Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Έτσι για το καλόν...


Ε, οϊ ρε παιδιά, να πάει ολόκληρος μήνας με μόνον μιαν ανάρτησην για το "Ττοπ οφ δε Γουφ" (όσον awesome τζ̆αι να ήταν). Πρέπει να γράψουμεν τζ̆αι ακόμα κάτιτις. Τζ̆αι επειδή εν έχω καμμιάν πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικήν παρέμβασην εύκαιρην (τα κακά του χρόνιου μπλόγκιγκ - δύσκολα βρίσκεις νέα θέματα), θα κάμω απλά μιαν αναδρομήν του παρελθόντος έτους. 

 - Έπαιξα στον "Αδύναμον Κρίκον". Τρεις φορές. Την πρώτην επήα στον τελικόν τζ̆αι έχασα που μιαν κορούν. Την δεύτερην, σε επεισόδιον περασμένων φιναλίστ, εκέρδισα (κάπου €1200). Την τρίτην εκαλέσαν με σε special επεισόδιον ως "το παιδίν με τα τούβλα", τζ̆αι ήταν η σ̆ειρόττερη μου επίδοση αφού έφτασα ως τους τέσσερις. Ωραία εμπειρία, συστήνω το, έστω μια φοράν.
 - Ηχογράφησα έναν κομμάτιν του συγκροτήματος μας που το λύκειον, χρησιμοποιώντας μέρος των λεφτών που τον "Αδύναμον κρίκον" (σχετικόν λινκ στην προηγούμενην ανάρτησην -τι εννοείς εν την εθκιάβασες ήδη;)
 - Επήα Αθήναν, με τες ευλογίες της Αγάπης, τζ̆αι ευχαριστήθηκα, με τους κολλητούς, τους Iron Maiden στην Μαλακάσα.
 -Εστείλαμεν για πρώτην φοράν ταξίδιν στο εξωτερικόν τα κοπέλια, χωρίς να είμαστεν μαζίν τους. Πολωνίαν, μαζίν με τον Δήμον Ιδαλίου. Αγχωτικόν αλλά εν το εμετανιώσαμεν, ούτε εμείς ούτε τα κοπέλια.
 - Επήαμεν με την Αγάπην τα θκιό μας Μόναχον. Δυστυχώς εφύαμεν την ημέραν έναρξης του Octoberfest. Εν μας απέτρεψεν που το να καταναλώσουμεν πολλά λίτρα μπύρας τζ̆αι γενικώς να φύουμεν με τες πιο καλές εντυπώσεις. Άψογη πόλη.
 - Εστείλαμεν τον έναν γιον Πορτογαλλίαν με ομάδαν του σχολείου του, στο πλαίσιον προγράμματος Erasmus. Έχουν γυρίσει την μισήν Ευρώπην που τα 11 τους τα κοπέλια, ενώ εγώ έφυα που την Κύπρον πρώτην φοράν στα 17 μου. Ελπίζω να το εκτιμήσουν.
 - Είχα μιαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσαν εξέλιξην στην δουλειάν. Εν λαλώ τίποτε άλλον γιατί ακόμα εν έκλεισεν, άμπα τζ̆αι γρουσουζέψω τα (έχω το τούτον, να μμαθκιάζω τον εαυτόν μου).
 - Άρχισα επιτέλους να γράφω κάτιτίς. Τώραν να δούμεν αν θα αυγατίσει τζ̆αι να τελειώσει, χωρίς να περάσει μισός αιώνας.

Γενικώς, ένας καλός χρόνος το 2018, με πιο πολλά καλά παρά αναποθκιές. Τζ̆αι εις άλλα με υγείαν.

Ως του χρόνου, stay cool and keep rocking!

5 σχόλια:

 1. Σου εύχομαι ακόμα πιο ωραία να περάσεις τον επόμενο χρόνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ, ανταποδίδω ευχές για υγείαν πρώτα τζιαι κύρια τζιαι έναν χρόνον γεμάτον θετικά.

   Διαγραφή
 2. καλη χρονια, εστω και αργοπορημενα! εχω πολλα να χρεωσω στους γονεις μου, ταξιδια οικογενειακως και λιγο πιο μετα με αλλους συνομηλικους με διαφορες περιστασεις δεν τα στερηθηκα. και αυτα μενουν. και στους ενηλικες και στα παιδια. Dreamer

  ΑπάντησηΔιαγραφή