Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Ττοπ οφ δε Γουφ 2020

 


Ήρτεν ξανά τζ̆είνη η εποχή του χρόνου που περιμένετε με ανυπομονησίαν. Όϊ επειδή εννά πιάσετε δώρα, ή επειδή εννά φάτε μελοκαμάρωνα τζ̆αι κουραδιέδες, αλλά επειδή αναρτάται το, αγαπημένον μικρών τζ̆αι μεγάλων πλέον, Ττοπ οφ δε Γουφ!! Λαχταριστόν τζ̆αι φλώρικον όπως πάντα, βασισμένον ως επί το πλείστον στες εν αυτοκινήτω ακροάσεις του Kiss FM (ελλείψει ενός έστω ροκ σταθμού ανά το παγκύπριον).

Φέτος μάλιστα το μπλογκ προσφέρει τζ̆αι έξτρα προτάσεις, με τραούθκια που είναι παλαιότερα μεν, αλλά εσημαδέψαν τους ακουστικούς δέκτες μας τον χρόνον που επέρασεν. Οι θκυό ελάβαν χώραν πέρσι τα Χριστούγεννα, τα οποία επεράσαμεν στην Βηρυτόν, τζ̆αι οι άλλες τρεις ήταν ακούσματα που τον μοναδικόν σταθμόν παγκύπριας εμβέλειας που μεταδίδει έστω κάποια ροκ κομμάθκια, τον Σπορ FM 95.00.


Αρχίζουμεν με το Ττοπ (Φλωρ) 10 εκ Kiss F.M.:


10. Tusa - Karol G., Niki Minaj

9. Break my heart - Dual Lipa

8. Circles - Post Malone

7. Midnight Sky - Miley Cyrus

6. React - Pussycat Dolls

5. Everything I wanted - Billie Eilish

4. Memories - Maroon 5

3. Blinding lights - The Weeknd

2. Old town road - Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus

1. Watermelon sugar - Harry Styles


Πάμεν τωρά σε θκυό κομμάθκια που άκουσα μέσα σε ταινίες, ενώ εμεινίσκαμεν στη Βηρυτόν κατά την εφτομάν των περσινών Χριστουγέννων, με τα οποία έφα άγριον κόλλημαν τες επόμενες εφτομάες:

Cherry bomb - The Runaways

Venom - Eminem


Τζ̆αι κλείουμεν όμορφα με τρεις ροκιές που άκουσα στον Σπορ F.M. Να σημειώσουμεν ότι ακουστικά ήξερα τα αλλά εν ήξερα ούτες τους τίτλους ούτε ποιου είναι, πριν με βάλει στην διαδικασίαν να τα έβρω ο εθισμός που μου επροκαλέσαν:


It's my life - The Animals

In the Dutch mountains - The Nits

Jerk it out - Caesars Palace


Απολαύστε υπεύθυνα.

Ως το Ττοπ οφ δε Γουφ του χρόνου, χωρίς πανδημίες, stay cool and keep rocking!

7 σχόλια: