Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Δουλειά η δουλεία....


Δείτε το αστεία:

 

(ενόμιζα ότι είσιεν ροκιάν με τούτον το τίτλον αλλά επροέκυψεν τούτον..εν πειράζει)

Δείτε το δραματικά:


Δείτε τζιαι τον αντίλογον:


Θκιαβάστε τζιαι σχολικά εγχειρίδια:


Αλλά ρε κοπέλλες τζια κοπέλια εν μου το φκάλλετε που το νου μου: ο άθρωπος ΕΝ επλάστηκεν (όπως επλάστηκεν) για να δουλεύκει.

Εντάξει, "εν σε φάσην τούτος τωρά τζιαι λαλεί κοτσάνες"  εννά πείτε (αν είσαστεν ευγενικοί). Έσιει όντως που το Γεννάρην που είμαι οικειοθελώς άνεργος, ήτοι παραιτηθείς που τον 9-χρονον μαραθώνιο μου στο consulting (τρομάρα μου). Ή σε career change phase αν θέλετε παραμυθκιάσματα. Φιλούθκια μου όμως τζιαι να μεν χρειαστεί να ξαναδουλέψω (υπό την έννοιαν των δυστυχιών που ονομάζουνται "ωραριον", "χρονοδιαγράμματα", "άγχος", "πελάτης", "μάστρος") it will be a day too soon. Τζιαι για να μεν παρεξηγούμαι, εν τζιαι έκατσα πολλές ημέρες΄να πνάσω έσιει τρεις μήνες, ούλλον τζιαι κάτι βουρώ να κάμω mind you. Αλλά εν μεγάλη υπόθεση ρε παιδί μου να θκιαλέεις at leisure τι θα κάμεις τζιαι οϊ να σου επιβάλλεται που την "ανάγκην". Τζιαι να μπορείς να πάεις για φραπεδάκιν τζιαι να θκιαβάσεις την εφημεριδούαν ή το βιβλιούϊν σου την ώραν που ούλλοι οι άλλοι εν στην "δουλείαν". Φυσικά έχουμεν τζιαι κοπελλούθκια, έχουμεν τζιαι περίγυρον τζιαι τρενάρει νάκκον την αποκτήνωσην. Νάκκον...

Κάπου εθκιάβασα λλίον πριν το μιλλένιουμ, σε κάτι προβλέψεις για τη νέα χιλιετία (νομίζω του τσιάκκου Άρθουρ Κλαρκ), ότι αν κάποτε ανακαλυφτούν η πυρηνική σύντηξη (άπλετη τζιαι περιβαλλοντικά καθαρή ενέργεια) τζιαι οι κβαντικές γεννήτριες (μετατροπή της ενέργειας σε ύλη παντός είδους) εννά καταργηθεί τούτη η "εφήμερη τζιαι πρόσκαιρη" απασχόληση του αθρώπου που ονομάζεται "εργασία". Φανταστείτε, ούτε "εργαζόμενοι", ούτε "εργοδότες", ούτε "τάξεις". Bliss I tell you! Αλλά φυσικά, όπως είπεν τζιαι ο Freund, υπάρχει τζείνον το γέρημον το "ένστικτον της επιθετικότητας". Ότι τζιαι να καταφέρουμεν, εννά πεταχτεί όπως τη τσουτσούν να μας τα τουμπάρει ούλλα. Imagine όμως (hit it John):


Ώσπου να έρτει το νέον μοτέλλον homo προς αντικατάστασην του sapiens, χωρίς το ένστικτον της επιθετικότητας, stay cool and keep rocking!!

2 σχόλια: