Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Πλαστικές γυναίκες


Στα πολλά γλήορα γιατί εν αργά τζιαι έχω συγκεκριμένες υποχρεώσεις. 

Κοπέλες, πραγματικά, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι καμμιά πλαστική χειρουργική "βελτίωσης" της φάτσας ή άλλων μερών του σώματος σας δεν πρόκειται να σώσει οτιδήποτε όσον αφορά στον άντρα σας ο οποίος άρκεψεν να αλληθωρίζει προς τα κάλλη των νεαρότερων τζιαι σαφώς πιο "στητών" ομόφυλων σας. Αν η ελπίδα σας εν τούτη, οι τραβημένες φάτσες τζιαι τα φουσκωμένα shιείλη, παρετάτε καλλίττερα. Η σχέση εν αγώνας σε τόσα πολλά επίπεδα που αν δεν το έshiετε συνειδητοποιήσει ήδη εν πρέπει να είσαστεν σε σχέσην ούτως ή άλλως. 
Αλλά ως αρσενικόν (ατς!), οφείλω να σας διαβεβαιώσω: σε κανέναν εν αρέσκει μια τραβημένη φάτσα. Ο παρέας λαλεί τα πολλά καλλίττερα που λλόου μου. Εν σας ενοχλεί στο κάτω-κάτω να έχουμεν εμείς σκεμπέδες, φαλάκρες τζιαι γκρίζα μαλιά τζιαι να μεν ασχολούμαστεν να τα αλλάξουμεν;
Να αγαπάτε τον εαυτό σας όπως είναι, να φροντίζετε το σώμα σας τζιαι το πνεύμα σας για να είσαστεν όσον πιο υγιείς τζιαι ευτυχείς γίνεται, τζιαι αν ο "άδρωπος ξενοθωρεί" τζιαι εν σας εκτιμά, υπάρχουν τζι'αλλού πορτοκαλιές που κάμνουν τεράτσια. Άσε που τες παραπάνω φορές θεωρούμεν σας δεδομένες τζιαι κάμνουμεν ότι κάμνουμεν (εκτός που μέναν, εγώ είμαι φρόνιμος...).

Ώσπου να κόψουν οι κοπέλες τες πλαστικές για να κρατήσουν τους αυγουλομάτηδες, stay cool and keep rocking!

7 σχόλια:

  1. φυσικά μια γυναίκα τέτοιας ηλικίας μπορεί να κάνει τες πλαστικές και για 2 άλλους λόγους
    1. όπως ο άντρας γοράζει μοτόρα ή κάπριο διθέσιο, έτσι κ η γυναίκα περνά την κρίση της με πλαστικές
    2. για τον γκόμενο κ όχι για τον άντρα

    οι γυναίκες που το έκαναν για να αρέσουν στον άντρα συνήθως χτυπούν μια δυο φορές μπότοξ, καταλάβουν ότι τίποτε εν αλλάσσει και παρετούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ακριβώς, ούτε στο (μέσο) γκόμενο αρέσκουν οι πλαστικές, τουλάχιστον όπως καταλαβαίνω εγώ τα "αρσενικά κριτήρια". Μιλούμεν πάντα για τες πλαστικές προσώπου. Τα "boob jobs" εν άλλη υπόθεση...

      Διαγραφή
  2. Η Μπέατριξ με το νούμερο δύο κτύπησε κέντρο. πιστεύκω όμως ότι οι περισσότερες γυναίκες κάνουν πλαστικές για τες ίδιες. γιατί το φορτίο σε μια κοινωνία που δίνει τόση έμφαση στην εμφάνιση είναι πολλές φορές αφόρητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννά διαφωνήσω αγαπητή. Σίουρα η αρχική παρόρμηση για πλαστικές προέρχεται που μιαν έλλειψην αυτοεκτίμησης ή μιαν ανασφάλειαν αλλά ο στόχος τελικά εν η "επίδραση" στον περίγυρο. Εν θα κάμει ποττέ κανένας συνειδητήν παραμόρφωσην του προσώπου του αν είναι μόνος του με τον καθρέφτην του....

      Διαγραφή
  3. Έχει που το κάμνουν διότι θωρούν τον εαυτόν τους στον καθρέφτη, τζιαι αντικειμενικά θεωρούν τες λέτσες που αρκέφκουν να κρεμμίζουν άνοστες τζιαι αγαπούν τον εαυτόν τους με δέρμαν γυαλλιστόν. Αν αγαπούν τον εαυτόν τους καλλύττερα βελτιώννοντας ότι μπορεί να βελτιωθεί, σίουρα θα αρέσουν παραπάνω στον γκόμενον, που αν η εγχείρηση εγίνην που καλόν απαγγελματίαν, σίουρα δεν θα το πάρει καν πρέφα. Αυτόν που θα δει μόνον είναι μιαν γεναίκαν με αυτοπεποίθησην. Νομίζω τζιαι ο σύζυγος προτιμα μιαν γεναίκαν με αυτοπεποίθησην που αγαπά το σώμαν της όπως το θέλει (γιατί δηλαδή εν καλλύττερα όπως είναι;) Για την παλαβήν που νομίζει πους θα πά γοράσει ομορκιάν που το σούππερμάρκετ, που πάει τζιαι πετσοκόφκεται νομίζοντας ότι εν μολύβιν τζιαι σβηστήριν τζιαι τελικά ανωσκιάζει τζιαι στην όψην τζιαι στην ψυσιήν είναι άλλον. Νομίζω ότι εν τούτες που έσιεις για καρικατούραν Γούφη.

    Για την σκεμπέν δεν μπορ΄α συγκρίνεις. Για την σκεμπέν έσιεις ευθύνην τζιαι δυνατότηταν να την καταλύσεις (αν δεν είσιες τα μμάθκια σου αννοιχτά τζιαι καθρέφτην για να την αποτρέψεις) χώρις νυστέρκα ή ρουφητές. Φυσικά αν την άφησες να γινεί τούμπανον, την εχχειρισούαν θα την χρειαστείς να συνάξεις τες λέτσες που ποσιειλώσαν τζιαι θα κρέμμουνται τζιαι δεν συνάνουνται. Πάντως δεν καταλάβω την λογικήν σου. Θέλεις να σε θέλει μια γεναίκα ποσιειλωμένον, παραμελημένον, με άρρωστον σώμαν επειδή επαντρέφτην σε; Τόσην εκτίμησην;

    Για τες σχέσεις τους παντρεμένους, μετά που χρόνια, έτσι τζιαι αλλιώς είναι καθήκον, φοβίες, ψυχολογικές ή οικονομικές εξαρτήσεις, ευθύνη προς τα κοπελλούθκια, θρησκοληψίες τζιαι έναν σωρόν άλλα που δεν έχουν να κάμουν με τον έρωταν. Λέτσες ξηλέτσες, σιλικόνη ξησιλικόνη, κώλογυρίσεις, πούζες, σκεμπέδες, η οκκά εν τετρακόσια τζιαι η υποκρισία σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρεξήγηση, φαίνεται μου περίεργον να θέλουν οι γυναίκες τους άντρες "παρηκμασμένους" σωματικά αλλά έλα που εννά δεις γυρόν σου ότι συγχωρούν μας πολλά παραπάνω "ψεγάδια" στην εμφάνιση μας παρά του ίδιου τους του εαυτού. Γι'αυτόν τζιαι θωρείς νέες γυναίκες με "γερο-τράουλλους" ενώ εν σπάνιον να δεις το ανάποδο, συνήθως οι "ώριμες" γυναίκες με νεώτερους άντρες εν πολλά προσεγμένες εμφανισιακά, τζιαι εν εννοώ "πλαστικοποιημένες".
    Η μακροχρόνια σχέση, για να το δούμεν πιο ολιστικά, εν συνεχής αγώνας, τζιαι εν τον κάμνεις για τον "έρωταν", ο οποίος κατ' εμέναν διαρκεί μόνον καποιους μήνες, αλλά για ούλλον το πλαίσιον της αγάπης τζιαι της συντροφικότητας, που μόνον με πεναν άθρωπον στον οποίον επένδυσες χρόνον τζια προσπάθειαν μπορείς να εύρεις. Έννεν υποκρισία, εν συνειδητοποίηση τζιαι διακριτικότητα, όταν δεις τον "πειρασμόν", παρά την πολυγαμική σου φύση να σταθείς στον πούντο σου, να μεν πληγώσεις τον άθρωπο σου τζιαι να μεν χαραμίσεις όσα όμορφα έκτισες τζιαι όσα όμορφα εννά ερτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. :) είσαι όριμος σύζυγος βλέπω τζιαι έσιεις τα καλά δουλεμένα μες την ορθολογιστικήν σκέψη :) Δεν διαφωνώ με τζιείνα που λαλείς για την συντροφικότηταν τζιαι την αγάπην. Πιστεύκω μάλιστα ότι η αγάπη μετριέται τζιόλας (άρα ορθολογιστικά υπάρχει). Μετριέται με το τί είσαι διαθετιμένος να απαρνηθείς για να ευχαριστήσεις το πλάσμαν που αγαπάς χωρίς αντάλλαγμαν. Εξεκίνησα να γράφω μιαν ανάρτησην για τούτον, αλλά εν μισοδότζιν τζιαι καρτερά. Έτσι εν τα δύσκολα θέματα :)

    Για το ότι έσιει γεναίτζιες που πιάννουν τους παραμελημένους με άρρωστα σώματα ενώ τζιείνες περιποιούνται τον εαυτόν τους, πιστεύκω ότι έσιει να κάμει τζιαι με το "οικονομικόν" ειδικόν βάρος του καθενού. Όπως ο παραπάνω κόσμος παρπατεί με το χρήμαν σαν αξίαν, στα trade offs η διαφορά μισθολογίας μεταξύ ανδρών τζιαι γυναικών μεταφράζεται σε διαφοράν ηλικίας πάντα εις βάρος της γεναίκας :)) (καρικατούρες για πλάκαν κάμνουμεν). Υπάρχουν βέβαια τζιαι οι γεναίτζιες που γυρεύκουν πατρικήν φιγούραν τζιαι προστασίαν τζιαι τραβά τες η διαφορά ηλικίας. Θα μου πείς οι μισοί άνδρες θέλουν μάμμαν μέχρι τα γεράματα τους, αλλά πάλε θέλουν την μιτσιάν.

    Πάντως βρίσκω σε λλίον απόλυτον τζιαι προκαταλελημμένον για τες πλαστικές. Δεν βλέπω γιατί κάτι που σάζεται τζιαι γίνεται αισθητικά πιο ελκυστικόν να μεν το κάμεις γιατί το να το αφήκεις είναι φυσικόν. Έξω που ακραίες τζιαι compulsive καταστάσεις θεωρώ προσωπικά ότι μπορεί να κάμει πολλήν κόσμον πιο ευχαριστημένον τζιαι κατά συνέπειαν χαρούμενον

    ΑπάντησηΔιαγραφή