Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Ούτε σε σενάριον...

 


Μετά που τόσα χρόνια blogging, εν εξαιρετικά δύσκολον να γράψεις κάτι καινούριον. 

Αλλά εν απίστευτον τούτον που έγινεν πριν κάποιες μέρες στην Ελλάδα (Ράχες Φθιώτιδας) τζ̆αι αξίζει καταγραφής.. Ένας 56χρονος έππεσεν στην θάλασσαν να σώσει μιαν 64χρονην, αλλά δυστυχώς οϊ μόνον εν τα εκατάφερεν αλλά επνίηκεν τζ̆αι ο ίδιος.

Το ακόμα πιο συνταρακτικόν όμως εν η ιστορία στο υπόβαθρον. Ο συγκεκριμένος άθρωπος, πριν 37 χρόνια είσ̆εν προσπαθήσει να βιάσει τζ̆αι τελικά εσκότωσεν άγρια μιαν 17χρονην λλία μέτρα πιο κάτω που το σημείον όπου εβούττησεν στην θάλασσαν. Είσ̆εν καταδικαστεί ισόβια, έκαμεν 20 χρόνια στην φυλακήν τζ̆αι μετά την αποφυλάκισην του εζούσεν απομονωμένος με τους γονιούς του.

Η δε 64χρονη, που ήταν επίσης κάτοικος της περιοχής, είσ̆εν γίνει γιαγιά τρεις μόλις μέρες νωρίττερα.

Τι να πεις, πέραν που το ότι η ζωή παρουσιάζει συχνά καταστάσεις πιο συγκλονιστικές τζ̆αι που τα πιο εμπνευσμένα σενάρια. Όπως εθκιάβασα σε έναν άλλον blog που επίσης ασχολήθηκεν με το συμβάν, ο κάθε άθρωπος κρύφκει μέσα του έναν σωρόν πράματα, πολλά που τα οποία εν τα γνωρίζει ούτε ο ίδιος, τζ̆αι μπορεί να φκουν στην επιφάνειαν χωρίς να το περιμένει, είτε ο ίδιος είτε ο περίγυρος του. Κάπως έτσι ένας βιαστής τζ̆αι δολοφόνος μπορεί να χάσει την ζωήν του προσπαθώντας να βοηθήσει κάποιον.

Ώσπου να γράψω για κάτι νέον, hopefully πιο χαρούμενον, stay cool and keep rocking!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου