Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Όταν ξεσαλώνει η εθνο-θρησκο-παπαροσύνη...

 


...εγώ αντανακλαστικά θέλω να πάω κόντρα. Ξέρω ότι τούτη η στάση υποσκάπτει την λογικήν τζ̆αι την αντικειμενικότηταν, αφού μπορεί κάποιος να εν εθνο-θρησκο-παπάρας αλλά σε κάποιαν του άποψην να έσ̆ιει, τεκμηριωμένα, δίκαιον ή να περιέχει ψήγματα εγκυρότητας, αλλά τι να κάμω, εν αντανακλάστικόν (πλέον), δύσκολα το ελέγχω. Διότι η εθνο-θρησκο-παπαροσύνη σχεδόν πάντα εν μια λάθος συμπεριφορά τζ̆αι αποτελεί μονίμως συντήρησην τζ̆αι τροχοπέδη σε οποιουδήποτε είδους πρόοδον, αφού εν γαντζωμένη σε παντός είδους στερεότυπα που τα ξεπερνά συνέχεια η επιστήμη, η γνώση τζ̆αι η τεχνολογία, αλλά ατού τούτοι, κολλημένοι τζ̆αι μονίμως οπισθοδρομικοί.

Ας πούμεν τούτες τες μέρες τούτη η συνοπαρτζ̆ιά έσ̆ιει ξεσπαθώσει σύσσωμη, τζ̆αι σε ούλλα τα επίπεδα, κατά της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι. Εν προφανές ότι τα μηνύματα που εσταλήκαν, πολιτικά, κοινωνικά τζ̆ιαι άλλα εφατσ̆ήσαν τους γερά αφού το στοιχείον της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ήταν έντονον. Δικαίωμαν τους φυσικά, εν γούστα τούτα, αλλά τούτοι απομονώσαν έναν κομμάτιν της τελετής, εδιαστρεβλώσαν το τζ̆αι εφκήκαν να το κατακεραυνώσουν ως τάχατες προσβολήν στες "θρησκευτικές τους πεποιθήσεις". Αποδείκτηκεν φυσικά ότι έτσι πράμαν εν έγινεν τζ̆αι ότι εκάμαν με τον νουν τους παναϋριν, αλλά άτε τωρά να εξηγήσεις τούτα τα αυτονόητα στους ταλιμπάν των κοινωνικών δικτύων.

Άσε που, όπως εσημείωσεν πολλά εύστοχα κάποιος στο fb, εν γελοίον οι θιασώτες μιας θρησκείας που υπήρξεν η αιτία κατάργησης των ολυμπιακών αγώνων, ως "παγανιστικής γιορτής", για 1500 τόσα χρόνια, να φκαίνουν σήμερα τζ̆αι να έχουν απαιτήσεις να προδιαγράφουν ήνταλως εννά εκφράζεται καλλιτεχνικά η τελετή έναρξης τους. Αλλά είπαμεν, εν εθνο-θρησκο-παπάρες τούτοι, μεν αναμένεις οτιδήποτε άλλον που μιαν διαρκήν αντίφασην σκέψης.

Η δεύτερη αφορμή που αρπάξαν τούτοι ούλλοι για να ξεχαρμανιάσουν κατά της "νέας τάξης πραγμάτων" (αλλη μια κατάσταση που εν μέσα στην κκελλέν τους καθαρά) ήταν η συμμετοχή μιας διαφυλικής γυναίκας που την Αλγερίαν στο μποξ γυναικών. Αντιμετώπισεν μιαν Ιταλίδαν, η οποία αποχώρησεν διαμαρτυρόμενη στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, προφανώς προϊδεασμένη για το "αμφιλεγόμενον" της αντιπάλου της. Τζ̆αι φυσικά έγινεν μετά "το σώσε" με τους εθνο-θρησκο-παπαρο-ταλιμπάν του πληκτρολογίου που εσπεύσαν με απίστευτην θέρμην να υποδείξουν το "που μας παίρνουν ούλλα τούτα των ΛΟΑΤΚΙ" τζ̆αι να φκάλουν κάμποσα καταπιεσμένα απωθημένα για τούτους τους "ανώμαλους αμαρτωλούς".

Φυσικά, ως συνήθως, εν γεμάτοι αντιφάσεις. Ενώ ο κλασικός εθνο-θρησκο-παπάρας, εκτός που αντι-ΛΟΑΤΚΙ είναι, σχεδόν πάντα, τζ̆αι αντι-φεμινιστής, υπό την έννοιαν ότι θεωρεί "υπερβολικές" έως τζ̆αι "απαράδεκτες" τες εκδηλώσεις του φεμινιστικού κινήματος, ήβρεν τωρά ευκαιρίαν να "υπερασπιστεί τα δικαιώματα των γυναικών στον αθλητισμόν". Το οποίον αν μεν είναι υποκριτικόν, εν ξέρω τι εν υποκρισία. Ο μόνος λόγος, αγαπητοί εθνο-θρησκο-παπάρες που εξεσπαθώσετε είναι το αντι-ΛΟΑΤΚΙ μένος σας τζ̆αι οϊ η "ευαισθησία για τα γυναικεία δικαιώματα".

Πέραν τούτου, ως σχολιασμόν στο συμβάν με την αποχώρησην της Ιταλίδας πυγμάχου:

- Εν είμαι οπαδός του μποξ, βρίσκω το εξαιρετικά βίαιον ως "άθλημαν", αλλά ακόμα τζ̆αι ως άσχετος ξέρω ότι οποιοσδήποτε αγώνας, είτε ανάμεσα σε άντρες είτε ανάμεσα σε γυναίκες μπορεί να τελειώσει σε δευτερόλεπτα, αφού εν πολλές οι περιπτώσεις που ο ένας πυγμάχος εν πολλά ανώττερος σε ικανότητες τζ̆αι δύναμην που έναν άλλον. Η Ιταλίδα μπορεί να ενικήθηκεν εύκολα αλλά το ίδιον θα εμπορούσεν να της συμβεί τζ̆αι εναντίον μιας άλλης γυναίκας.

- Η συγκεκριμένη διαφυλική πυγμάχος που την Αλγερίαν έσ̆ιει δεχτεί αρκετές ήττες που άλλες γυναίκες πυγμάχους. Μια που τούτες, η Ιρλανδή Amy Broadhurst, εφκήκεν με δηλώσεις της τζ̆αι υπερασπίστηκεν το δικαίωμαν της Imane Khelif (η "πέτρα του σχετικού σκανδάλου") να αγωνίζεται ως γυναίκα πυγμάχος:
"Πολλοί αθρώποι εστείλαν μου μηνύματα σχετικά με την 
Imane Khelif," έγραψεν στο "X". "Προσωπικά εν θεωρώ ότι έκαμεν κάτι που να συνιστά "απάτη". Νομίζω ότι έτσι εγεννήθηκεν τζ̆αι εν κάτι που εν εκτός του ελέγχου της. Το γεγονός ότι έσίει ηττηθεί που εννιά γυναίκες στο παρελθόν λαλεί τα ούλλα."
Υποστηρικτικήν δήλωσην υπέρ της πυγμάχου της εξέδωσεν τζ̆αι η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αλγερίας. Αλήθκεια ρε κοπέλια εθνο-θρησκο-παπάρες, έναν κράτος μουσουλμανικόν όπως η Αλγερία ήνταλως εκατάπιεν την συμμετοχήν ενός διαφυλικού ατόμου ως γυναίκα τζ̆αι σεις αδυνατείτε; Είσαστεν πιο οπισθοδρομικοί που τους "μουλλάες"; "Ου Γριστός", που λαλείτε τζ̆αι σεις.
- Το ότι διαπρήσιοι πολέμιοι της συμμετοχής τέθκοιων "γκρίζων" περιπτώσεων στον αθλητισμόν εν τύποι όπως ο Τραμπ τζ̆αι η Μελόνι θα έπρεπεν να διεγείρει τα αντανακλαστικά οποιοδήποτε προοδευτικού, μετριοπαθούς αθρώπου τείνει να πειστεί που το ξεσάλωμαν της εθνο-θρησκο-παπαροσύνης. Προσέξετε το.

Αυτά που λαλείτε κοπέλια. Ώσπου να ξανα-ξεσαλώσει ο κάθε κεντηκελένης προστάτης της "εθνο-θρησκείας" τζ̆αι οι λαϊκιστές που τον σ̆ιουμαλίζουν, stay cool and keep rocking!