδεολογικήν διχόνοιαν της δεκαετίας του '60, μακαριακών-γριβικών τζιαι δεξιών-αριστερών. Που επί πληρωμήν επρόγραφεν συμπατριώτες του είτε γιατί του εσύφφερεν είτε λόγω της ιδεολογίας τους. Που έκαμνεν δοσοληψίες με τον υπόκοσμον τζιαι τους χουντικούς με στόχον την εξουσίαν. Που επροσπάθησεν συνειδητά να υποσκάψει το κράτος τζιαι να δολοφονήσει τον πρόεδρον του (όσον καταϊσιεμένος τζιαι να ήταν τζιαι τζιείνος).
Τούτου του αθρώπου κε Αναστασιάδη να μας λαλείς που τον άμβωναν ότι ερίχναν του λάσπην "κάποιοι". Του κακομάζαλου...Τζιαι ότι ο τζιαιρός εκαθάρισεν τον; Ε, ρε γλέντιααα.

Φίλε μου,θθύμισ' μας ναμπου εν ο σκοπός σου. Το 2004 έκαμες μιαν έκπληξην, μιαν υπέρβασην. Εν έσιει κανέναν τζιει κάτω στην Πινδάρου να σου κόψει τη φόραν; Τη φόραν προς την απαξίωσην του ίδιου σου του εαυτού; Σύνελθε!!

Ώσπου να συνέλθεις, τζιαι εγώ που τα μέσα που χρησιμοποιείς για να προσεταιριστείς το "κέντρον", stay cool and keep rocking! 

9 σχόλια:

  1. Τζιαι που είσαι ακόμα, έχουμε αλλό 12 μήνες προεκλογικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο τραγικό είναι που τον βλέπω πρόεδρο τρομάρα του....
    Καλλύτερα εν γίνεται!!
    Τζιαι κλάαααμαν ο λαός..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι τζιαι να καμει προεδρος ενιφκαινει. Προεδρος των μεταλλαγμενων μπορει :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαιρετώ! Μιαν ερώτησην σε όπιον γνωρίζει: ποια ακριβώς στελέχη του ΔΗΚΟ μπορούν να θεωρηθούν "επανενωτικά"; Διότι τουλάχιστον ο συνάγερμός έσιει θκιό-τρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σειρά μου Ταπαγούφη καλημερίζω. Μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου "μαλθακό αστούλλη" την μετάλλαξην όμως την αποφεύγεις σθεναρά! :) Τα σέβη μου πας τούτον. Το "επανενωτικόν" στέλεχος του ΔΗΚΟ νομίζω "έφυεν" (Μιλώ για τον Α. Κλεάνθους που κατά καιρούς επέδειξεν στοιχεία συναίνεσης τζιαι νουσιμάδας τζιαι όϊ για τον Κουλίαν). Τα όργανα τωρά αρκέψαν να παίζουν, ως τι να φτάσουμεν τη σούσταν τζιαι τον καλαμαθκιανόν (άλλως πολογιαστόν) έχουμεν χρόνο - τζιαι τούτος το τελευταίος εννά δώκει απαντήσεις τζιαι να συμπληρώσει πολλά κενά που έχουμεν τωρά.

    Καλήν ημέραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sovara omws...eshiei kanenan pou en vlepei tountes kiniseis tou Anastasiade?
    Alla ws gnwsto ' en trwme konnara' alla '8elume na fame konnara'.

    Agapw ti Kypro je lipoume pou den nen gnwmonas to koino symferon alla i prosopiki eumareia je tpt allo.
    Nan kala to spiti mas je e3w as pe8aniskoun... (overgeneralising alla niw8w wres wres oti en touti i riza tou kakou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεν υποτιμάς τα κόνναρα, εν πολλά νόστιμα. Ειδικά όταν ξεράνουν καλά-καλά που τον ήλιον.
    Η προσωπική ευμάρεια, ή απλά ο εγωισμός εν πάντα ο "γνώμονας", ή πιο καλά, η "κινητήριος δύναμη" για ότι κάμουμεν. Αλλά εν όμορφα αν συμπίπτει με το "κοινόν συμφέρον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωστός.

    Που τα σκατά στα κότσηρα friend. Ετοιμαστείτε για τις προεδρικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή